Bill POV.

Tom heeft ons net opgehaald om naar het stuk land met de huizen te gaan kijken. "Nou schatjes, dit is het," zegt Tom tegen ons en hij neemt Caleb en mij aan de hand en trekt ons mee. "Kijk, hier zouden we technisch gezien onze eigen huis kunnen inrichten waar we ons gemakkelijk kunnen terugtrekken wanneer we alleen willen zijn en in die huizen is het ook mogelijk om kinderkamers in te richten, pas als we het echt hebben gekocht kunnen we specifiek gaan kijken wat we willen," zegt Tom en ik knik even. "Oh ja, en dat grote huis heeft een slaapkamer groot genoeg voor een bed waar wij alle drie in passen wanneer we echt even met zijn drieën willen zijn, de kleinere huisjes kunnen dan ook bijvoorbeeld dienen voor als ik alleen met Bill wil zijn of met Caleb, of wanneer jullie even met z'n tweeën willen zijn," zegt Tom en Caleb en ik knikken opnieuw.

"Maar wat als ik met Caleb iets wil doen, en jij op datzelfde moment ook?" Vraag ik dan.

"Goede afspraken moeten we sowieso gaan maken, maar dat is echt het probleem niet," zegt Tom en ik knik waarna we de huizen van binnen bekijken.

"De huizen zien er wel allemaal goed uit van binnen. Een beetje meer onze smaak er aan toevoegen en ze zijn perfect, alleen hoe doen we het met de kinderen?" Vraag ik dan aan Tom.

"De kinderen die oud genoeg zijn mogen zelf kiezen in welk huis ze willen, ze mogen zelfs een eigen kamer in meerdere huizen, ze krijgen natuurlijk sowieso een kamer in het grote huis, maar verder is het hun eigen keus. En de kleinere die, die keus nog niet kunnen maken slapen sowieso daar waar degene die van het kind bevallen is slaapt," zegt Tom.

"Dus ik ben de eerste die mogelijk zonder kinderen in de buurt slaapt?" Vraag ik en Caleb pakt mijn hand vast.

"Zo bedoelt Tom het toch niet, daarnaast de kinderen zijn gek op je, ik betwijfel het dat geen van de kinderen ervoor zou kiezen om bij jou in het huisje te slapen op de dagen dat ik met Tom doorbreng. En anders mag deze kleine ook bij jou slapen op de nachten dat je dan alleen zou zijn," zegt Caleb en hij wrijft even over zijn buik.

"Dank je," zeg ik en Caleb glimlacht even naar mij waarna we door lopen naar het grote huis. Misschien het huis waar Caleb en ik ons het minst thuis zullen voelen, maar het is wel het huis waar we het makkelijkst tijd met z'n drieën kunnen doorbrengen.Wanneer we ook dat huis hebben gezien kijkt Tom mij en Caleb aan. "En? Zal ik een bod doen?" Vraagt Tom dan.

"Als er goede afspraken komen zodat geen van ons drieën zich buitengesloten hoeft te voelen, dan zeg ik ja," zeg ik dan waarna ik naar Caleb kijk.

"Ik zeg ook ja," zegt Caleb dan en Tom knikt.

"Ik zal dan een bod doen, en terwijl dat loopt zal ik afspraken op papier zetten zodat iedereen zal weten hoe en wat, ik wil ook niet dat iemand zich verdrietig gaat voelen in de relaties die we met z'n drieën delen," zegt Tom en ik knik tevreden waarna Tom mij een zoen geeft en daarna Caleb terwijl Tom zijn hand op Caleb z'n buik legt en ik draai even met mijn ogen waarna ik Caleb z'n hand pak om met hem vast naar de auto te lopen en Tom loopt snel achter ons aan waarna hij ons weer naar huis brengt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word nog wat

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen