Bill POV.

"Shanti, zie ik er goed genoeg uit?" Vraag ik aan mijn zusje en ze lacht even.

"Natuurlijk, jij weet meer over welke kleding je staat dan dat ik doe," zegt Shanti en ik lach even. Daar heeft ze wel een punt.

Het plan vandaag is om naar de club te gaan. Het is alweer 3 maanden geleden dat ik voor het laatst uit ben geweest, dus het was wel weer tijd om weer eens los te gaan. "Dan ga ik maar, pa en ma zullen over een uur wel thuis zijn, dus lang ben je niet alleen," zeg ik.

"Je doet net alsof ik nog een klein kind ben, ik ben maar 2 jaar jonger dan jou he," zegt Shanti.

"Dat weet ik zusje," zeg ik met een knipoog waarna ik het huis verlaat.Wanneer ik in de club sta kijk ik even om mij heen. Het is best druk vandaag, maar ik vind wel iemand om mee te dansen. Na één drankje loop ik dan ook de dansvloer op en begin met mijn heupen te wiegen en zoals verwacht duurt het niet lang voordat er iemand tegen mij aan begint te dansen.

Na even draai ik mij om en ik kijk recht in de ogen van één van de knapste mannen die ik ooit heb gezien. "Zal ik een drankje voor je betalen?" Vraagt hij en ik knik en samen lopen we naar de bar en niet veel later staat het drankje voor mijn neus en zoals verwacht eindigt de avond in de beste zoen die ik ooit heb gehad.


Wanneer ik die nacht thuiskom loop ik mijn slaapkamer in waar ik Shanti tot mijn verbazing op mijn bed zie zitten. "Wat doe jij hier?" Vraag ik.

"Heb jij met DE Tom Kaulitz gezoend!?" Roept ze uit en ik kijk haar niet begrijpend aan.

"Wie is Tom Kaulitz?" Vraag ik.

"Weet je dat geen eens?" Vraagt ze verbaasd en ze pakt zuchtend haar gsm en laat mij een foto zien en ik herken inderdaad de man van deze avond.

"Maar hoe kan jij weten dat ik met hem heb gezoend?" Vraag ik.

"De filmpjes gaan het hele internet over, het hebben van een anoniem leven is voor jou nu wel voorbij," zegt Shanti en gelijk begin ik het internet af te speuren naar de filmpjes die blijkbaar van mij en die Tom zijn genomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat word nog wat
    Ik neem abo
    Hihi

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen