Tom POV.

"Wanneer haal je Sebastian eigenlijk weer een keer langs bij Susie?" Vraag ik dan en Bill glimlacht even.

"Morgen zal hij hier weer een dagje zijn," zegt Bill en ik knik tevreden, want ondanks dat ik met een slechte start ben begonnen bij Sebastian weet ik dat de band nu wel elke week een beetje sterker wordt.

"Ik dacht, misschien over een paar jaar dat Sebastian wel een keer met ons mee kan op vakantie?" Vraag ik dan aan Bill die knikt.

"Dat lijkt mij leuk," zegt hij en ik glimlach even waarna ik weer rechter ga zitten.

"Normaal zou ik nu toch zeggen van, laten we naar Oostenrijk gaan, vanwege Nils, maar, nja, ook al zitten we nog niet ver in onze zwangerschap het is nu toch lastig. Ook vanwege Maria natuurlijk," zeg ik en Bill knikt.

"Het is okay Tom, ik weet nu gewoon dat ik Brooke weer ga terugzien. Dat gevoel is groot," zegt Bill wanneer ineens zijn gsm afgaat en ik kijk hem vragend aan.

"Het is Henry," zegt hij en ik gebaar hem dat hij moet opnemen, als hij voor onzin belt kan hij altijd weer opleggen.Bill POV.

"Henry?" Vraag ik zo nonchalant mogelijk.

"Bill, mijn vrouw zag door het bed dat we seks hebben gehad en toen ik bekende dat het met jou was heeft ze Maria van de trap geduwt. Ze ligt nu in het ziekenhuis, je moet komen," zegt Henry in paniek.

"Waarom vertel je haar dat dan ook met onze dochter bij jou, idioot!" roep ik woedend uit en ik probeer weer rustig te worden. "We komen er aan," zeg ik dan nog waarna ik ophang.

"Wat is er?" Vraagt Tom bezorgd.

"Maria ligt in het ziekenhuis, we moeten er nu naar toe," zeg ik en Tom klapt zijn laptop weer dicht en kleed zich snel aan waarna hij de oppas belt en Mark zegt de deur open te doen wanneer de bel gaat, aangezien dat de oppas zal zijn.


In het ziekenhuis aangekomen vragen we gelijk naar Maria en rennen we naar de plek waar ze zal moeten zijn. "Henry!? Is alles okay?" Vraag ik gelijk wanneer ik hem zie staan.

"Z.Ze heeft een zwelling in haar hersenen, voor de komende dagen houden ze haar in slaap in de hoop dat de zwelling vermindert," zegt Henry en ik slik even, dat klinkt behoorlijk ernstig.

"Mag ik bij haar?" Vraag ik dan.

"Ja, alleen jij en ik omdat we haar ouders zijn," zegt Henry en ik kijk even naar Tom.

"Tom is net zo goed haar ouder als wij, hij was erbij toen ze haar eerste stapjes zette, ze noemde hem eerder papa dan mij mama, nee, ik ga niet zonder Tom naar binnen," zeg ik vastbesloten.

"Bill, ga maar, dit is niet het moment om discussies te hebben," zegt Tom dan.

"Ik zorg ervoor dat jij ook naar binnen mag Tomi, al is het vanaf morgen, ik weet hoeveel ook jij van haar houdt," zeg ik en Tom knikt en hij geeft mij een zoen waarna ik, gevolgd door Henry, de kamer binnenloop. "Knap maar snel weer op," zeg ik zachtjes terwijl ik mijn hand op die van haar leg. Hopelijk houdt ze er niks aan over wanneer dit alles voorbij is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Meteen aan de kinderbescherming zeggen!!
    Maria is niet veilig bij Henry!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen