Bill POV.

"Bill, ben je misschien af en toe toch een beetje jaloers?" Vraagt Caleb wanneer we thuis zijn.

"Is het je opgevallen?" Vraag ik zachtjes en Caleb knikt even. "Sorry, ik kan er niks aan doen. Je bent zwanger van mij en Tom, maar Tom doet soms alsof het alleen zijn kind is," zeg ik zachtjes en Caleb legt zijn arm om mij heen.

"Liefje, Tom is gewoon hartstikke blij dat hij weer vader wordt. Voor hem is het inmiddels alweer wat jaren geleden terwijl wij dit jaar Sam en Eve nog hebben mogen verwelkomen. Het is niet zijn bedoeling om jou buiten te sluiten tijdens de zwangerschap," zegt Caleb en hij pakt mijn hand en legt die op zijn buik. "Daarnaast, zolang er nog geen eerlijke verdeling is voor wanneer we met z'n drieën doorbrengen en wanneer wie met wie alone time zullen hebben, zullen jij en ik sowieso het vaakst samen zijn," zegt Caleb en ik glimlach even naar hem en druk dan een kusje op zijn lippen.

"Maar je denkt dat Tom met een eerlijke verdeling gaat komen?" Vraag ik dan.

"Ja, waarom niet? Hij weet echt wel hoe hij iets eerlijk moet verdelen en anders passen wij het aan," zegt Caleb en ik knik waarna ik mijn armen om hem heen leg.Vandaag gaat Caleb officieel de kinderen als onze partner ontmoeten. Volgens Tom zijn de kinderen er inmiddels klaar voor en verwacht hij geen gemene woorden, dus Caleb en ik moeten maar op die woorden vertrouwen. "Ik hoop dat ze de cadeaus die wij voor ze hebben gekocht wat leuk vinden," zegt Caleb.

"Dat hoop ik ook, want als ze het niet leuk vinden ken ik mijn eigen kinderen niet meer goed genoeg," zeg ik en Caleb knikt waarna we die kant uit vertrekken.


Wanneer we net uitstappen zien we Tom achter Michelle aanrennen. "Michelle, je bent te jong om naar dat soort feesten te gaan!" Roept Tom uit.

"Ik doe wat ik wil pap! Ik ben geen klein kind meer, wanneer begrijp je dat toch eens!" Roept ze woedend terug.

"Je gaat nu terug naar binnen Michelle! Straks ziet de paparazzi je!" Roept Tom, maar Michelle houdt voet bij stuk waarna Caleb naar haar toe loopt om zichzelf voor te stellen.

"Oh, pap, waarom mag jij twee mannen tegelijk hebben en ik mag er geen één!?" Roept Michelle naar Tom waarna ze alsnog vertrekt.

"Sorry dat jullie dat moesten zien," zegt Tom zuchtend.

"Het is okay Tom, dit gebeurt in de puberteit," zeg ik en Caleb knikt instemmend.

"Maar toch, ik maak mij zorgen om haar, ze is nog maar 15 en ik denk dat ze al seksueel actief is," zegt Tom zuchtend. "En ik ben echt nog te jong om opa te worden," zegt hij er nog achteraan.

"Het komt wel goed Tomi," zeg ik en ik geef hem een knuffel waarna Jasmijn naar buiten komt gerent.

"Mama, Caleb!" Roept ze en ze geeft ons beide een knuffel. Van haar wisten we sowieso dat het makkelijk zou gaan, zij is tenslotte af en toe al bij mij en Caleb geweest.

"Ga Caleb maar even die bloemetjes laten zien waar je het laatst over had," zeg ik tegen Jasmijn en gelijk trekt ze Caleb mee waarna ik naar Tom kijk. "Caleb, je weet dat Michelle's gedrag niks hoeft te betekenen, toch? Misschien zoent ze alleen met jongens en niet meer dan dat," zeg ik en Tom knikt.

"Ik hoop dat je gelijk hebt, want anders heb ik het toch ergens fout gedaan," zegt Tom zuchtend.

"Nee, je bent een geweldige vader, okay? Twijfel daar nooit aan, wat de kinderen later ook allemaal gaan uitspoken, het komt niet door jou," zeg ik, want ik weet zeker dat de invloed van bepaalde vrienden in dit geval groter is dan de invloed van de ouders.

"Dank je Bill, hoe gaat het verder met Caleb? Nog last van de zwangerschap?" Vraagt Tom dan.

"Mwaah, ik denk dat hij nu in de makkelijkste fase zit qua klachten," zeg ik met een glimlach en ik kijk even naar Caleb en Jasmijn. "Ik denk dat we klaar zijn voor Caleb om ook de andere kinderen officieel te ontmoeten," zeg ik dan en Tom knikt.

"Dan kunnen jullie mee naar binnen komen," zegt Tom waarna ik Caleb roep en samen volgen we Tom dan het huis in en ik voel de spanning inmiddels van Caleb afkomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dat word wat
    Vraag me niet waarom

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen