Tom POV.

Nadat Bill en Henry wel een uur bij Maria zijn geweest komt Bill naar buiten en hij gaat naast mij zitten en legt zijn hoofd op mijn schouder. "Wat als ze er niet goed uitkomt?" Vraagt Bill.

"Dan helpen wij haar, wat het ook zijn mogen, wij helpen haar er dan doorheen," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik weet ook niet wat ik met Henry aan moet nu, hij gaat van z'n vrouw scheiden, die heeft uiteindelijk Maria geduwd, maar hoe Henry Maria tegen ons heeft proberen op te zetten was al niet juist," zegt Bill en ik knik. "Maar aan de andere kant begon hij net aan haar bed te huilen. Toen ben ik de kamer uitgelopen, want ik heb geen behoefte om hem te troosten," zegt Bill zacht en ik houdt hem tegen mij aan.

"Dat is ook jouw taak niet," zeg ik en Bill knikt.

"Alles zit ons tegen de laatste tijd," zegt Bill zuchtend.

"Veel wel ja, maar laten we hopen dat dit het laatste was," zeg ik en Bill knikt en ik druk een kus op zijn voorhoofd.

Wanneer Henry de kamer komt uitgelopen kijkt hij ons even aan. "Jullie mogen," zegt hij.

"Tom ook?" Vraagt Bill verbaasd en Henry knikt.

"Maar wen er maar niet aan," zegt Henry waarna hij wegloopt en nu loop ik samen met Tom naar binnen.

"Hey liefje, ik ben er weer, dit keer is je andere papa, Tom, ook mee," zegt Bill en ik pak Maria d'r hand vast en ik voel Bill z'n hand op mijn rug.Een paar dagen zijn voorbij gegaan en de zwelling is gelukkig afgenomen. Vandaag wordt ze daarom wakker gemaakt. Samen met Henry staan Bill en ik naast haar bed en we zien haar oogjes langzaam opengaan. "Pap, mam?" Vraagt ze terwijl ze mij en Bill aankijkt. Dan gaan haar ogen naar Henry. "Wie ben jij?" Vraagt ze onwetend en ik kijk even naar Bill en wanneer we terugkijken naar Henry is hij de kamer al uitgestormt.

"Ik ga Henry wel even achterna om hem rustig te krijgen zodat hij later er niks uitflapt wanneer Maria er nog niet klaar voor is," zegt Bill dan zachtjes tegen mij en ik knik even en zodra Bill weg is glimlach ik even naar Maria.

"Wie die man was is voor nu even niet belangrijk, goed? De dokters gaan je nu goed onderzoeken, als ze iets vragen, wees dan altijd eerlijk. Dan kunnen ze je het beste helpen," zeg ik en Maria knikt waarna ze met de dokter mee moet en ik loop naar de gang om te zien of het Bill lukt om Henry kalm te krijgen en ook te houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Wel beter dat ze hem
    Niet meer weet

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen