Bill POV.

Ik laat Adam weer voorzichtig los en kijk of hij blijft slapen, waarna ik de kamer verlaat om beneden de keuken in te lopen. "Kijk papa, de koekjes zijn klaar," zegt Gijs vrolijk en ik kijk er even naar. "Dat zijn jij, papa Adam, ik, Scott, Zoey en Alicia en een nieuwe baby, er komt wel een nieuwe baby, toch papa?" Vraagt Gijs en ik bijt even in mijn lip.

"We zullen zien," zeg ik dan maar waarna ik de oppas aankijk.

"Sorry, ik heb hem geprobeert op andere gedachten te brengen," zegt ze en ik knik.

"Het is okay," zeg ik zacht terwijl ik mijn hart wel zwaarder voel worden.

"Oh, er moeten nog drie koekjes bij," zegt Gijs dan.

"Ga die dan nog maar erbij bakken," zeg ik waarna ik naar de oppas kijk. "Zorg ervoor dat Adam het extra baby koekje niet ziet, ik moet even de deur uit," zeg ik dan.

"Heb ik wat fout gedaan papa?" Vraagt Gijs dan.

"Nee lieverd, je hebt niks fout gedaan," zeg ik en ik druk een kus op zijn bolletje waarna ik snel het huis verlaat.Wanneer ik bij Tom ben aangekomen druk ik op de bel en hij doet al vrij snel de deur open en gelijk sla ik mijn armen om hem heen en de tranen verlaten in een razend tempo mijn ogen. "Kom, voordat Nicole en Ryan jou zien," zegt Tom en hij neemt mij mee naar de slaapkamer en ik zet mij op het bed om mij opnieuw dicht tegen zich aan te leggen. "Is het besef gekomen?" Vraagt Tom zachtjes.

"G.Gijs had koekjes gebakken wat het gezin moest voorstellen, m.met een extra baby erbij, toen werd mijn hart zwaar en, het deed pijn," snik ik en Tom houdt mij nog altijd vast. "En ook, wat als de miskraam mijn schuld is?" Vraag ik.

"Omdat je hem kwetste? Bill zo makkelijk ontstaat een miskraam niet volgens mij, dus geef jezelf niet de schuld, okay?" zegt Tom en ik knik even. Tom veegt dan lief mijn tranen weg en ik druk mijn lippen op die van hem.
"Bill, weet je zeker dat je dit nu wilt? Als je mij kust uit emotie, dan moeten we dat niet doen," zegt Tom.

"Nee, ik doe het omdat het te lang geleden is," zeg ik en ik trek Tom bij mij op het bed terwijl ik aan mijn broek begin om die uit te krijgen.

"Bill, wil je nu echt all the way gaan? Voorlopig zit je nog bij Adam," zegt Tom.

"Ja, ik wil dit echt Tomi. Ik heb dit gemist tussen jou en mij," zeg ik waarna hij zijn eigen broek ook uit doet.


Wanneer we allebei zijn klaargekomen leg ik mij dicht tegen Tom aan en hij houdt z'n armen om mij heen. Wanneer mijn GSM afgaat laat Tom mij los en ik grijp er gelijk naar en zie dat het de oppas is. "Is alles okay?" Vraag ik gelijk.

"Adam is beneden gekomen, maar hij reageert totaal niet op mij of op de kinderen. Jij bent de enige op wie hij nog wel reageert," zegt ze.

"Ik kom er gelijk aan," zeg ik waarna ik ophang en mijzelf snel aankleed.
"Sorry Tomi, ik moet gaan, we bellen nog," zeg ik en Tom knikt.

"Neem een paar dingen mee uit de voorraadkast, dan kan je tegenover Adam doen dat je boodschappen hebt gedaan. Ik denk niet dat hij het nu aan kan als je zou zeggen dat je bij mij was," zegt Tom en ik knik waarna ik naar beneden ga, een paar spullen mee pak en het huis verlaat.


Wanneer ik weer thuis ben loop ik snel naar binnen. "Hij heeft het koekje niet gezien, toch?" Vraag ik.

"Nee, nee, die kan hij niet gezien hebben," zegt de oppas dan.

"Papa, is papa Adam boos op ons?" Vraagt Gijs ineens.

"Nee, helemaal niet, hij is wat verdrietig nu, maar ik weet zeker dat hij snel weer met jou, Scott en jullie zusjes gaat spelen," zeg ik en Gijs knikt en ik aai Scott ook over z'n bolletje waarna ik de woonkamer in loop en voor Adam neerhurk. "Ik ben er," zeg ik dan tegen hem.

"Bill?" Vraagt hij en ik knik.

"Sorry, ik was even een boodschapje doen, maar nu ben ik er weer," zeg ik en hij slaat zijn armen om mij heen. Ik vraag mij af waarom ik de enige ben op wie hij nog reageert en met wie hij überhaupt nog praat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word nog wat
    Bill word een jojo

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen