Bill POV.

"Henry, je moet begrijpen dat het voor haar herstel ook niet goed is om nu gelijk te zeggen dat jij haar biologische vader bent. Volgens mij is het beter als ze dat deel van haar geheugen zelf weer terugkrijgt," zeg ik tegen Henry.

"En als de dokters zeggen dat ze dat deel van haar geheugen helemaal niet meer terugkrijgt?" Vraagt Henry dan.

"Dan moeten we het heel voorzichtig brengen en dan moet jij beloven dat je Maria niet meer tegen mij en Tom opzet, want als je dat niet kunt beloven is het beter als ze jou helemaal niet meer kent," zeg ik dan en Henry knikt.

"Ik beloof het om dat niet meer te doen," zegt hij dan en ineens voel ik zijn lippen op die van mij. Het gebeurde zo snel dat ik niet gelijk wist te reageren.

"Bill?" Hoor ik Tom ineens zeggen en ik draai mij gelijk naar hem toe en ik wil zijn hand pakken, maar Tom loopt al weg.

"Jij zag hem aankomen he? Weet je, dat wat ik net zei, mij en Tom tegen elkaar opzetten hoort daar ook bij. Als ik jou was zou ik dus maar heel hard hopen dat ze d'r geheugen uit zichzelf terugkrijgt, anders vertellen wij haar niks over jou en heb je zelfs het recht niet meer om jezelf haar vader te noemen," zeg ik waarna ik snel de kant waar Tom net heenliep uitloop.

"Tomi, wacht!" Roep ik en gelijk stopt hij en hij draait zich naar mij om.

"Waarom zoenden jullie?" Vraagt Tom en ik merk dat hij moeite doet om rustig te blijven.

"Hij zoende mij, Tom, je weet dat ik mijn leven heb gebetert," zeg ik.

"Okay, wat was de aanleiding voor Henry z'n vrouw om Maria van de trap te duwen?" Vraagt Tom.

"Omdat ze erachter kwam dat Henry en ik seks hadden in hun bed," zeg ik en ik kijk even naar onder. "Maar ik deed het alleen om Maria alleen te spreken te krijgen," zeg ik dan.

"Bill, daar hoef je nog geen seks voor te hebben! Dan heb je het 3 keer met die klootzak gedaan!" Roept Tom uit.

"Het spijt mij, okay? Maar met wat geluk hoeven we hem vanaf nu nooit meer te zien," zeg ik dan en Tom kijkt mij even aan.

"Dat mag ik hopen, want ik trek zijn smerige rotkop echt niet meer," zegt Tom met een zucht en ik geef hem dan een knuffel en leg mijn hand op zijn buik.

"Is alles nu weer goed, Tomi?" Vraag ik en Tom knikt.

"Ik werd gewoon iets te snel boos," zegt Tom en ik knik begrijpend. De hormonen die door allebei onze lichamen razen zullen de komende maanden nog wel voor botsingen zorgen. Tegelijkertijd zwanger zijn is niet ideaal, maar we redden het wel. Zeker als het lukt om Henry uit onze levens te houden. "Kom, laten we gaan kijken of de dokters al meer weten over Maria en of ze er meer aan heeft overgehouden dan een deel van haar geheugen kwijt te zijn," zegt Tom en hij pakt mijn hand vast waarna ik met hem mee loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom en Bill zijn heel lief zo samen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen