Bill POV.

Ik houd Adam nog even tegen mij aan waarna hij weer wat rechter gaat zitten. "Kan je mij beloven de kinderen niet meer te negeren? Ze beginnen zo te denken dat je boos op ze bent," zeg ik en Adam knikt even.

"Sorry, ik zat gewoon de hele tijd in mijn eigen wereldje en jouw stem. Dat je er überhaupt bent zorgt er voor dat ik ontspan. Ik hou gewoon zoveel van je," zegt Adam en ik knik even.

"Ik weet het," zeg ik en ik druk een kus op z'n voorhoofd waarna ik weer recht ga staan.De dagen die volgde zag ik Adam weer wat opbloeien. Hij heeft natuurlijk nog steeds z'n moeilijke momenten, maar dat is ook meer dan logisch. Op die momenten sta ik dan ook gelijk voor hem klaar. Ik kijk naar hoe hij ligt te slapen wanneer een golf van misselijkheid mij overvalt en gelijk spring ik uit het bed en ren ik naar de wc om over te geven.

Wanneer ik zeker weet dat er verder niks meer komt loop ik terug naar de slaapkamer. "Alles okay Bill?" Vraagt Adam die ook wakker is geworden.

"Gewoon wat misselijk, niks om je zorgen over te maken," zeg ik en Adam knikt. "Ik ga denk ik iets halen tegen de misselijkheid bij de drogist en ook gelijk wat te eten voor ons. Ik bedoel, je lijkt er klaar voor om weer alleen met de kinderen te zijn," zeg ik dan en Adam knikt.

"Voor jou heb ik mij weten te herpakken. Ik weet ook wel dat ik verdrietig mag zijn, maar daarnaast moet ik ook gewoon door met mijn leven," zegt Adam en ik knik begrijpend.

"Ik ben zo snel mogelijk terug," zeg ik dan en Adam knikt waarna ik snel vertrek.


Eerst heb ik bij de drogist wat tegen de misselijkheid gekocht waarna ik een lunchroom in loop om wat te eten te halen voor Adam, de kinderen en mij. Binnen zie ik Tom zitten met Nicole, Ryan en Jerry. "Hey, ook zin gekregen om eens lekker te ontbijten?" Vraag ik dan.

"Pap!" Roept Nicole gelijk uit en ik lach even wanneer ze mij een knuffel geeft en ook van Ryan krijg ik een knuffel.

"Nja, ik ga even eten bestellen," zeg ik waarna ik snel bestel om daarna bij Tom en de kinderen te gaan zitten. Ik til Jerry dan op en zet hem op mijn schoot. "Jij groeit ook nog steeds elke dag he," zeg ik en ik hoor Tom lachen en kijk hem dan even aan.

"Je wilt niet met ons mee-eten vermoed ik?" Vraagt Tom.

"Ik zou wel willen, maar ik ben wat misselijk. Ik mag hopen dat ik straks thuis wel kan eten," zeg ik dan.

"Ben je...?" Vraagt Tom.

"Nee joh. Het zou ook helemaal niet uitkomen net nu jij en ik mogelijk komende week al weer samen gaan wonen en alles kunnen herstellen, dan kan ik niet zwanger zijn van Adam," zeg ik dan.

"Het zou mij niks verbazen, heel veilig hebben jullie het duidelijk niet de hele tijd gedaan. Maar weet je, het zou mij niet veel uitmaken. Het zou dan gebeurt zijn toen jij nog met Adam had. Daarnaast, ik heb genoeg aan deze drie, dus, mij zou je niet horen klagen," zegt Tom en ik knik even.

"Maar waarschijnlijk heb ik gewoon iets verkeerds gegeten," zeg ik, want dat lijkt mij waarschijnlijker.

Wanneer het eten klaar is geef ik Jerry aan Tom. "Ik laat je morgen precies weten wanneer ik verwacht weer thuis te zijn," zeg ik waarna ik mijn eten aanpak om terug naar huis te gaan.


Wanneer ik thuis de woonkamer in loop zie ik Adam met de kinderen spelen wat mij met een glimlach doet toekijken. Het wordt misschien toch moeilijker om Adam straks achter te laten, dan dat ik in eerste instantie dacht. "Ik zie dat jullie, jullie papa aan het vermoeien zijn," zeg ik en Gijs en Scott kijken gelijk op en rennen naar mij toe.

"Papa, gaan we deze zomer op vakantie?" Vraagt Gijs en ik kijk even kort naar Adam en dan weer naar Gijs.

"Natuurlijk, we gaan met z'n zessen naar Frankrijk," zeg ik dan en Adam kijkt mij verbaasd aan. "Ja, wat mij betreft maken die twee weken in het jaar dat we als gezin op vakantie gaan niet uit. De kinderen vinden dat leuk en het laat ze zien dat wij gewoon een goede band hebben," zeg ik en Adam knikt even.

"En Tom dan?" Vraagt Adam.

"Die twee weken in het jaar gaan Tom niks uitmaken, daar ben ik zeker van," zeg ik aangezien ik de rest van de tijd gewoon wel bij Tom zal zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Ik ben benieuwd wat Tom daar van vind

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen