Tom POV.

"Julia, ga maar even spelen," zeg ik dan tegen Julia en ze knikt waarna ze de kamer uitloopt en ik kijk Bill even aan. "Weet je zeker dat je wilt dat ik Chris erken? Als je ooit weer een vriend krijgt, wil je dan niet liever dat hij Chris erkent?" Vraag ik dan.

"Ik zie mijzelf niet nog iemand vinden. Dus nee," zegt Bill.

"Dus voor altijd single voor ons allebei, huh?" Vraag ik.

"Blijkbaar," zegt Bill en ik glimlach toch even naar hem waarna ik weer naar Chris kijk.

"Ik heb nog wel een kamer over zodat Chris over een paar weken zijn eigen kamertje kan hebben," zeg ik dan en Bill knikt.

"Dat klinkt fijn," zegt Bill en hij zet zich naast mij op het bed. "Ik weet dat ik het al heb gezegd, maar Tom, het spijt mij echt dat ik jou en ook Julia pijn heb gedaan," zegt Bill.

"Weet je Bill, het is je vergeven. Ik ben er klaar mee om boos op je te blijven en als Julia niet boos op je is moet ik dat ook niet meer zijn. Chris is voor haar het grootste verjaardagscadeau en haar mening is voor mij het allerbelangrijkst. Jij komt er ook nog wel achter hoe belangrijk de mening van je kind is, hoe belangrijk je kind überhaupt voor je is," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik had moeten blijven," zegt Bill ineens.

"De tijd is niet meer terug te draaien," zeg ik dan.

"Ik weet het," zegt Bill en hij pakt Chris voorzichtig van mij over en houdt hem vast. "Maar vanaf nu, voornamelijk dankzij jouw hulp, zal het allemaal beter gaan," zegt Bill en ik knik, ik hoop echt dat het hem lukt.Twee weken zijn voorbij gegaan en ik laat Bill de kamer die ik heb gemaakt voor Chris zien. "Dit heb je in twee weken gedaan?" Vraagt Bill en ik knik.

"Je weet hoe handig ik ben met mijn handen. En met jouw opa en oma die zo vriendelijk waren om mij vrijaf te geven had ik ook de tijd," zeg ik en Bill knikt terwijl hij het kamertje rondkijkt.

"Het is echt prachtig," zegt Bill en ik glimlach even waarna Bill mij een knuffel geeft.

"Zo, zullen we een biertje nemen?" Vraag ik dan aan Bill die knikt waarna we de woonkamer in lopen en ik pak twee biertjes en zet mij naast hem neer.

"De formulieren zijn ook klaar. Als je, je handtekening eronder zet kan je jezelf officieel Chris z'n papa noemen," zegt Bill en ik kijk er even naar.

"Kom op met die pen," zeg ik en Bill pakt snel een pen en ik zet mijn handtekening.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen