2019 Idee:

Benders zijn geschrapt, maar ze blijft onderdeel uit een speciaal ras en clan.
De MoonMen.

Dit volk stamt af uit Dorne, niet ver bij Sunspear vandaan.
Zij zien de maan als hun godin, en krijgen hun krachten dankzij de maan.
Het ras heeft een donkere huid, zwart haar en gouden ogen. Ze worden door anderen vaak of ‘Goldeyes’ genoemd. Hun ogen gloeien in het donker.

Lang geleden hadden de Moonknights de kracht om met bloed uit een wond een mes of vlijmscherp iets te maken vanuit hun lichaam. Dit werd gebruikt om hunzelf te verdedigen.. (Idee afgekeken van een anime, iets met dead) Ook hadden ze de ability om met hun hand het bloed uit de wond van hun aanvaller te trekken en het bloed als scherp wapen te gebruiken.

Hele krachtige Moonknights kunnen het bloed uit een lichaam van een ander besturen tijdens volle maan, of als de maan zichtbaar is voor hun. (dus niet als ie verscholen zit achter wolken, en ja gejat van avatar xDD Alweer)
Alleen is het zo dat Moonmen een regel hebben om geen geweld te gebruiken, enkel om hunzelf of iemand te beschermen. In de Moonment bijbel staat er zoveel mogelijk vrede moet zijn, en men hun wijsheid moet gebruiken om conflicten op te lossen. De maan ziet alles.

Door zich zo goed mogenlijk aan de maanregels te houden geloven de Moonmen dat ze extra beschermd zullen worden door de maan. Ook heeft dit ras huisjes in de weinige bossen die er zijn in het zuiden.

Kledij: Meestal Sarees en kurta Kameez!

Moonfoxen:
Maanvossen zijn grote zwart zilveren vossen die enkel leven in de bossen waar Moonmen wonen.
Elke Maanvos hoort bij een bepaalde familie of bepaald persoon. De vossen zijn eeuwen oud partners van de maanmensen (Niet romantisch of seksueel) maar als bondgenoten. De Maanmensen bieden bescherming zorg en liefde voor de grote beesten, en andersom worden de vossen soms gebruikt om mee te transporteren, of ook om bescherming te bieden.
De Maanvos van Andhera heet Obsidian ( vernoemd naar de zwarte edelsteen)

Reacties (1)

  • Cherrypieces

    Niet romantisch of seksueelxD

    Prachtig geschreven Seli!!!

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen