Uitroeing:
Een groot gedeelte van de Moonmen is uitgeroeid door vele volken uit Westeros.
Veel Moonmen weigerde om geweld te gebruiken, smeekte om compassie, maar dat maakte de grote rules niet veel uit. Ook de familie Targaryen speelde een rol in de uitroeing van ras dat net als die van hen uniek was.

Zij zagen de maan aanbidders als een gevaar. De kleine gemeenschap wat nu nog over is heeft de bescherming van de prinsen uit Sunspear. Het contact is goed tussen hun en prins Doran en Oberyn Martell, en de rest van de Martell familie. De zonfamilie voelt zich verandwoordelijk voor de veiligheid van de Maanmensen. Als dank hebben meerdere Moonmen aangeboden om de prinsen te dienen of hen bescherming te bieden mocht dat nodig zijn. Er is een enorme loyaliteit tussen de Maan en Zonmensen.
Kindersoldaten.
Kind Moonmen die tijdens de uitroeing gevangen genomen waren, werden gekocht door rijke families werden vaak tegen elkaar opgezet om te vechten. De kinderen moesten meestal vechten tot de dood, en het winnende kind zijn kopers kregen een flink bedrag geld. Sommige families die een Moonment kind kocht gebruikte hen als slaaf, maar liet ze daar opgroeien. Gek genoeg leven alle Moonmen in die familie nog en hebben ze geen wraak genomen, uit angst wat er met hen zal gebeuren.

Reacties (1)

  • Cherrypieces

    Wauw... de disturbingheid van GOT komt hier prachtig aan het licht man :0

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen