Andhera is een jonge vrouw die veel van haar leven heeft meegemaakt in het kasteel van de Prinsen. Ook zij heeft haar loyaliteit beloofd en ziet de prinsen als oudere broers. Door haar kalmheid was haar aanwezigheid niet op te merken. Door het moonmen verleden, wenste Andhera dat ze zoveel mogelijk wijsheid bevatte om conflicten op te lossen zonder geweld, maar ook wilde ze vechtkunsten bemachtigen om haar ras en de prinsen te beschermen. Een 2e uitroeing mocht er nooit komen. Ze leerde ontzettend veel van haar mede maanmensen en de prinsen. Ze was ontzettend liergierig en heeft een sterk verandwoordelijkheids gevoel, maar ze is niet strijdlustig ondanks ze zo sterk mogelijk wilde zijn om te beschermen.

Doran was ontzettend gesteld op de trouwe Andhera, maar vond dat ze voor meer bestemd was dan prinsen beschermen. Hij stuurde haar op een quest om haar ware roeping te vinden.

Storytime;

Met tegenzin reisde ze Westeros af, met veel angst om haar heen van de mensen die nog nooit iemand met rode of gouden ogen gezien had. Uiteindelijk kwam Andhi aan een plek waar een toernooi gehouden werd, Same old story waar ze Beric ontmoette en met hem naja, de rest ken je!
Kingslanding Battle.
In de vorige versie ging het zo dat 2 benders moesten vechten van Robert Baratheon voor de ogen van velen, weet je nog? Met die stekelketting.
Ongeveer hetzelfde gebeurt ook in dit verhaal.
Alleen als het de koning te lang duurt tot het bloederig word, stuurt hij zijn soldaten op de battlefield, die als eerste met zijn allen bruut Andhera’s tegenstander proberen te verwonden.
De aller eerste keer dat Andhera echt geweld gebruikte, vind daar in Kings Landing plaats. Om haar tegenstander, (een ooit gekochte Moonmen) te beschermen verwond ze de soldaten hevig en sprint er met een gebroken hart vandoor, met de andere moonmen in haar bloederige armen.

Door het publiek kreeg zij de bijnaam : “ Dornish Devil”

De rest blijft hetzelfde op een paar dingen na.

Het gebruiken van geweld verbitterd Andhera een beetje, maar wat haar het meest raakte is dat Beric haar niet steunde in het gevecht…

Andhi stuurde de gewonde Moonmen terug naar het zuiden via haar moonfox en dwaalde zelf rond door westeros, en kwam uiteindelijk in het koude Noorden terecht waar ze maatjes werd met Jon Snow en zijn squad.
De Battle of the Bastards gaat in dit verhaal ook anders. In plaats van dat Sansa de redders met zich meebrengt, is dat Andhera met een groepje van haar inmiddels gescoorde volgelingen (Moonmen)

In de periode dat Doran vermoord werd, is ze even teruggegaan naar Dorne. Helaas vond ze de sandsnakes niet. Andhera kwam terug met een groep volgelingen en hun moonfoxes.
Iedereen gebruikte flink geweld en sommige zelfs hun gaven, wat de squad van Jon met open mond eventjes liet toekijken voordat de teams zich samenvoegden.

Aangezien Andhera team Jon is, krijgt ze te maken met Daenerys en haar luitjes..
De ontmoeting tussen de draak en de maan was ongemakkelijk, beide terugdenkend aan de uitroeiing. Ook omdat beide (stiekem) gevoelens koesteren voor Jon en Andhera vrij beschermend is over haar niet Zuiderlijke squad.

Yara Greyjoy en die kut sandsnake voegde zich bij Dany:
Op een nacht stond sandsnake buiten bij de zee, toen Andhera met haar zwarte speer in haar handen aankwam lopen. “Hij verdiende het niet om te sterven, Oberyn had dit niet gewild. Als het kon had ik je vermoord”.

De 2 raakten verstrikt in een drama wat de anderen hun aandacht trok. Andhera riep woest dat die kuthoer een onschuldige prins had vermoord enzovoort. Woedend liep ze weg om ergens af te koelen, wetend dat niemand die vrouw zou straffen, hopend dat alles snel voorbij zou zijn en sandsnake zelf te bevechten. Nu kon het niet, want Dany had haar nodig.

Reacties (1)

  • Cherrypieces

    I am... B A F F L E D... pure art Selina. Dit.... is kunst. Meesterlijk. Jij moet schrijfster worden man. Dit verhaal is gewoon prachtig geschreven. I adore it woman

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen