Bill POV.

Thuis aangekomen zit de oppas op de bank Tv te kijken. "Slapen de kinderen?" Vraag ik aan haar en ik zie haar knikken. "Zelfs Monica?" Vraag ik verbaasd.

"Ja, zij was wel de lastigste, maar uiteindelijk viel ze vanzelf in slaap," zegt ze en ik knik waarna ik wat geld pak uit mijn zak en aan haar geef.

"Wat extra omdat je langer moest blijven," zeg ik dan en ze knikt dankbaar waarna ze vertrekt. "Zullen wij maar gelijk gaan slapen?" Vraag ik dan aan Caleb en hij knikt waarna we naar de slaapkamer gaan waar we ons uitkleden om te slapen.Twee weken later is het officieel, het land met de woningen is van ons. "Wow Tom, ondanks dat ik weet dat jij gemakkelijk de grootste woningen en alles kan kopen wat je wilt verbaasd dit mij nog steeds," zeg ik lachend en Tom lacht ook even.

"Ach ja, ik verbaas mijzelf ook nog wel eens hoor," zegt Tom en ik knik even waarna ik naar Caleb kijk. Hij is de laatste paar dagen wat moe, iets wat ik eigenlijk nu nog niet had verwacht op dit punt in de zwangerschap, maar ik denk niet dat het echt iets is om mij zorgen over te maken. Iedere zwangerschap is ten slotte anders. "Is hij wel okay?" Vraagt Tom dan.

"Ja, hij is wat moe, maar ik zorg goed voor hem, maak je geen zorgen. Hij krijgt echt voldoende rust," zeg ik en Tom knikt.

"Okay, ik zal vanaf nu als ik jullie wil zien wel hierheen komen dan en de verhuizing zal ik ook allemaal regelen. Jullie hoeven alleen maar aan te geven wat jullie mooi vinden, uiteindelijk kan het altijd nog aangepast worden," zegt Tom en ik knik dankbaar.

"Caleb, je krijgt de tijd om te rusten, en laten we hopen dat je niet de rest van de zwangerschap zo moe blijft," zeg ik en ik zet mij naast hem neer en druk een kus op zijn wang.

"Bill, weet je zeker dat we geen dokter hoeven in te schakelen? Gewoon om er zeker van te zijn dat alles okay is?" Vraagt Tom en ik kijk even naar Caleb.

"Hij is er veel beter aan toe dan mij tijdens mijn risicovolle zwangerschap, maar een onderzoek kan denk ik nooit kwaad," zeg ik dan.

"Okay, dan zal ik de dokter gelijk bellen, ook dat hij de juiste apparatuur kan meebrengen," zegt Tom en ik knik. Ik ga er vanuit dat er niks mis is, misschien iets kleins wat makkelijk opgelost kan worden, want ik weet hoe het echt voelt en er uit ziet als het bijna mis dreigt te gaan en dat is hier niet het geval.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dan is er wat mis hahaha
    Ik ben benieuwd

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen