Bill POV.

Vandaag is de dag dat ik terug naar Tom ga. Alleen hebben Adam en ik nog niet aan de kinderen verteld dat hij en ik überhaupt geen koppel meer zijn. "Zullen we het de kinderen maar vertellen?" Vraag ik dan aan Adam en ik zie hem langzaam knikken. Ik weet dat hij mij ook niet graag ziet gaan, maar iedereen komt er wel overheen.

Samen met Adam loop ik dan naar de kinderen en ik hurk voor ze neer. "Liefjes, ik ga weer terug naar Tom," zeg ik dan en ik weet dat ik het bij kinderen eigenlijk rustiger moet brengen, maar het is soms gewoon makkelijker om gelijk te zeggen waar het op staat.

"Nee, nee! Je moet bij papa blijven!" Roept Gijs uit terwijl er tranen over zijn wangen lopen waarna hij de kamer uit rent.

"Bill, ben je okay?" Vraagt Adam en ik schud langzaam mijn hoofd wanneer er een traan over mijn wang rolt en Adam legt zijn armen om mij heen. "Ik zal zo wel met hem proberen te praten," zegt Adam en ik knik even waarna hij de traan van mijn wang veegt. Ik geef Scott, Zoey en Alicia dan nog een knuffel waarna ik weer recht ga staan. "Het bed gaat leeg zijn zonder jou," zegt Adam dan.

"Ik denk dat Gijs het nodig heeft om mijn plek in de nacht in te nemen. Ik denk niet dat hij snel tot acceptatie gaat komen en dan heeft hij jou nodig," zeg ik waarna ik mijn armen om Adam heen sla. Het is niet dat ik mijn leven hier zelf niet ga missen, want dat ga ik wel. Adam is tegenwoordig altijd gewoon super lief voor mij, maar dat was Tom ook altijd.

"Ik zorg er voor dat Gijs volgende week gewoon naar jou toe kan," zegt Adam en ik knikt.

"Lukt dat nog niet, dan ben ik ook okay als hij een keertje niet mee komt," zeg ik en Adam knikt.

"Ik hou van je Bill," zegt hij.

"Ik ook van jou," zeg ik en ik druk een kus op zijn wang. "Ik zie je volgende vrijdag," zeg ik en Adam knikt waarna ik vertrek.Wanneer ik thuis ben druk ik op de bel, want ik heb de sleutel nog niet terug. Wanneer Tom de deur opent drukt hij zijn lippen op die van mij en neemt mij in zijn armen. "Gijs is kwaad en verdrietig," zeg ik zachtjes.

"Dat loopt vast wel weer los," zegt Tom en ik hoop echt dat hij gelijk heeft.

"Waar zijn de kinderen?" Vraag ik dan.

"Op hun kamer."

"Okay," zeg ik zachtjes waarna ik op de bank ga zitten en Tom komt naast mij zitten.

"Had je nog een zwangerschapstest gedaan?" Vraagt Tom en ik knik even. "En?" Vraagt hij door.

"Positief," zeg ik.

"Adam was vast heel gelukkig toen je het hem vertelde," zegt Tom.

"Hij weet het nog niet," zeg ik en Tom kijkt mij verbaasd aan.

"Waarom niet?" Vraagt hij.

"Het is nog vroeg, ik wil liever iets verder zijn in de zwangerschap wanneer ik het hem vertel. Als het misgaat wil ik niet dat hij verdrietig hoeft te zijn," zeg ik zachtjes en Tom knikt begrijpend. "Ik denk dat ik het hem vertel wanneer ik met hem en de vier kids 2 weken naar Frankrijk ben," zeg ik.

"Frankrijk?" Vraagt Tom dan en ik kan mijzelf wel voor mijn hoofd slaan. Ik had Tom dat nog helemaal niet verteld.

"Ja, van de zomer 2 weken naar daar. Is ook fijn voor de kinderen. Sorry, ik had het natuurlijk met jou moeten overleggen," zeg ik, maar in plaats daarvan boekte ik gelijk een vakantie, dezelfde dag dat Gijs er om vroeg. "Maar het zijn maar 2 weken per jaar, dat hoeft geen probleem te zijn, toch?" Vraag ik dan aan Tom en ik zie hem even nadenken.

"Okay, op een aantal voorwaarden. Je slaapt niet met Adam in één bed, je gaat alleen vriendschappelijk met Adam om en de kinderen zijn het belangrijkst, dus geen tot weinig alone time met Adam, alleen na kinderbedtijd natuurlijk, want dan kan het niet anders," zegt Tom en ik moet zeggen, die eisen vragen nog wel wat van mij, maar wat moet, dat moet.

"Okay, dat komt goed Tomi. Maar hem vertellen over de zwangerschap is niet handig met de kinderen erbij," zeg ik dan.

"Dat is dan ook een uitzondering," zegt Tom en ik knik.

"Het gaat goedkomen," zeg ik en ik geef hem een knuffel. Ik weet niet of ik alles precies kan naleven, maar dat hoeft Tom niet te weten, zolang ik niet vreemdga met zoenen of wat dan ook is het sowieso niet belangrijk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word nog wat
    Maar hij pakt goed op

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen