Bill POV.

Ik kan amper geloven dat Tom echt getekent heeft. "Ik ga het gelijk even langsbrengen zodat het verwerkt kan worden," zeg ik en Tom knikt, maar voordat ik vertrek drink ik nog wel even het biertje op. "Ik laat Chris dan bij jou, goed?" Vraag ik en Tom knikt.

"Dat is zeker goed, ik hou van hem," zegt Tom en ik kijk hem met een brede glimlach aan. Ik vind het echt geweldig dat Tom van hem houdt, maar misschien had ik ook nooit getekent als hij dat niet zou doen.Wanneer ik weer terug ben loop ik het huis in en zie Tom met Chris op de bank zitten en ik kijk verliefd naar hen. Ik heb echt wat gemist met toen Julia klein was, maar hopelijk kan ik dat goedmaken. "Aah, goed, je bent er weer," zegt Tom en hij staat op. "Ik moet Julia langshalen van school, red je het om dan even alleen met Chris te zijn?" Vraagt Tom.

"Dankzij jouw hulp weet ik nu wel hoe ik met Chris om moet gaan, ja," zeg ik waarna Tom Chris aan mij geeft.

Wanneer Tom vertrokken is loop ik naar Lisa d'r kamer. "Lisa?" Vraag ik en gelijk doet ze de deur open. "Zou jij even op Chris willen letten? Ik ga Tom proberen terug te winnen," zeg ik en Lisa knikt en ik geef Chris aan haar. "Niet te veel huilen bij je tante, goed?" zeg ik en ik geef hem een aai over z'n wangetje.

"Is het nu officieel?" Vraagt Lisa dan en ik knik. "Wat fijn, dan heb ik nu officieel een neefje," zegt ze en ik knik waarna ik naar de stallen loop. Ik maak één van de paarden klaar waarna ik Lisa een sms'je stuur of ze Tom naar het weiland wil sturen zodra hij thuis is.

Ik ga dan op het paard zitten, wat mij een stuk beter afgaat dan 6 jaar terug. Ik kijk dan naar de roos in mijn hand en misschien had ik bij deze manier geen eens een paard nodig gehad, maar het laat wel zien dat ik echt een deel van dit leven wil zijn.

Wanneer Tom er na een tijdje aan komt gelopen laat ik het paard zijn kant opstappen en steek ik de roos naar hem uit. "Lieve Tom, mijn gevoelens voor jou zijn de afgelopen 2 weken weer supererg gegroeid, ik hou echt van je. Ik weet dat ik fouten heb gemaakt. Maar ik ben nu klaar om een gezin te vormen met jou, Julia en Chris. Wil je weer mijn vriendje zijn?" Vraag ik dan terwijl ik hoop dat hij de roos aanpakt, maar de stilte die volgt zorgt ervoor dat ik de roos weer laat zakken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ja dat is ook wel heel snel
    Tom is er denk niet klaar voor

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen