Bill POV.

Wanneer de dokter er met al z'n apparatuur is gaan Tom en ik bij Caleb op het bed zitten. "Ik zal een echo maken," zegt hij waarna we knikken en ik pak Caleb z'n hand vast. "Kijk, dat zijn jullie dochtertjes," zegt de dokter dan.

"Dochtertjes? Als in een tweeling? Maar hij heeft maar één pilletje genomen," zeg ik.

"Ééneiïge tweelingen kunnen gewoon uit 1 pilletje komen," zegt de dokter en ik knik even en kijk dan naar Tom die nog naar het schermpje staart.

"Is het feit dat hij een tweeling draagt de reden dat hij zo moe is?" Vraag ik en ik kijk naar Caleb die gewoon in slaap is gevallen.

"Dat het dragen van een tweeling zwaarder is, is een feit, maar jij hebt natuurlijk ook al een tweeling gehad," zegt de dokter.

"Ja, maar dat wist ik niet tot het einde," zeg ik dan en de dokter knikt.

"Maar goed, zo moe als dat Caleb is, het lijkt mij onwaarschijnlijk dat, dat alleen komt door het krijgen van een tweeling. Het kan wel zo zijn dat het veel van zijn lichaam heeft gevraagd om een kind van jullie drieën te doen ontstaan, maar ik zal ook wat bloed afnemen," zegt de dokter en ik knik even waarna ik Caleb voorzichtig wakker schud en hij kijkt mij verward aan.

"De dokter moet even wat bloed afnemen," zeg ik lief en ik kijk toe hoe Tom zijn hand op Caleb z'n schouder legt om hem te steunen. De dokter neemt dan wat bloed af en bergt het goed op. "Ik zal snel terugkomen met de uitslag," zegt hij en we knikken waarna hij zijn spullen opruimt om weer te vertrekken en ik leg mijn armen om Caleb heen.

"Wat dachten jullie ervan om onze dochters Jennie en Nikki te noemen?" Vraagt Tom dan ineens en ik knik.

"Perfecte namen voor onze perfecte dochters," zeg ik en ik druk een kus op Caleb z'n buik. "Blijf jij maar wat rusten schat, ik ben met Tom in de woonkamer, als je ons nodig hebt," zeg ik en Caleb knikt waarna ik met Tom de woonkamer in loop.

"Ik kan niet geloven dat Caleb onze dochters draagt. Ze moeten echt prachtkinderen worden met jullie genen en ook nog die van mij erbij," zegt Tom en ik knik om dan mijn hoofd op Tom z'n schouder te leggen.

"Nu je in één keer twee dochters erbij gaat krijgen, wil je dan nog steeds zwanger worden van Caleb op jullie huwelijksnacht?" Vraag ik.

"Dat zit nog steeds in mijn hoofd ja, maar dat zal de laatste zijn, beloofd," zegt Tom en ik knik en druk mijn lippen daarna op die van Tom en hij zoent mij liefdevol terug. "Je had nog een kamer leeg staan?" Fluistert Tom tegen mijn lippen en ik knik even en neem Tom met mij mee.

Hij duwt mij daar voorzichtig op het logeerbed en komt op mij liggen en kleed mij uit om na een tijdje in mij beginnen te stoten. Wanneer hij is klaargekomen kijkt hij mij lief aan en drukt zijn lippen weer op die van mij. "Mag ik jou ook een keer nemen?" Vraag ik dan.

"Ehm, voorlopig is dat alleen voor Caleb weggelegd," zegt Tom en ik kijk hem niet begrijpend aan. "Ik heb de pil gisteren al geslikt zodat het tegen die tijd natuurlijker aanvoelt wanneer ik zwanger wordt," zegt Tom en ik knik begrijpend.

"Dus ook daarom dat je niet meer van gedachten verandert?" Vraag ik en Tom knikt en ik glimlach even. "Dan komt dat later wel, tussen ons bedoel ik," zeg ik en Tom knikt waarna we ons snel aankleden om weer in de woonkamer te gaan zitten, mocht Caleb ons nodig hebben.Twee dagen later staat de dokter weer voor de deur. "En?" Vraag ik gelijk, want ik moet het weten. "Niks ernstigs, gewoon vitamine tekort. Deze pilletjes zijn compleet veilig, gewoon de aanbevolen hoeveelheid en hij zal weer minder moe zijn over een tijdje," zegt de dokter en ik knik dankbaar. Dit is echt een opluchting. Ik loop dan gelijk met Tom, die hier de afgelopen dagen niet weg is geweest, terug naar Caleb.

"Gewoon deze pillen slikken, deze twee per dag, en die 1 per dag, dat zal al helpen," zeg ik tegen Caleb en hij glimlacht.

"Gelukkig maar," zegt hij en ik knik even en geef hem een zoen.

"Mag ik even met Caleb alleen zijn?" Vraagt Tom dan en ik knik even waarna ik de kamer uit loop.

Wanneer Tom een uur later weer terug is kijk ik hem vragend aan. Wat heeft ie een uur bij Caleb gedaan? Hebben ze ergens over gesproken? Of heeft Tom Caleb gewoon in zijn armen gehouden? Tom steekt zijn hand dan naar mij uit en ik pak hem aan waarna hij mij weer meeneemt naar de logeerkamer. Hij begint mij te zoenen en ik leg mijn armen om hem heen. "Wat deed je net bij Caleb?" Vraag ik wanneer Tom de kus even stopt.

"Hem duidelijk maken hoeveel ik van hem hou, net zoals dat ik jou ook continu duidelijk probeer te maken hoeveel ik van jou hou," zegt Tom waarna hij mij weer zoent en ik weet als geen ander hoe erg ik bof met het feit dat ik samen ben met de twee meest geweldige mannen op de wereld, met ook nog eens geweldige kinderen, iets wat ook niet altijd makkelijk is met hoe Riley zich gedraagt, maar aan het einde van de dag zou ik niks anders willen dan Tom, Caleb en de kinderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen