Bill POV.

De verbouwing van onze huizen is in volle gang en het lijkt er op dat we daar volgende week al in zouden kunnen. Aangezien Caleb vandaag is uitgerekend ben ik degene die onze spullen in pakt. Wel met hulp van Tom natuurlijk, want die is hier nu ook echt niet weg te krijgen. Tom en ik hebben de laatste dagen ook geen seks meer gehad zodat we zo dicht mogelijk bij Caleb in de buurt zijn wanneer het zover is. "Bill, Tom!" Roept Caleb ineens en gelijk lopen Tom en ik de slaapkamer in. "Het is zover," zegt Caleb.

"Ik bel de dokter," zegt Tom gelijk en ik loop naar het bed toe om Caleb z'n hand vast te pakken.

"Ik weet dat een tweeling wat extra werk is, maar jij kan het, net zoals met Sam," zeg ik en Caleb knikt. Ik weet dat Caleb de laatste maanden wat bang is geweest dat Tom en ik nog dichter tot mekaar zouden groeien en hem dan zouden vergeten, maar die angst is natuurlijk ongegrond. Ook al deden Tom en ik de afgelopen maanden veel samen zodat Caleb kon rusten en ook al hadden Tom en ik wat meer seks, Caleb was nooit uit onze gedachten.

"De dokter komt er aan," zegt Tom en ik knik even waarna hij bij ons komt zitten.Drie uur later zijn Jennie en Nikki geboren en ik heb inmiddels Jennie in mijn armen en Tom Nikki. Ik zie Tom naar Nikki kijken met tranen in zijn ogen. "Ze zijn perfect," zegt Tom en ergens hoor ik opluchting.

"Waarom zo opgelucht?" Vraag ik.

"Je weet nooit of het goed werkt, Jennie en Nikki zijn de eersten met drie biologische vaders," zegt Tom dan.

"Dus onze kinderen en Caleb waren eigenlijk gewoon een experiment? Tom, waarom?" Vraag ik.

"Omdat ik wou dat jij gelukkig zou kunnen worden met twee mannen, toen ik met het plan kwam wist ik natuurlijk nog niet dat ik verliefd zou worden op Caleb, maar ik sfeer je dat het voor Caleb nooit een gevaar zou hebben opgeleverd," zegt Tom en ik knik dan maar waarna ik naar Caleb kijk en ik zie dat hij een pijnlijk gezicht trekt.

"Schatje, heb je nog ergens pijn?" Vraag ik bezorgd.

"Mijn buik doet nog steeds behoorlijk pijn," zegt hij en ik knik even.

"Ik weet zeker dat, dat wel weer over gaat," zeg ik en ik kijk even naar Tom.

"Dat weet ik ook zeker," zegt Tom en hij wrijft liefdevol over Caleb z'n buik wat Caleb eindelijk doet ontspannen totdat Jennie in mijn armen begint te huilen, twee tellen later gevolgd door Nikki.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh God Tom
    Kon je het niet laten

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen