Tom POV.

Wanneer we terug thuis zijn zet ik mij op de bank en Bill komt naast mij zitten. "Door wat er met Maria is gebeurt heb je ook je mail niet meer gecheckt zeker?" Vraagt Bill.

"Ik krijg mijn mail ook op mijn gsm binnen, maar ik vrees dat het hotel inderdaad niks erover mag en kan zeggen," zeg ik en Bill zucht.

"Dat hadden we kunnen verwachten. Ik heb er vertrouwen in dat ik Brooke ooit ga terugzien, alleen niemand die weet wanneer dat gaat zijn. Ze zal mij dan alvast niet herkennen," zegt Bill zachtjes en ik leg mijn armen om hem heen.

"Ik denk dat ze blij zal zijn wanneer ze jou mag zien, al is ze dan al tien, iedereen zou blij moeten zijn om jou als de andere ouder te hebben," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Dank je Tomi, je bent een schat," zegt hij en hij geeft mij een stevige knuffel. "En het was ook zo lief dat je onze geloftes wilt vernieuwen. Ik had dat niet zien aankomen," zegt Bill.

"Het was ook een spontane actie," zeg ik waarna ik Bill een zoen geef.Gisteren is Maria terug thuis gekomen en gelukkig is dat eigenlijk vrij soepel gegaan en lijkt ze geen extra last van de drukte in huis te hebben. Bill is op dit moment met de bus boodschappen doen, maar hij is al veel te lang weg, waardoor ik woede in mij voel opkomen. Hij kan zich ook echt niet inhouden. Gelijk alweer verbreken waar ons toekomstige nieuwe geloften om zouden gaan. Ik bel de oppas en zodra zij er is verlaat ik het huis. Ik ga regelrecht naar het huis van Susie en klop op de deur en zodra de deur opengaat begin ik haar te zoenen. "Tom, wat doe je?" Vraagt ze wanneer ik de zoen even stop.

"Ik wil je," zeg ik dan en ik trek haar naar de slaapkamer en trek mijn kleding uit. Ook Susie trekt haar kleding uit waarna ik haar op het bed duw. Ik begin haar borsten te kussen terwijl ik met mijn vingers over haar vagina streel wat haar doet kreunen.

Wanneer ik op zoek wil gaan naar een condoom stopt ze mij. "Ik ben tegenwoordig aan de pil," zegt ze en ik zie aan haar dat ze de waarheid spreekt en gelijk begin ik in haar te stoten, steeds harder.

"Tom, Tom, rustig," zegt ze snel en ik laat het tempo iets zakken, maar de woede die ik nu even naar Bill toe voel moet er gewoon uit.

Wanneer ik ben klaargekomen laat ik mij uit haar glijden. "Je wist mij altijd te doen komen, waarom nu niet meer?" Vraagt ze en ik zucht, maar zeg niks. Ik pak dan mijn gsm en zie dat ik een voicemail heb van Bill en even twijfel ik of ik hem moet afluisteren, maar doe dat toch.

"Tomi, ik sta al ruim twee uur bij de bushalte te wachten, maar nog geen bus te bekennen. Kan je mij komen halen?" Vraagt Bill en ik slik. Bill ging helemaal niet vreemd? Die stomme bus reed gewoon niet, fuck!

Ik kleed mij snel aan. "Ik neem Sebastian dit weekend mee, als dat mag," zeg ik dan en ik zie Susie twijfelend knikken waarna ik Sebastian mee neem en thuis zet ik hem in de auto waarna ik instap en Bill bel. "Bill, sta je nog bij de halte? Ik kom er nu aan, ik vrees dat ik wat moet uitleggen," zeg ik dan.

"Ja, ik sta er nog, wat dan?" Vraagt Bill.

"Ik vertel het zo," zeg ik waarna ik begin te rijden. Het is al erg dat ik dacht dat Bill vreemdging en nu ben ik degene die de fout in is gegaan, ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh Tom
    Sukkel dat je bent

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen