#Kurt
Dankbaar knikt ze.
‘Dat weet ik, dat is lief van jullie’ zei ze en klapt haar kluisje dicht en ze leunt er tegen aan en zucht even lichtjes.
‘Mijn vaders zijn deze zomer uit elkaar gegaan. Ze zijn officieel gescheiden en Leroy is naar verder in de stad verhuisd en ik heb een coach gehad die mij er door heeft geholpen’ vertelt ze dan, daar schrikt Kurt wel even van.
"Oh wat vreselijk, Rach!" zegt kurt meelevend. Rachel's vaders waren één van de enige homostellen die hij kende en dat hun sprookje niet mocht blijven duren maakte hem toch wel een beetje onzeker.
"Wat sterk dat je er zo goed mee om lijkt te gaan." zegt hij dan wel. Ze lopen dan verder richting het lokaal.

#Sam
“Ik heb er zin in. Maar het is wel erg spannend. Help je me wel als ik dichtklap?” vraagt ze. Sam gaf haar een kusje.
"Natuurlijk." beloofde hij haar. Sam had wel echt erg zin in GLee club, maar eerst de komende twee uren nog overleven.
"Welke les heb jij nu?" vroeg hij zijn vriendin nieuwsgierig. Hopelijk hadden ze dezelfde les. Dat zou wel leuk zijn, maar kon niet altijd het geval zijn. Sam drinkt nog even van het waterfonteintje in de gang, gelukkig laten de pestkoppen hen nu wel even met rust.


#Brianna
Als we hem zien dan zullen we het hem vragen’ grijnsde James. Dan komt er iemand naar hen toe.
‘Goedemorgen, Ik hoorde van Puck dat je ook in een sportteam zit?’ Vroeg een nog onbekende stem ze. ‘Ik ben Novan, ik ga vanmiddag naar de try outs, zit je in het football team?”
Normaal gesproken durfde niemand hen aanspreken, en brianna was og niet zeker of ze het wel moest toelaten, maar de jongen leek nieuw. Voor nu zag ze het door de vingers.
‘James.’ stelde james zich voor. ‘Football en Hockey. Dus we zullen zien of je het red, nieuwe’
Brianna grijnsde ook naar hem, het was inderdaad nog kijken of de nieuwe zou passen. Toen zag ze Blaine.
“Hey daar, Bri. Heb je de les overleefd?” Vraagt hij met een klein beetje affectie in zijn stem. Ze glimlacht naar hem, want ze wist ook wel dat jongens echt niet zo snel verliefd werden. Of het moest puppyliefde zijn natuurlijk.
"Hey daar Blainey, het was weer oersaai." verzuchtte ze. haar arm haakte zich door de zijne.
"Welke lessen heb jij?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen