Bill POV.

De feestdagen zijn aangebroken en ik heb er zin in. "Weet je zeker dat je het aan kan om met ons kerst bij Adam te vieren?" Vraagt Tom waarna ik knik.

"Hij is ook de vader, dus alleen maar handig als hij in de buurt is mocht het echt deze feestdagen zo ver zijn," zeg ik en Tom knikt.

"Okay, de kinderen zitten al in de auto," zegt Tom en hij legt zijn arm om mij heen om mij ook naar de auto te helpen.Wanneer we bij Adam z'n huis aankomen en ik kijk mijn ogen uit. Adam heeft dit jaar echt uitgepakt met de versieringen. We lopen dan naar de deur en ik druk op de bel. "Je hebt je best gedaan zo te zien," zeg ik met een glimlach.

"Dit jaar moet alles dan ook perfect zijn," zegt Adam en ik glimlach naar hem. De laatste nacht van onze vakantie heb ik toch weer seks met Adam gehad. Het waren dan ook twee leuke weken, die we gewoon op een fijne manier moesten afsluiten.

Ik geef Adam dan een knuffel waarna ik verder woon en mij op de bank neerzet. "Papa!" Roept Gijs en hij springt bij mij op de bank en geeft mij een stevige knuffel.

"Hey liefje," zeg ik en ik druk een kus bovenop z'n hoofd.

"Waar zijn Scott en de meiden?" Vraag ik.

"Die komen zo benenden," zegt Gijs en ik knik met een glimlach.

"Ga ook eens gedag zeggen tegen Tom, Nicole, Ryan en Jerry," zeg ik dan, maar Gijs schudt eigenwijs zijn hoofd en springt weer van de bank af en loopt weg.


Die avond zitten we aan het diner. "Wow, Adam, dit is echt heerlijk," zeg ik en ik kijk even naar Tom die instemmend knikt.

"Ik ben blij dat jullie het lekker vinden. Ik ben er de hele dag mee bezig geweest, is het niet Gijs?" Zegt Adam en Gijs knikt gelijk en ik kijk even weer naar Adam en voel dat mijn hart sneller begint te kloppen. Stupid feelings.

Wanneer het eten net gedaan is beginnen de weeën en Tom probeert de dokter te bereiken. "Adam, neem hem mee naar boven, ik ga de dokter halen," zegt Tom en Adam knikt waarna hij mij naar boven helpt.

"Wat met de kinderen?" Vraag ik.

"Ik ga wel even kijken, ben zo terug," zegt Adam en ik knik even waarna ik mij op het bed leg. "Ik heb de kinderen bij de buren gebracht, gelukkig wist ik dat zij niks doen op kerstavond," zegt Adam en ik knik.

"Hoelang duurt het nog voordat de dokter er is? Ik houd het nu al niet meer," zeg ik en Adam knikt even.

"We weten hoe dit moet, ik help je," zegt Adam en ik knik even.

Het duurt daarna ook niet lang voordat er gehuil van een nieuwgeboren baby door de ruimte galmt. "Ons dochtertje," zegt Adam en hij legt haar in mijn armen.

"Welkom Ruby," zeg ik zachtjes waarna ik Adam gebaar om naast mij te komen liggen. "Ze is weer prachtig Adam," zeg ik en Adam knikt en na even naar Ruby te hebben gekeken kijk ik naar Adam. Ik druk mijn lippen dan op die van Adam en voel hoe hij mij terugzoent.

"Ik dacht dat het beter tussen ons ging Bill," hoor ik Tom ineens zeggen en gelijk stop ik de zoen.

"Dat ging het ook," zeg ik en ik hoor Tom zuchten.

"Weet je Bill, het werkt zo niet. Zolang jij nog veel met Adam omgaat blijven dingen als flirten, zoenen of zelfs meer gebeuren. Ik zie maar één oplossing, je moet kiezen, of mij en onze kinderen, of Adam en jullie kinderen," zegt Tom en mijn mond valt open. Hoe denkt hij dat ik ooit tussen mijn kinderen zou kunnen kiezen? Even kijk ik weer naar Ruby. Nee, die keuze kan Tom niet van mij vragen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat is gemeen! Alle kinderen met Bill mee!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen