Tom POV.

"Op deze foto was Julia drie weken, let niet op mijn hoofd, ik had die nacht amper geslapen," zeg ik.

"Door mij?" Vraagt Julia dan en ik lach even.

"Ja, maar het is okay. Ik had die nachten voor jou over," zeg ik waarna ik verder blader. "Oh ja, Julia's eerste verjaardag. Die wou ik speciaal maken, ondanks dat ik wist dat ze die verjaardag zich nooit zou herinneren," zeg ik en ik leg mijn arm om Julia heen terwijl ik toekijk hoe Bill de foto's bekijkt. "Bill, ben je okay?" Vraag ik wanneer ik tranen in zijn ogen zie ontstaan.

"Ja, ja, sorry," zegt Bill en ik geef hem een geruststellend kneepje in zijn schouder.

"Denk maar zo, je hebt misschien een fout gemaakt, maar met Chris ga je wel alles van begin tot eind meemaken," zeg ik, tenminste ik hoop dat hij dat waar kan maken. Wanneer ik zie dat Bill weer okay is blader ik verder. "Dit was haar eerste keer in de speeltuin. Dichtbij het dorp is er één," zeg ik en Bill knikt. En zo blader ik wat verder. "Dit was haar eerste schooldag en eerlijk, dat was een behoorlijk emotionele dag. Ik bedoel, ze was altijd rond mij en ineens zou ze vijf dagen in de week weg zijn," zeg ik en Bill knikt begrijpend en uiteindelijk sla ik het album dicht.

"Was ik altijd lief papa?" Vraagt Julia dan.

"Nou, je kon wel ondeugend zijn, nog steeds trouwens, maar verder ben je echt geweldig," zeg ik en Julia kijkt mij trots aan.

"Sorry dat ik er niet was meid," zegt Bill en hij geeft Chris weer aan mij zodat hij voor Julie neer kan hurken.

"Het is okay, je bent er nu," zegt Julia waarna ze Bill een knuffel geeft en Bill slaat zijn armen stevig om haar heen.Bill POV.

Er zijn een paar weken voorbij gegaan en ik zit naast Tom op de bank. Julia is bij mijn grootouders omdat ze daar wou logeren en ze wou per se dat Chris meeging. "Ik voel mij leeg zonder de kinderen," zeg ik.

"Ik weet hoe het voelt, maar ik ben het nu gewoon en aangezien ze morgen alweer terug zijn," zegt Tom en ik knik even, maar toch wil ik afleiding. Ik klim dan bij Tom op schoot. "Bill, niet doen," zegt Tom waarschuwend, maar aangezien hij mij niet wegduwt ga ik door. Ik ga met mijn hand in zijn broek en begin over zijn penis te strelen, die gelijk reageert. "Bill, we moeten dit niet doen," zegt Tom waarna ik mijn lippen op die van hem druk waarna hij mij onder zich duwt op de bank. Hij trekt zijn broek uit en ik die van mij waarna ik een condoom pak. "Eenmalig is dit," zegt Tom dan en ik knik waarna Tom het condoom om doet en bij mij naar binnen gaat. Hij begint rustig te bewegen en ik laat een kreun horen.

Dit is zoveel beter dan de seks van de afgelopen 6 jaar. "Oh Tomi," kreun ik waarna Tom ineens uit mij gaat en ik kijk hem verbaasd aan. "Dit had niet mogen gebeuren," zegt Tom.

"Maar het was fijn, wat is daar nu verkeerd aan?" Vraag ik.

"Dat is nu net het probleem Bill. Ik ben er niet klaar voor om nu al terug verliefd op jou te worden, maar je maakt het mij erg lastig op deze manier," zegt Tom terwijl hij zijn kleding terug aan doet.

"Sorry, ik, ik kan ook bij mijn grootouders gaan wonen, misschien kom je dan niet in de verleiding totdat je er klaar voor bent," zeg ik zachtjes.

"Dat hoeft niet, ik red het wel," zegt Tom dan en ik knik even waarna ik mijzelf ook aankleed. Ik dacht ook weer alleen aan mijzelf, en dat moet er echt uit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Haha
    Tom is in 2 strijd

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen