Bill POV.

Vandaag zijn we naar onze nieuwe woningen verhuisd en ik kijk even naar Tom die Jennie en Nikki in zijn armen heeft. Het is ook net dat elke keer wanneer Jennie of Nikki moeten huilen dat Tom er zo snel bij is dat ik geen kans heb om ze te pakken. Voor Tom en Caleb zal het niet hun laatste kinderen zijn, maar voor mij wel. Ik had toch gehoopt om wat meer met ze bezig te zijn, maar blijkbaar is dat toch vrij lastig met drie ouders.

"Bill, kan je even op de meiden letten? Caleb en ik trekken ons even terug," zegt Tom.

"Oh, dus nu ben ik ineens wel goed genoeg voor onze dochters?" Vraag ik dan.

"Hoe bedoel je?" Vraagt Tom verbaasd en ik zucht even.

"Laat maar Tom, have fun," zeg ik waarna hij naar Caleb toe gaat en ik kijk naar onze kleine meiden. De andere kinderen zijn nu nog met de oppas, maar zullen hier later vandaag ook arriveren. "Hey lievertjes, eindelijk heb ik wat tijd met jullie twee," zeg ik waarna ik ze allebei een kusje geef. Mijn lieve meiden.Tom POV.

"Vindt je het niet lullig om Bill buiten te sluiten wat de meiden betreft?" Vraagt Caleb.

"Doe ik dat dan?" Vraag ik verbaasd. "Ik laat hem nu toch oppassen," zeg ik en Caleb zucht even.

"Je noemt het oppassen, alsof Bill niet meer dan een oppas is. Hij is net zoveel hun vader als jij en ik. Sluit hem alsjeblieft niet meer zo buiten. Het maakt hem verdrietig," zegt Caleb en ik knik even.

"Sorry, ik zal er op letten. Alleen, waarom is hij er zelf niet mee gekomen dat hij het zo voelt?" Vraag ik.

"Je kent Bill. Hij wilt niet overkomen alsof hij klaagt en daarom bescherm ik hem nu door het jou wel te zeggen," zegt Caleb en ik knik.

"Dank je. Ik wil Bill niet ongelukkig maken, ik hou van hem," zeg ik en Caleb knikt.

"Dat weet ik toch," zegt hij en hij drukt een kus op mijn mondhoek. Ik trek hem dan met mij mee naar zijn slaapkamer.

"Ik wil niet wachten op onze huwelijksnacht. Ik wil nu zwanger worden," zeg ik en Caleb knikt en duwt mij op het bed en begint mij te zoenen. Hij trekt mijn kleding uit en ik die van hem. Ik kijk hem hijgend aan en voel zijn penis tegen mijn kont aan. "Ik hou van je," zeg ik.

"Ik hou ook van jou," zegt Caleb waarna hij naar binnen gaat.

"Aah, Caleb," kreun ik en ik voel zijn lippen opnieuw op die van mij waarna hij het tempo opvoert.

Wanneer Caleb in mij is klaargekomen kijk ik hem met een brede glimlach aan. "Dit was de beste seks ooit," zeg ik waarna ik mijn lippen op die van hem druk en Caleb even in mijn armen houd.


Bill POV.

Na een hele tijd met de meiden bezig te zijn geweest zie ik Tom en Caleb hand in hand mijn kant uitkomen. "Bill, Caleb en ik slapen vannacht samen, maar Jennie en Nikki mogen bij jou blijven," zegt Tom en aan de blik die hij Caleb daarna geeft weet ik dat ze sowieso niet veel gaan slapen vannacht en ik probeer niet met mijn ogen te draaien.

"Oh, morgen zijn jij en Caleb samen, die dag daarna jij en ik en de dag daarna met z'n drieën in het grote huis en zo telkens om en om," zegt Tom en ik knik even en zie hoe Tom Caleb een kus op zijn wang drukt en ik draai mij weg.

"Bill, ben je okay?" Vraagt Caleb ineens achter mij en ik draai mij om en zie dat Tom er niet meer is.

"Ik weet het niet Caleb, ik hou van je en ik hou van Tom, maar ik heb het soms toch moeilijk wanneer jullie samen zijn. In het begin niet, maar nu wel," zeg ik zachtjes en Caleb slaat zijn armen om mij heen.

"Als je wilt kan ik vannacht bij jou slapen, of met z'n drieën in het grote huis?" Stelt Caleb voor.

"Ik denk niet dat Tom daar okay mee is, het schema is er niet voor niks," zeg ik zachtjes.

"Maar soms als het nodig is kunnen we wel iets veranderen, het is de bedoeling dat we elkaar gelukkig maken he," zegt Caleb.

"Ja, maar ik wil niet als een zeur overkomen," zeg ik.

"Doe je niet en Bill, je weet dat ik op je let. We weten allebei dat Tom niet altijd alles doorheeft, maar ook hij wilt dat we met z'n drieën gelukkig kunnen zijn en daar zal hij alles aan willen doen, maar omdat hij niet altijd alles door heeft moeten wij hem daar wat mee helpen," zegt Caleb en ik knik dankbaar en hij geeft mij een lief kusje. "Dan ga ik weer naar Tom om het met hem te bespreken. Het komt goed, ik heb hem ook al laten weten dat hij jou niet moet buitensluiten wat betreft de meiden, ook al deed hij dat natuurlijk niet bewust," zegt Caleb.

"Dank je, je bent een schat," zeg ik en Caleb knikt en legt even zijn hand op mijn wang waarna hij vertrekt en ik loop naar de meiden terug. "Jullie broers en zussen zullen zo ook wel komen," zeg ik dan en ik streel liefdevol over hun wangetjes.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hugo
    Caleb is de lijm

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen