Tom POV.

Wanneer ik bij de bushalte ben aangekomen laat ik Bill instappen die verbaasd naar de achterbank kijkt. "Wat doe Sebastian hier?" Vraagt Bill dan.

"Hij komt eenmalig eens een weekend bij ons," zeg ik terwijl ik naar het stuur staar.

"Tom?" Vraagt Bill dan terwijl ik mijn tranen probeer te bedwingen. Lang lukt het niet om ze ook daadwerkelijk te bedwingen en de tranen rollen over mijn wangen. "Tomi?" Vraagt Bill nog eens en hij legt zijn hand op mijn rug.

"Ik ben weer vreemdgegaan met Susie," snik ik dan en ik voel hoe Bill zijn hand weer van mijn rug afhaalt.

"W.Waarom?" Vraagt Bill.

"Ik dacht omdat het zolang duurde voordat je thuis was dat jij weer vreemd aan het gaan was. Ik was zo boos dat ik naar Susie ben gegaan voor seks," snik ik tot mijn verbazing voel ik Bill zijn armen om mij heen.

"Het is mijn schuld. Ik had moeten weten dat het nu nog te vroeg was om langer weg te blijven. Ik had eerder moeten bellen dat de bus niet reed, ik hoopte gewoon dat er vanzelf alsnog een bus zou komen, de volgende keer neem ik in ieder geval weer gewoon de auto," zegt Bill terwijl hij mij nog altijd vasthoudt.

"Maar nu ben ik degene die seks heeft gehad, die is vreemdgegaan terwijl het de bedoeling is van de vernieuwde geloften die we gaan doen, dat dat niet meer zou gebeuren," zeg ik, nog altijd snikkend.

"Tomi, het is okay. Doe het alleen niet nog een keer, goed?" zegt Bill.

"En door mij heb je hier ook nog eens een half uur langer gestaan dan dat je hier anders had gestaan. Ik hou van je en dan doe ik dit," snik ik en Bill geeft mij een kusje om daarna mijn tranen weg te vegen.

"Kom, ik rijd wel terug," zegt Bill waarna we allebei uit de auto stappen om van plaats te ruilen en ik zie Bill even naar Sebastian kijken die gelukkig slaapt waarna hij mijn hand vastneemt. "Maar gaf Susie dan zo gemakkelijk toe? Ik dacht echt dat ze over je heen was," zegt Bill dan ineens.

"Ze vroeg wel wat ik deed, maar toen ze doorhad dat ik seks wou ging ze er gelijk in mee. Ze is aan de pil, dus voor een kind hoeven we niet bang te zijn," zeg ik zacht.

"En jij gelooft haar?" Vraagt Bill.

"Ja, ik weet inmiddels wel wanneer ze liegt en wanneer ze de waarheid spreekt. Ik zal wel voor de zekerheid een SOA test doen, goed?" Zeg ik, want ik weet niet wat Susie tegenwoordig in haar vrije tijd doet, maar daar dacht ik niet aan toen ik boos was, voor niks blijkt nu.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom heeft mazzel met drr

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen