James Ian Oliver Mccain

Adam reageerde iets opener tegenover Novan dan hijzelf had gedaan. Het was niet dat James niet wilde, maar hij had nog altijd een muur om zichzelf gebouwd en kon zichzelf niet zo snel openstellen. Al helemaal niet als zijn vrienden erbij waren. Hij wilde nog altijd overkomen als een leider. Maar misschien zou hij Novan nog een keer spreken tijdens het sporten. James mocht zijn moed wel, ook al kon hij dat van de meesten echt niet waarderen.
Hij liet de gedachten over de jongen voor nu even los en zag dat Blaine alweer bij Brianna stond. Hij leek eigenlijk wel iets té veel zijn best te doen voor haar, het viel wel een beetje op. Hij bedacht zich dat ze hem nog moesten vragen of hij mee wilde doen met het plan om Hummel op te wachten. Maar nu was hij alweer in gesprek met Brianna, dus James liet dat even zo. Voor nu.
'Nou, ik zie jullie wel bij de les. Of niet' mompelde James. Hij had zelf wiskunde en hij wist niet wie van zijn vrienden dat ook hadden. Dat kon hij allemaal echt niet bijhouden. Hij kon al amper zijn eigen rooster bijhouden - laat staan die van een ander.
Nog voor de tweede bel liep James naar de les. Hij had toch vrienden genoeg, dus er was altijd wel iemand om mee te praten tijdens de les.

(voel jullie vrij je aan te sluiten bij James)

Mercedes Jones

‘Dat weet ik, dat is lief van jullie’ zei Rachel en klapte haar kluisje dicht en leunde er tegenaan voordat ze begon te vertellen. ‘Mijn vaders zijn deze zomer uit elkaar gegaan. Ze zijn officieel gescheiden en Leroy is naar verder in de stad verhuisd en ik heb een coach gehad die mij er door heeft geholpen’ vertelde ze dan. Net zoals Kurt schrok Mercedes daar erg van. Ze kende Rachel's vaders natuurlijk ook wel en ze leken zo gelukkig samen. Ze had nooit verwacht dat ze ooit uitelkaar zouden gaan. Voor Rachel zou die schok nog honderd keer erger geweest zijn. Haar leven was compleet veranderd deze zomer.
"Oh wat vreselijk, Rach!" zei kurt meelevend. "Wat sterk dat je er zo goed mee om lijkt te gaan." Daar was Mercedes het helemaal mee eens. Ze leek er goed mee om te gaan en daar kon Mercedes alleen maar bewondering voor hebben.
'Wat heftig Rachel!' zei Mercedes terwijl ze alweer onderweg naar het lokaal waren. 'Onthoud dat je er altijd over kunt praten met ons. Ook al is het middernacht!' drukte Mercedes haar op het hart.
Ze besloot dat Rachel wel iets leuks kon gebruiken en kwam met een idee. 'Ik weet wat jij nodig hebt,' zei ze daarna. 'wat denken jullie van een slaapfeestje binnenkort? Het is goed voor Rachel om even weg te zijn thuis!'
Mercedes werd enthousiast over haar plan. 'We kunnen weer maskertjes opdoen, karaoke zingen en pizza bestellen. Even alles vergeten! Wat denken jullie daarvan?'

Brittany Susan Pierce

“Dat was lief, Britt-Britt” Zei Santana zachtjes nadat Brittany haar tekening aan Kurt had gegeven. Brittany straalde zodra ze samen hand in hand naar de lockers liepen. Ze voelde zich niet bang als Santana haar hand vasthield - ook al wist ze wel dat sommige mensen moeite konden hebben met hun relatie. Ze begreep dat nooit, want LGBT+ers waren juist unicorns én iedereen hield toch van unicorns?
“Iets zegt me dat we dat groepje goed in de gaten moeten houden, Britt” zei Santana na een korte stilte. Brittany volgde haar blik naar het groepje dat verderop stond. Het groepje dat eerder Rachel had geslushed. Ze wist dat dat een rotstreek was, maar ze probeerde toch altijd het beste in mensen te blijven zien. Iedereen noemde Brittany altijd erg naïef - zelf wist ze niet zo goed wat dat betekende.
'Misschien willen ze gewoon graag ook meedoen met de Glee club' Opperde Brittany. Het liefst zou ze gewoon eens op het groepje afstappen om met ze in gesprek te gaan. Misschien vonden ze het spannend of konden ze niet zichzelf zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen