Bill POV.

Caleb heeft kunnen regelen dat we met z'n drieën slapen vannacht. In de badkamer neem ik 2 paracetamol, maar wanneer ik achteraf de verpakking bekijk laat ik het uit mijn handen vallen. "Fuck, verkeerde pillen genomen," zeg ik tegen mijzelf waarna ik alsnog de paracetamol neem om dan de slaapkamer in te gaan.

"Kom maar tussen ons liggen," zegt Caleb lief en ik knik en leg mij tussen Tom en Caleb in. Ineens begint Tom mij te zoenen en ik zoen terug. Ik kijk naar Tom terwijl hij mijn boxer uitdoet.

"Je moet wel uit mij gaan voordat je komt," zeg ik dan en Tom kijkt mij vragend aan.

"Heb per ongeluk de verkeerde pillen genomen," zeg ik en Tom knikt begrijpend. Hij gaat dan bij mij naar binnen en ik laat een luide kreun horen terwijl Tom begint te bewegen en zodra hij bijna komt gaat hij uit mij en ik neem zijn lid in mijn mond totdat hij wel is klaargekomen om daarna naar Caleb te kijken. "Hmm, jij bent geil," zeg ik en ik ga op zijn lid zitten zodat hij in mij glijd. "Geef aan wanneer je moet komen," zeg ik en Caleb knikt waarna ik op hem begin te bewegen. Ik voer het tempo wat op in de hoop dat ik nu wel zelf kan komen.

"Ik kom bijna," kreunt Caleb na even.

"Nog even,"kreun ik aangezien ik voel dat ik bijna moet komen en ik voer het tempo nog wat op.

"Aaaaah, Caleb!" Kreun ik luid wanneer ik klaarkom en ik voel dat Caleb zijn lichaam zich ook aanspant en net wanneer ik van hem afga komt ook hij klaar.

"Dat was op het randje Bill, het is dat ik het vrij op tijd zei om geen risico te nemen," zegt Caleb en ik knik langzaam. Ik weet dat het dom was om door te gaan totdat ik zelf zou komen. Als ik een paar seconden later was klaargekomen was Caleb in mij gekomen en was ik zwanger geworden. Ik moet dit de rest van mijn leven op deze manier volhouden en zelfs dan zal het toch altijd een risico zijn.

"Ik laat jullie wel even alleen wanneer jullie de liefde bedrijven," zeg ik dan tegen Tom en Caleb en ik maak mij eerst schoon om daarna mijn boxer weer aan te trekken en ik loop de gang op. "Michelle?" Vraag ik verbaasd wanneer ik haar in de gang zie zitten en gelijk kijkt ze op.

"Oh hey Bill," zegt ze en ik ga naast haar zitten.

"Kan je niet slapen?" Vraag ik.

"Mijn lief wilt met mij samenwonen. Ik wil dat echt heel erg graag, maar papa gaat dat nooit goedkeuren," zegt ze verdrietig.

"Je bent ook nog erg jong, maar ik zie aan je dat je gek op hem bent en dit echt graag wilt," zeg ik.

"Ja, het lijkt mij zo fijn om telkens met hem te zijn," zegt ze en ik knik begrijpend.

"Weet je wat? Ik ga het met je vader regelen en ik weet zeker dat als jij hem kan beloven geen kinderen te krijgen voor je 18 bent dat je vader het uiteindelijk accepteert," zeg ik dan en Michelle knikt.

"Dank je Bill, je bent geweldig," zegt ze en ze geeft mij een knuffel.

"Graag gedaan," zeg ik en zodra zij terugloopt naar haar slaapkamer loop ik terug naar die van mij, Tom en Caleb. Caleb en Tom zijn nog altijd met elkaar bezig en ik kan zien hoe erg ze van elkaar genieten. Misschien word ik wel overbodig, zeker nu ik het niet meer kan afmaken, om het zomaar te zeggen. Even schud ik dan met mijn hoofd. Ik moet niet zo onzeker zijn, dat was ik in het begin ook niet toen Caleb en Tom verliefd op elkaar werden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Was je toen ook al
    Bill gaat Starks alleen nog maar helpen voor de kinderen meer niet

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen