Tom POV.

Die avond wanneer Bill en ik op bed liggen zit Sebastian tussen ons in en ik lach even. "Dank je Bill," zeg ik dan.

"Waarvoor?" Vraagt Bill verbaasd.

"Jij bent uiteindelijk de reden waarom ik Sebastian in mijn leven heb, zelf had ik hem nooit binnen gehaald," beken ik.

"Nou, graag gedaan dan. Je hebt geluk dat ik gelijk een band met hem had," zegt Bill en ik lach even en neem z'n handje vast.

"Ik leg hem nu wel in het bedje," zeg ik en Bill knikt. Het enige wat we hadden staan was een campingbedje, want logischerwijs staan de babykamers voor onze twee nieuwe baby's nog niet klaar aangezien dat nog wel wat maanden duurt. Daarnaast is Sebastian natuurlijk al veel te groot voor een wiegje. Ik pak hem op en zet hem dan in het bedje.

"Papa!" Roept hij waarna hij begint te huilen en zijn armen naar mij uitsteekt en ik kijk even naar Bill.

"Laat hem maar tussen ons in slapen," zegt hij en ik knik even waarna ik hem weer op til en terug met hem naar het bed loop en wanneer we allebei onder de dekens liggen voel ik Sebastian tegen mij aankruipen.

"Hij is zo lief," zeg ik en Bill knikt en hij controleert nog snel of de babyphone aanstaat voor onze jongste kinderen waarna hij het ligt uitdoet zodat we kunnen slapen.De volgende ochtend word ik wakker door een kusje op mijn wang en ik weet dat het Bill niet is. Langzaam open ik mijn ogen en kijk recht in het gezicht van een lachende Sebastian en druk ook een kus op zijn wang. "Wat ben je toch een schatje," zeg ik en ik kijk daarna naar Bill, die zich al aan het aankleden is. "Ik wil hem vaker hier in het weekend. Het gaat moeilijk inplannen worden als onze baby's er uiteindelijk zijn en als we hoogzwanger zijn is het ook niet heel handig, maar de komende paar maanden," zeg ik en Bill knikt.

"Ik vind het best, ik zal het met Susie bespreken zodra ik hem terugbreng," zegt Bill en ik knik waarna ik ook uit bed stap en ik til Sebastian op om hem dan op de grond te zetten.

"Stiekem wil ik hem niet meer terug naar Susie," zeg ik dan, want hoe meer tijd ik met Sebastian doorbreng, hoe grager ik hem bij mij wil hebben.

"Dat snap ik Tomi, maar het is helaas niet anders," zegt Bill en ik knik. "Ik ga eten klaarmaken, tot zo," zegt Bill en hij drukt een kus op mijn wang waarna hij de slaapkamer uitloopt en ik kijk even naar Sebastian die met mijn schoenen aan het spelen is.

"Dat is bah," zeg ik tegen hem en ik til hem op waarna hij begint te huilen. "Het is okay, ik breng je naar echt speelgoed," zeg ik en ik neem hem mee naar beneden en zet hem bij het speelgoed waarna ik bij de andere kinderen ga kijken.


"Ik ga nu een SOA test doen," zeg ik die middag tegen Bill.

"Okay lief, ik zal Sebastian terugbrengen naar Susie," zegt hij en ik knik.

Ik geef Sebastian dan een kusje. "Tot snel," zeg ik waarna ik het huis verlaat.


Wanneer ik weer terug thuis ben zie ik tot mijn verbazing Sebastian weer, of nog steeds, in de woonkamer spelen. "Sorry Tomi, Susie was niet thuis, ze deed de deur in ieder geval niet open," zegt Tom.

"Ik heb natuurlijk ook geen tijd gezegd," zeg ik dan.

"Ik probeer het vanavond nog wel een keer, misschien was ze inderdaad gewoon even weg omdat ze Sebastian vanavond pas terug verwacht," zegt Bill en ik knik terwijl ik naar Sebastian kijk. "Gaat het wel, Tom?" Vraagt Bill.

"Ik ben gewoon wat misselijk," zeg ik en Bill knikt.

"Het zal de zwangerschap zijn," zegt hij en hij gebaart dat ik gewoon naast hem moet komen zitten.

"Hoe gaan we het met de kinderen doen als we allebei hoog zwanger zijn?" Vraag ik mij hardop af.

"Nou, jij was vrij ver in je zwangerschap, zonder het te weten, en toch lukte het met de kinderen wanneer jij ze had," zegt Bill.

"Ja, dat wel, maar de allerlaatste maand lukte dat niet," zeg ik.

"Als we merken dat het echt niet lukt vragen we de oppas of ze tijdelijk hier kan wonen om ons te helpen. En anders huren we een nanny in, het komt echt wel goed," zegt Bill en ik knik dankbaar dat hij er blijkbaar al over heeft nagedacht.

"Papa, spelen!" Roept Sebastian ineens en ik lach even.

"Ga jij of ga ik?" Vraag ik dan.

"Jij hebt op dit moment het meeste last van je zwangerschap, dus ik ga wel even met hem meespelen," zegt Bill en ik knik en ik kijk toe hoe Bill bij Sebastian op de grond gaat zitten.

"In welk vakje hoort deze?" Vraagt Bill en hij wijst naar een rode driehoek.

"Past niet!" Roept Sebastian uit en ik lach even. Ik moet zeggen dat nu hij een weekend bij Bill en mij is geweest dat hij meer woorden begint te gebruiken dan alleen maar papa en mama, de woorden die ik voornamelijk uit zijn mond heb gehoord sinds ik echt met hem omga als mijn zoon.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Susie verwaarloosd hem!!
    Duidelijk!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen