Bill POV.

Het is nieuwjaarsdag en ik word wakker in Adam z'n armen. "Deze nacht was geweldig," zeg ik en Adam glimlacht.

"We moeten het nieuwe jaar toch op een mooie manier inluiden he," zegt Adam met een knipoog en ik lach naar hem waarna ik naar het wiegje met Ruby kijk die ook net begint te huilen. Ik stap dan uit het bed en pak Ruby op.

"Ook goedemorgen liefje," zeg ik en ik ga weer naast Adam liggen. "Ze lijkt echt super op jou," zeg ik. Naar mijn mening lijkt Ruby van alle kinderen het meest op Adam, ook al kan dat nog veranderen. "Ik ga bij de andere kinderen checken," zeg ik en ik geef Ruby aan Adam.

"Ik kan dat ook doen he," zegt Adam.

"Dat weet ik, maar het is mijn beurt. Jij mag morgen weer," zeg ik tegen Adam waarna ik de kamer uitloop.In de loop van de middag gaat de bel en ik kijk even naar Adam. "Ik ga wel," zeg ik en Adam knikt terwijl hij Ruby d'r flesje geeft. Ik open dan de voordeur en wanneer ik Tom zie staan voel ik de bekende woede weer naar boven komen. "Wat doe je hier?" Vraag ik boos.

"Ik kom mijn excuses aanbieden voor kerst. Ik dacht, laat ik het nieuwe jaar goed beginnen," zegt Tom en ik zucht even.

"Excuses zijn niet genoeg Tom. Ik heb een scheiding aangevraagd. Ik ga met Adam verder. Misschien dat ik je uitnodig wanneer ik ooit met hem ga trouwen," zeg ik dan en Tom bijt in zijn lip.

"Weet je zeker dat, dat is wat je wilt?" Vraagt Tom.

"Heel zeker. Ik hou van Adam. Jij hebt mijn liefde verspeelt," zeg ik.

"En toch blijf ik voor je vechten. Al zetten we onze handtekeningen onder de scheidingspapieren en zijn we niet meer getrouwd, dan nog blijf ik voor je vechten," zegt Tom.

"Dus je plan om een deel van de kinderen van mij af te pakken is van de baan?" Vraag ik dan voor de zekerheid en Tom knikt. "Okay, dan breng ik ze volgende week. Deze week wil ik ze nog hier houden," zeg ik en Tom knikt even waarna ik de deur weer sluit en terugloop naar Adam. "Tom is bijgedraaid," zeg ik dan terwijl ik mij terug naast Adam zet. "Maar ik ga natuurlijk nog altijd van hem scheiden. Dit keer ben ik niet van plan jou te kwetsen," zeg ik en ik druk een kus op Adam z'n wang. Natuurlijk zijn mijn gevoelens voor Tom niet helemaal weg, maar dat doet er wat mij betreft niet toe. Adam is een schat en bij hem ben ik gewoon net zo gelukkig als dat ik ooit bij Tom was.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Waarom zeg me dat jij het gaat verder??
  Tom moet echt zijn best doen

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Tom zal ook zeker zijn best gaan doen:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha wist het 😂

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen