Bill POV.

Vandaag zijn de scheidingspapieren binnengekomen en ik zucht even. Tom heeft mij geholpen toen ik zwanger was van Nicole. Misschien bedank ik hem daarvoor nooit genoeg, maar die bedankjes zal hij nu sowieso nooit meer krijgen.

"Ik ga naar Tom. Ik ben zo snel mogelijk terug," zeg ik dan tegen Adam en hij knikt en ik geef hem een kus waarna ik vertrek.Bij het huis van Tom aangekomen druk ik op de bel en wacht af totdat hij de deur opent. "Bill?" Vraagt hij verbaasd.

"De scheidingspapieren zijn er, ik heb ze al getekent," zeg ik waarna ik ze naar Tom uitsteek.

"Bill, ik wil niet van je scheiden. Je weet dat ik van je hou ondanks je vreemdgaan met Adam," zegt Tom.

"Ja, en de volgende keer dat ik met Adam zoen of seks met hem heb zeg je weer zoiets. Het heeft voor nu geen zin meer. Zelfs als het op een wonderbaarlijke wijze goed zou komen is het beter om niet getrouwd te zijn," zeg ik, in de hoop om hem op die manier makkelijk te overtuigen.

"Ik teken, maar zoals je weet betekent dat niet dat ik ons heb opgegeven," zegt Tom.

"Dat weet ik," zeg ik waarna ik toekijk hoe Tom zijn handtekening zet. "Dank je," zeg ik wanneer hij de papieren terug heeft gegeven. "Je kan morgen de kinderen komen langshalen, of ik breng ze, dat maakt niet uit, je hebt mijn nummer om dat te bespreken," zeg ik en Tom knikt waarna ik vertrek. Ik weet ook wel dat Tom mij nooit zal opgeven en ik weet ook niet wat hij gaat proberen om mij terug te winnen, maar dat zie ik dan wel weer.

Onderweg naar huis breng ik de scheidingspapieren gelijk langs waarna ik terug naar Adam ga. "Ik hou van je," zeg ik gelijk tegen hem en druk mijn lippen op die van hem.

"Ik ook van jou," zegt hij lief en ik leg mijn armen om hem heen. Ik ben nu ook echt vrij om weer met Adam te trouwen mochten we op dat punt komen. Ik hoop dat we op dat punt kunnen komen, want als we nooit tot dat punt komen betekent het dat ik Adam mogelijk op een gegeven moment weer zou kwetsen en dat wil ik nooit meer doen. Mijn droomscenario is om ergens in de komende twee of drie jaar met Adam te trouwen en over 4 jaar, wanneer alle kinderen naar school zijn nog een laatste kindje te krijgen. En terwijl ik daar aan denk kijk ik dromerig voor mij uit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Bill droomt altijd
    Waarom zegt me dat Adam weer verkeerd gaat worden

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen