Bill POV.

Ik ben inmiddels al aan het einde van mijn zwangerschap en Tom heeft zijn hand op mijn buik liggen.

Later die dag beginnen de weeën en een aantal uur later is Sofia geboren. "Wat is ze mooi," zeg ik en Tom knikt instemmend en hij glimlacht even naar mij. Het maakt niet uit dat ze eigenschappen van Leon zal hebben, zowel Tom als ik zullen van haar houden.Twee jaar later.

Tom is werken wanneer ineens de bel gaat en ik loop naar de deur. "Leon?" Vraag ik verbaasd.

"Tom liet mij hier nooit meer komen. Ik, ik heb je 2 jaar en 9 maanden niet meer kunnen zien, maar ik heb je nooit meer uit mijn hoofd kunnen krijgen," zegt Leon en ik schrik wanneer ik Sofia hoor die er aan komt gelopen en ik zie haar naar Leon kijken.

"Sofia, dit is Leon, geef hem maar een handje," zeg ik. "Ander handje schat," zeg ik waarna ze d'r juiste handje uitsteekt.

"Ikke jarig!" zegt ze vrolijk tegen Leon. Normaal is ze niet zo open naar mensen die ze niet kent.

"Ga maar even spelen liefje," zeg ik waarna ze knikt en terug de woonkamer in loopt.

"Is ze van mij?" Vraagt Leon en ik knik langzaam. Het heeft geen nut om te liegen. "Ben je bewust zwanger geworden van mij?" Vraagt Leon.

"Huh, wat?" Vraag ik verward.

"Je zei die nacht dat je wou dat ik diep in je klaarkwam. Je wist dat je zwanger kon worden. Voor mij klinkt het alsof het bewust was," zegt Leon.

"Ik dacht niet na, denk ik?" zeg ik, want ik weet het niet meer. Ineens merk ik dat het besef nog extra is doorgedrongen tot Leon.

"Ik heb haar eerste twee jaar gemist," zegt hij zacht en gelijk voel ik mij schuldig.

"Als ik haar mag blijven zien mag ze bij jou en Tom blijven wonen. Hoeft ze niet telkens heen en weer, maar dan wil ik wel dat je mij nog een kind geeft," zegt Leon en uit schuldgevoel knik ik.

"Straks, wanneer Sofia slaapt," zeg ik en Leon knikt.

"Mag ik Sofia beter leren kennen?" Vraagt Leon en ik knik waarna ik hem binnen laat en ik kijk toe hoe hij naar Sofia toe gaat en het lijkt erop dat ze echt gelijk een connectie hebben. Ik ga naar buiten en bel Tom.

"Bill?" Vraagt hij verbaasd.

"Tom, Leon weet dat Sofia van hem is," zeg ik. "Maar hij staat er wel voor open om haar bij ons te laten wonen, dus dat is goed," zeg ik.

"Dat zeker, ik ben vandaag rond zessen thuis. Ga eerst nog wat leuks doen met Julia, Chris, Lotte en Christina," zegt Tom. "Ik vroeg mij al af waarom Leon niet meekwam, maar nu weet ik dat," zegt Tom.

"Okay, is goed Tomi, tot straks," zeg ik waarna ik ophang en terug naar binnen loop.

"Mag ik haar op bed doen?" Vraagt Leon dan en ik knik.

"Dat is haar kamertje," zeg ik en ik wijs de juiste kant op waarna Leon haar wegbrengt.

Wanneer hij weer terugkomt loopt hij naar mij toe en trekt mij mee naar de slaapkamer van Tom en mij. Ik zet mijzelf op het bed en kijk toe hoe hij zijn broek en boxer uittrekt en ik kan het niet helpen toch opgewonden te worden wanneer ik zijn stijve penis zie en ik leg mij goed op het bed waarna ik toch wegkijk. Ik voel hoe hij mijn broek en boxer uittrekt . "Ik zie dat je mij wilt," zegt Leon waarna hij in mij gaat en ik laat een kreun horen.

"Fuck," kreun ik wanneer Leon in mij begint te bewegen. "Aaaah, Tom!" Kreun ik luid.

"Ehm, ik ben Tom niet," zegt Leon en ik besef dat ik eigenlijk een baby van Tom wil, maar wanneer Leon weer begint te bewegen ben ik dat weer vergeten.

"Jaaaaa Leon, ga sneller!" kreun ik luid waarna hij het tempo opvoert. Na even komen we dan tegelijk klaar en gelijk duw ik hem van mij af.

"Bill, ben je nu boos? Terwijl het zo lekker was?" Vraagt Leon. "En het was mijn voorwaarde," zegt hij verder nog.

"Ik weet het, maar dan mag ik nog wel boos zijn?" zeg ik waarna ik van het bed stap om mij aan te kleden. Daarna verschoon ik het bed terwijl Leon al op de bank zit.


Wanneer Tom thuis is geeft hij mij een kus op mijn wang en ik krijg een knuffel van Julia en Chris. "Hey Leon," zegt Tom en Leon begroet Tom ook.

"Waarom heb je mijn dochter achtergehouden?" Vraagt hij dan en ik zie Tom even denken.

"Jaloezie? Denk ik," zegt Tom en Leon knikt even en even later vertrekt hij.


Wanneer de kinderen slapen neem ik Tom mee naar de slaapkamer en begin hem te zoenen en duw hem op het bed. Wanneer we allebei naakt zijn wilt Tom een condoom pakken, maar ik stop hem. "Ik wil voor een kindje proberen," zeg ik en Tom knikt waarna hij zonder condoom in mij gaat.

"Tomi, ja!" Kreun ik en Tom begint sneller te bewegen totdat we gezamenlijk klaarkomen.


Zes maanden later

Ik ben vandaag naar het ziekenhuis gegaan omdat ik wil weten wie de vader is van mijn baby. "Leon?" Vraag ik verbaasd wanneer ik hem zie. "Wat doe jij nu hier?"

"Christina is zwanger, vandaar en jij?" Vraagt hij.

"Een vaderschapstest," beken ik dan en tot mijn verbazing knikt Leon begrijpend.

"Zal ik meegaan? Ik zal niet te dichtbij je zitten. Gewoon zodat je het niet alleen hoeft te doen?" Stelt Leon voor.

"En Christina dan?" Vraag ik.

"DIe begrijpt het wel," zegt hij en ik knik waarna Leon met mij meeloopt.


"Zullen we eerst de echo maken?" vraagt de dokter en ik knik en leg mij klaar en let verder niet te veel op Leon.

"Aah, daar is je zoontje," zegt de dokter en ik glimlach even. "En daar nog een jongetje," zegt de dokter en ik kijk naar het beeld.

"We zullen allebei testen, want het kan dat ze verschillende vaders hebben," zegt de dokter en ik knik waarna hij de test gaat doen. Ik ga die jongens George en Andrew noemen, dat weet ik al.

"Wat zou het geweldig zijn als beide jongens van mij zouden zijn," zegt Leon, maar ik schud mijn hoofd.

"Ik hoop dat Tom de vader is van één van de twee," zeg ik dan en Leon knikt. "Ga maar terug naar Christina. Ook al, nu ik er over nadenk, Christina heeft geen vriend, toch?" Vraag ik.

"Klopt," zegt Leon.

"Wie is dan de vader?" Vraag ik.

"Geen idee. Ik doe het regelmatig gelijktijdig met haar met een andere gast, maar net zoals ik heeft ook zij seks waar ik niks vanaf weet," zegt Leon en ik knik even en zodra ik kan vertrekken, vertrek ik gelijk naar huis om de rest van de dag met Tom en onze geweldige kinderen door te brengen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Bill als van Leon is
  Hoe leg je dag uit aan Tom!!

  1 week geleden
  • syllie1992

   Dan heeft Bill een groot probleemxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja dat weet ik wel zeker
   Al moest die onder soort dwang doen om Sofia te kunnen houden

   1 week geleden
  • syllie1992

   Uhu, het moest zeker onder een soort dwang. Tijdens de daad zelf had ie er niet veel problemen mee, maar ervoor en erna zeker wel.

   Dus hopelijk begrijpt Tom het mocht Bill het moeten uitleggen:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja dat seks fijn was kon die niet veel tegen doen
   Maar blijft onder dwangb

   1 week geleden
  • syllie1992

   Nee, inderdaad, daarnaast heeft Leon ook de nodige seksuele ervaringen waardoor hij precies weet hoe hij Bill kan laten genieten, zeker in combinatie met hun eerste keer waar hij er goed achter is gekomen wat Bill fijn vindt. Maar het is zeker dwang geweest, zonder die reden had Bill niet zo makkelijk opnieuw seks gehad met Leon. Zeker omdat Bill gek is op Tom <3

   1 week geleden
  • Luckey

   Nee daarom!!
   Hij weet welke knopjes er nodig waren om Bill te laten genieten

   1 week geleden
  • syllie1992

   Uhu, klopt. Voor Bill is de seks met Leon dan ook de lekkerste seks die hij ooit heeft gehad, maar de seks met Tom is de fijnste vanwege de gevoelens die daarbij zitten:)

   Hopelijk snapt Leon dat hij niet meer bij Bill moet proberen voor seks, ook met dat Tom z'n beste vriend is:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha beetje laat voor die gedachtes
   Had voor deze Dwang al aan moeten denken
   Tom maakt Leon af 🤣

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, waarschijnlijk wel zodra hij er achter komtxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha weet het wel zeker 😂

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen