Bill POV.

Ik ben nu 7 maanden zwanger, net zoals Tom. Vandaag hebben we allebei een echo. Ik denk terug aan de afgelopen maanden waarin ik eigenlijk amper nog gelukkig ben geweest. Het lukt mij niet meer, hoe graag ik ook wil. Ik loop de ruimte in en zie Tom al klaarliggen voor zijn echo en Caleb kijkt op en ik wil aan de andere kant van de ruimte gaan zitten, maar Caleb loopt naar mij toe en pakt mijn hand. "Kom liefje," zegt Caleb en ik loop met hem mee en ga naast hem zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder.

"Kijk, twee meisjes," zegt de dokter.

"Jullie krijgen nu zelfs 2 kinderen samen," zeg ik zachtjes en ik voel dat Caleb z'n armen om mij heen legt. Als zij nu zelfs al 2 baby's krijgen samen in combinatie met de andere jonge kinderen die we nog hebben, wie gaat mij dan nog helpen? Een traan verlaat mijn ogen en Caleb veegt hem gelijk weg.

"Jouw beurt Bill," zegt Tom dan waarna ik klaar ga liggen. Caleb pakt mijn hand vast, maar wanneer Tom mijn hand wilt vastpakken trek ik die weg. Hij heeft letterlijk 0 keer gevraagd hoe het met mij gaat de afgelopen maanden.

"Zo Bill, eens kijken wat we hier hebben," zegt de dokter dan.

"Aah, ik heb de namen voor onze dochterjes. Seven en Soda," zegt Tom.

"Niet nu Tom," zegt Caleb.

"Sorry," zegt hij terwijl Caleb zijn hand op mijn schouder legt.

"Kijk, een jongen en een meisje," zegt de dokter en gelijk stromen er tranen over mijn wangen, en niet van geluk. Ik had nog zo gehoopt dat op z'n minst de tweede eicel niet zou zijn gebruikt.

"Oh Bill," zegt Caleb en hij geeft mij een knuffel.

"I.Ik wil even alleen zijn," zeg ik en gelijk sta ik op en loop weg.

Tom POV.

"Wat heeft Bill nu weer?" Vraag ik en Caleb kijkt mij gelijk woedend aan.

"Wat denk je!? Probeer je eens een keer in te leven in hem! Ik blijf het van je vragen, maar je doet het gewoon niet!" Roept Caleb uit.

"Hoe kan ik mij inleven als ik het niet snap!? Zwanger zijn is een geschenk. Ik heb spijt dat ik er niet vaker voor heb gekozen om zwanger te zijn," zeg ik.

"Bill wou niet zwanger worden. Dan neemt hij per ongeluk die pillen. Jij kwam met de oplossing de pillen gewoon in je nachtkastje te gaan leggen en toen werd hij toch zwanger, want dat was niet meer op te lossen. Bill heeft geen één keer meer gelachen sinds hij weet dat hij zwanger is. Ik weet dat hij ook bang is dat hij straks alles alleen kan doen en als ik zie hoe jij je gedraagt, dan snap ik zijn angst nog ook!" Roept Caleb boos uit en ik bijt in mijn lip.

"Ik denk te veel aan mijzelf, is het niet?" Vraag ik dan en Caleb knikt. "Sorry," zeg ik dan met een zucht waarna ik ook vertrek, gevolgd door Caleb.Caleb POV.

Ik zit naast Tom z'n bed aangezien zijn weeën even terug zijn begonnen, maar het lijkt nog wel een tijdje te gaan duren. "Bill z'n weeën zijn begonnen, het lijkt een snelle te gaan worden," zegt Michelle die de kamer in komt.

Michelle is hier de afgelopen twee weken geweest om wat te helpen aangezien Tom en Bill ieder moment konden gaan bevallen. "Ik kom eraan," zeg ik dan en ik kijk even naar Tom. "Sorry, maar ik laat hem niet alleen. Ik vermoed ook dat ik op tijd terug ben," zeg ik dan waarna ik Michelle snel volg.

"Caleb?" Vraagt Bill verbaasd wanneer ik binnen kom. "Moet je niet bij Tom zijn?"

"Ik ben hier nu toch," zeg ik en ik ga naast hem zitten en neem liefdevol zijn hand vast en geef er een kusje op. "Je kan het, ik weet dat je dit niet meer wou, maar je kunt het," zeg ik en Bill knikt even en zodra hij mag begint hij te persen.

Na even zijn het jongetje en meisje allebei geboren, maar Bill kreunt het nog steeds uit van de pijn en begint weer te persen. "Nog een jongetje," zegt de dokter en zelfs nu is het nog niet voorbij. "En nog een meisje," zegt de dokter en ik kijk even naar de vier baby's en dan naar Bill. Ik neem hem gelijk in mijn armen wanneer hij begint te huilen.

"Hoe heeft dit kunnen gebeuren dokter? Aan zijn buik was niet te zien dat er mogelijk meer dan 2 in zaten," zeg ik dan.

"Soms heb je bij deze methode wel eens dat ze er zo ver achter gaan zitten bij een deling dat ze op een echo niet te zien zijn, en ook de buik niet extra verdikken. Er wordt nog steeds precies onderzoek naar gedaan," zegt de dokter en ik knik even.

"Hey, Bill, ik weet dat we hier alles zelf wouden doen, maar misschien een paar nanny's aan Tom vragen, het zou nu geen kwaad kunnen," zeg ik en Bill knikt even waarna ik naar Michelle kijk. "Michelle, kan jij bij Tom kijken? Ik wil zo lang mogelijk bij Bill kunnen blijven totdat het niet meer kan wachten," zeg ik en Michelle knikt waarna ze gelijk de kamer uitloopt.

"Kan jij ze een naam geven? Ik heb de energie niet meer," zegt Bill en ik knik even en besluit de jongetjes Ron en Jackson te noemen en de meisjes Lola en Sarah, maar zodra ik mij omdraai naar Bill is hij in slaap gevallen. Het lijkt bijna alsof Tom nu andere soort pillen gebruikt voor twee kindjes per pil, maar dan zou hij dat vermoedelijk zelf ook niet weten, maar het is te toevallig dat sinds de nieuwe pillen worden gebruikt het telkens twee kindjes per pil brengt. Dan begint ineens één van de baby's te huilen en binnen een paar seconden huilen ze alle vier waardoor Bill ook weer wakker wordt.

"Ik regel het schat," zeg ik dan en die nanny's moeten maar snel komen, want dit is amper te doen.

"Zal ik anders nu de vaderschapstest vast doen? Dan hoeven ze niet nog een keer wakker te worden hierna," zegt de dokter en ik knik even waarna ik mijn DNA laat afnemen waarna ik naar beneden ga. Tom heeft vast ergens de telefoonnummers van de nanny's liggen. Ik ga er niet op wachten totdat hij dat uiteindelijk zelf kan regelen. En ik ga Tom later vragen die pillen bij het vuilnis te gooien. Hij kan vast weer aan nieuwe komen als één van de zoons het later nodig mocht hebben.

Wanneer ik de nanny's heb weten te bellen ga ik naar boven en kijk naar Bill en ben opgelucht om te concluderen dat de baby's slapen. "De nanny's komen vanavond al. We kunnen dit Bill, zeker met hun hulp," zeg ik, maar er komt geen reactie. Hij lijkt haast wel in shock.

"Papa kan nu bijna beginnen met persen," zegt Michelle die de kamer in komt gelopen en ik kijk even naar Bill en dan weer naar Michelle en ik weet echt niet wat ik moet doen. Bij Bill blijven of naar Tom gaan?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Arme Bill 4 kleintjes
  Wat die al niet wilde hebben
  Caleb is enige die wel probeert
  Bill zal hem wel weggestuurd. Denk jk

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen