Bill POV.

"Okay, ik vertel het hem. Volgende week kan je hem ontmoeten," zegt ze dan.

"Okay, daar houd ik je aan," zeg ik dan waarna ik ophang en ik kijk even naar Tom. "Voor nu blijft Sebastian voorlopig bij ons," zeg ik dan en Tom knikt even en ik geef hem een zoen.Het is een week later en vandaag zullen we die baas, die tegelijkertijd de vriend van Susie is ontmoeten. "Ik ben wel benieuwd naar die gast," zeg ik eerlijk en Tom knikt.

We hebben er wel bewust over nagedacht om dat niet bij ons thuis te doen, maar bij Susie thuis. Ik denk niet dat het een man is die ik bij mijn kinderen in de buurt wil hebben.


Twee uur later komen we bij Susie aan en ik klop op de deur en even later doet Susie de deur open. "Kom binnen," zegt ze met een glimlach en Tom en ik volgen haar en wanneer ik zie wie er op de bank zit blijf ik stokstijf staan.

"Bu?" Vraag ik waarna Bushido opstaat.

"Zo, zo Bill, lang niet gezien," zegt hij met een grijns waarna hij zijn arm om Susie heen legt.

"Ik dacht dat je in de gevangenis zat, of zelfs dood was," zeg ik dan.

"Ja, maar ik heb nooit lang in de gevangenis gezeten," zegt hij en ik kijk even naar Susie en vraag mij af of ze dan nu ook een hoer is onder Bushido. Hij lijkt mij niet degene die ineens een normaal bedrijf zou beginnen.

"Ik moet je trouwens bedanken Bill, omdat ik hem over Sebastian heb verteld wilt hij nu een kindje met mij," zegt Susie vrolijk.

"Maar jullie zijn net samen?" Vraag ik verward.

"Klopt, maar ik weet wat ik wil," zegt ze waarna ik mijn oog weer over Bushido laat glijden. Dat effect kan hij op mensen hebben ja, niet dat ik nog vatbaar voor hem ben. Na wat ik met hem heb meegemaakt is het onmogelijk om daar nog vatbaar voor te zijn.

"Maar het was zijn idee?" Vraag ik.

"Natuurlijk was het mijn idee Bill," zegt Bushido en ik blijf tussen hen heen en weer kijken. Hoe gaat Bushido zich hier uit redden? Hij is hartstikke onvruchtbaar en ik kijk even naar Tom die wijs zijn mond blijft houden, want ik weet wat voor een woede ook hij nog steeds richting Bushido heeft.

"Maar Bushido en ik willen binnenkort eens met Sebastian weg. Dat mag toch wel?" Vraagt Susie dan.

"Nee, Sebastian komt geen seconde bij hem in de buurt," zegt Tom dan en ik had het niet beter kunnen zeggen. Sebastian mag niet bij hem in de buurt opgroeien. Voor Susie is het hopen dat ze snel de echte Bushido leert kennen anders gaat ze Sebastian niet zien opgroeien, daar zorgen Tom en ik dan wel voor.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat kan niet goed gaan
    Geen kind komt daar in de buurt!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen