Foto bij 88 - Look into my eyes

Thanks voor alle kudo's en reacties <3
Als jullie zo doorgaan, maak ik kans om in de top van het jaar te eindigen!

Je arm begint bijna te verzuren en heel veel langer op je benen lijkt haast onmogelijk, maar dan gaan ineens de deuren van de gate open. Je ziet heel wat mensen naar buiten komen, waarvan sommigen geamuseerd naar het spandoek kijken, terwijl anderen afkeurend hun hoofd schudden, maar nog geen spoor van de tweeling.
“Are we sure this is the right gate?” vraag je, misschien al voor de tiende keer. Heidi knikt en zucht.
“I wonder what’s taking them so long.”
Het lijkt even alsof er helemaal niemand meer door de deuren komt, maar dan zie je eindelijk Tom door de deuren komen, op zijn hielen gevolgd door-
“Bill!”
Hij kijkt verbaasd op en schiet in de lach als hij het spandoek ziet. Dan ontmoet zijn blik de jouwe en hij sprint naar je toe. Je laat net op tijd het spandoek los, voordat hij je praktisch van de grond tilt en je stevig in zijn armen sluit.
“God, you’re here.”
“So are you.”
Jullie kijken elkaar even aan, voordat je zijn gezicht tussen je beide handen pakt en je lippen op die van hem drukt. Hij zet je voorzichtig terug op de grond en begraaft dan zijn handen in je haar, terwijl hij je terug zoent. Als jullie elkaar uiteindelijk loslaten, zie je aan zijn blik dat hij hetzelfde denkt als jij: wat er ook gebeurd is de afgelopen weken, dat kan wachten tot morgen.
Hij vlecht zijn vingers van zijn ene hand door die van jou, terwijl hij met zijn andere aan het karretje trekt waarop de koffers staan. Je kijkt hoofdschuddend naar de enorme stapel.
“How long were you planning on staying in the Netherlands?”
Hij haalt zijn schouders op en drukt een kus op jullie ineengevlochten handen. “As long as you were going to be there.”
“Which was, as far as you knew, only going to be for, what, less than two weeks any way,” grinnik je. Hij haalt opnieuw zijn schouders op en draait zich dan naar zijn tweelingbroer en schoonzus.
“Shall we go home?”
“Yes, please!” Heidi weet een gaap te onderdrukken, maar niet zonder dat jullie dat zien. “I’m ready for bed.”
“So am I,” knipoogt Bill en hij buigt naar je toe, om op fluistertoon te vervolgen: “Just not to sleep, yet.”
Je voelt je wangen rood kleuren en trekt hem iets te enthousiast achter je aan, richting de auto. Je ziet vanuit je ooghoeken de sneaky grijns op zijn gezicht, maar besluit die voor nu, zo goed en kwaad als kan, te negeren – voordat dat laatste beetje bloed dat nog niet in je gezicht zat, ook naar je wangen stroomt. Tijdens de rit naar huis praat je de rest een beetje bij over de weken in Nederland en de jongens vertellen wat over hun tour, maar niemand is echt heel actief betrokken bij het gesprek. Een opgeluchte zucht verlaat je lippen als je eindelijk de auto uitstapt.
“Well, we’re off to bed,” zegt Bill gelijk en hij trekt je achter zich aan naar boven.
“I guess we’ll take care of the luggage?” protesteert zijn broer.
“Or just leave it, I’ll get it tomorrow!”
“But Bill-“
“Tomorrow, Tom!” Na die woorden, duwt Bill snel de deur van zijn slaapkamer dicht en hij trekt je opnieuw tegen zich aan. “God, I’ve been waiting for this.”
“So have I.” Je drukt verlangend je lippen op die van hem, maar kan een nare gedachte niet uit je hoofd krijgen: wat als dit misschien wel de laatste keer is? Wat als jullie morgen praten en… Zelfs de gedachte kan je niet afmaken. Bill merkt dat je er niet helemaal bij bent met je gedachten en hij laat je twijfelend los.
“Are you okay?”
“Yeah, I just-“
“We’ll talk tomorrow, okay?” Hij kijkt je haast smekend aan en bijt op zijn eigen onderlip. Een sneaky grijns schiet over zijn gezicht. “I need to feel you and kiss you and touch you and know that we’re okay.”
Je kijkt hem even verbluft aan. “Are you using my own words against me?”
“Is it working?” Hij laat een hand zacht over je arm naar boven glijden en pakt dan je kin tussen zijn duim en wijsvinger vast. Hij blijft je vragend aankijken. “Are we okay?”
“We’re okay.”

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit is toch zo lief!!
    Ik vind zo leuk samen!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen