Bill POV.

Ik pak Ruby uit haar wiegje. "Waar is je papa Adam, hmm?" Vraag ik.

"Hier ben ik. Ik was even in de badkamer, was de pil bijna vergeten te nemen," zegt Adam.

"Sukkel," zeg ik lachend en Adam lacht ook waarna hij zijn armen om mij heen legt.

"Ik hou zoveel van jou en van onze kinderen," zegt Adam en ik glimlach lief naar hem.

"Ik hou ook van jullie allemaal," zeg ik en ik geef Adam een kusje waarna de bel gaat. "Dat zal Tom zijn voor Nicole, Ryan en Jerry," zeg ik en ik geef Ruby aan Adam waarna ik naar de deur loop, maar ik zie dat Nicole de deur al open heeft gedaan. "Nicole, wat heb ik je gezegd over het open maken van de deur zonder mijn toestemming?" Vraag ik dan streng.

"Sorry papa, maar ik zag dat het papa Tom was," zegt ze dan.

"Okay, vooruit dan maar," zeg ik waarna ik naar Tom kijk om hem te begroeten. Ik moet zeggen dat hij er goed uitziet en even schud ik mijn hoofd.
"Ik ga even de jongens halen," zeg ik en ik loop de woonkamer in.

"Ryan, Jerry, komen jullie ook?" zeg ik en Ryan knikt en rent al naar de deur en Jerry til ik maar op om hem ook mee te nemen naar de deur.

"Wat had ik jou nu ook graag meegenomen," zegt Tom.

"Niet doen Tom. We zijn gescheiden. Ik ben nu met Adam voor de rest van mijn leven is mijn plan," zeg ik en Tom zucht even.

"Toen je met mij was kon je toch ook van twee walletjes eten?" Vraagt Tom.

"Zoals ik al zei. Waarschijnlijk heb ik met jou gewoon de verkeerde gekozen en was het altijd al Adam. Ik hou van hem Tom en we hebben het echt fijn samen," zeg ik waarna Tom maar knikt.

"Ik kan jou toch niet terugwinnen in zijn huis, dat weet ik ook wel," zegt Tom.

"Het is niet alleen zijn huis, ook die van mij," zeg ik dan en Tom knikt.

"Ik weet het, maar het spijt mij echt van dat dreigement met kerst," zegt Tom.

"Dat weet ik Tom. Dat heb ik je ook al vergeven," zeg ik en ik druk een kus op zijn wang.

"Als we de komende weken goed blijven met elkaar zit een vriendschap er wel in," zeg ik en Tom knikt en ik weet ook wel dat hij die vriendschap mogelijk gaat gebruiken om mij terug te winnen. Alleen is dat voor mij geen reden om ook niet open te staan voor een vriendschap.

"Een vriendschap lijkt goed, om mee te beginnen," zegt Tom en ik knik even waarna Tom vertrekt met de kinderen en ik sluit de deur om met de andere kinderen te gaan spelen.

"Alles goed Bill?" Vraagt Adam die inmiddels ook beneden is gekomen en ik knik.

"Het kan niet beter. Ik heb jou, onze kinderen, met Tom loopt alles weer goed. Wat ik mij wel afvraag. Wat zou je er van vinden om uiteindelijk weer met mij te trouwen?" Vraag ik dan aan Adam.

"Dat wil ik heel graag. De eerste keer voelde jij je gedwongen, wat ik snap, maar ik wil je ook eens met een echte glimlach zien wanneer je mij voor het altaar aankijkt," zegt Adam.

"Wanneer gaan jullie trouwen?" Vraagt Gijs vrolijk en ik lach even.

"Voorlopig nog niet lieverd," zeg ik.

"Jawel!" Roept Gijs vrolijk uit en hij pakt een doosje uit zijn zak waarna ik even verbaasd naar Adam kijk die het doosje van Gijs overpakt en hem opent.

"Ik wil je de mooiste bruiloft ooit geven. De planning gaat waarschijnlijk wel even duren, maar ik zou jou graag mijn man willen noemen. Lieve Bill wil je met mij trouwen?" Vraagt Adam en even blijf ik hem verbaasd aankijken waarna ik mijn armen om heen heen sla.

"Ja, ik wil dolgraag met je trouwen Adam. Ik hou zoveel van je. Hoe we het ook wenden of keren, hoe de bruiloft er ook uit gaat zien. Het zal sowieso een perfecte dag worden," zeg ik terwijl ik hem een zoen geef waarna Adam de ring om mijn vinger schuift. Terwijl ik de dromen had heeft Adam al verder gedacht.

"Yaay, gefeliciteerd papa's!" Roept Gijs vrolijk uit en hij slaat zijn armpjes om ons heen.

"Ik ben ook blij!" Roept Scott uit en ik lach opnieuw waarna ik naar de twins kijk die ook vrolijk klappen. Ik vind het fijn om iedereen zo gelukkig te zien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha sneller als verwacht word Bill gevraagd

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen