Bill POV.

De dokter heeft op een één of andere manier geen DNA uitslag kunnen geven, maar gelukkig heb ik met de dokter in het dorp gesproken en hij zal alles snel testen. Alleen moet ik hopen dat ik beval wanneer Tom niet thuis is.

"Bill, ik ga werken en neem Sofia mee, dat geeft jou wat rust. Of, ik kan ook thuis blijven aangezien je ieder moment kan bevallen?" Stelt Tom voor.

"Het is okay, ga gewoon je ding doen," zeg ik.

"Ik bel je als er wat is," zegt Tom en hij drukt zijn lippen op die van mij waarna hij vertrekt. Tom is nog maar net van huis wanneer mijn weeën beginnen en gelijk bel ik de dokter en daarna Leon die er allebei snel aankomen."Je kan dit Bill, ik ben zo benieuwd," zegt Leon en ik knik even. Ik weet dat het niet eerlijk is dat ik Tom er niet bij laat zijn en ik hoop dat het weer een snelle gaat zijn zodat Tom niet ineens thuiskomt.

Ik begin uiteindelijk te persen en eerst word het eerste jongetje geboren. George. Na nog wat extra tijd wordt Andrew geboren. "Er komt er nog één, denk ik," zeg ik lichtelijk in paniek.

"Ontspan, ga door," zegt de dokter waarna ik weer begin te persen en dan wordt er een meisje geboren. "Ik zal gelijk de testen doen en ook gelijk het onderzoek. Ik heb alles bij mij, want ik ken de haast," zegt de dokter en ik knik even.

"Nu hoop toch wel dat ze niet alle drie van mij zijn," zegt Leon en ik draai met mijn ogen.


Na 2 uur komt de dokter terug de kamer in. "Ik heb de uitslag," zegt hij en ik kijk hem gespannen aan. "De kleine George is van Leon," zegt hij en ik kijk even naar Leon die net toevallig George in zijn armen heeft.

"En Andrew en Faith?" Vraag ik.

"Die zijn van Tom. Het is erg zeldzaam dat er drie eicellen vrijkomen," zegt de dokter en ik knik even. Ik mag van geluk spreken dat ik het ook met Tom heb gedaan anders had ik nu een drieling gehad van Leon en dat was ook niet uit te leggen geweest.

Wanneer de dokter weer vertrokken is kijk ik naar Leon. "Dan ga ik maar met George," zegt Leon.

"Ik wil niet dat je George meeneemt," zeg ik dan zachtjes.

"Je mag hem altijd komen bezoeken, ook al wil ik daar wel wat voor terug dan," zegt Leon met een knipoog.

"Het is goed zo," zeg ik dan zachtjes waarna Leon met George vertrekt en ik bijt in mijn lip. De seks met Leon is lekker, maar om dat elke keer te moeten doen wanneer ik George wil zien?


Wanneer Tom thuiskomt met de kinderen hoor ik hem mijn naam roepen. Fuck, ik heb hem helemaal niet gebeld, ook niet nadat Leon al weg was met George. Tom komt dan de slaapkamer in. "Sorry, het ging ineens zo snel dat ik vergat je te bellen, sorry, sorry, sorry," breng ik uit en Tom komt naast mij op het bed zitten.

"Het is al okay. Natuurlijk was ik er graag bij geweest, maar het is okay," zegt Tom en ik knik opgelucht. "Waar is de kleine?" Vraagt Tom dan en ik sta voorzichtig op.

"Dit hier is onze Andrew, en dat is Faith," zeg ik en Tom zijn ogen worden groot.

"Twee baby's tegelijk. Dat wordt een nieuwe uitdaging voor ons," zegt Tom en ik knik. Nu komt het besef ook pas dat twee baby's vermoedelijk dubbel zo zwaar is dan één.

"Sorry," breng ik uit.

"Jij kan er toch niks aan doen," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang. "Ga nu maar weer wat rusten," zegt Tom en ik knik waarna ik terug in het bed ga liggen en toekijk hoe Tom nog altijd zijn zoon en dochter aan het bewonderen is. Voor hem is het echt al een tijd geleden dat hij een kind heeft gehad die echt van zijn vlees en bloed, want dat was toen Julia, ook al is Tom net zo gek op Chris en Sofia.


Één week later.

Ik zit op de bank met Faith op schoot wanneer Tom thuiskomt. "Ik heb vandaag Leon z'n zoontje voor het eerst gezien. Ik weet echt niet wie de andere ouder is, daar is hij wat geheimzinnig over, maar George is zo'n schatje," zegt Tom en hij zet zich naast mij. "Het is ook grappig dat George ook een week oud is, net als Andrew en Faith," zegt Tom en ik knik even. Ik weet dan ook hoe dat kan.

"Ik wist van niks. Hoe gaat het met George?" Vraag ik dan.

"Oh, Leon is geweldig met hem. Hij houdt echt veel van hem. Hij had meer aandacht voor zijn zoontje dan voor zijn beste vriend," zegt Tom en ik knik even. Ik had waarschijnlijk ook niet veel anders van Leon verwacht.


Inmiddels ben ik 5 weken geleden bevallen en ik kan het gewoon niet aan om George niet meer te zien. Misschien moet ik toch maar doen waar Leon om vraagt? Leon werkt niet meer bij mijn grootouders, dus wanneer Tom naar het werk vertrekt maak ik de tweeling klaar en vertrek richting Leon.


Bij Leon aangekomen gaat de deur open voordat ik op de bel kan drukken. "Je wilt George zien?" Vraagt hij en ik knik. "En je bent okay er wat voor terug te doen?" Vraagt Leon en opnieuw knik ik waarna hij mij met de tweeling binnenlaat. "Ik zal George eerst even halen," zegt Leon en ik knik even en wacht af totdat Leon beneden is en hij legt George in mijn armen.

"Hey liefje," zeg ik en ik geef George een kusje.

Wanneer ik een tijdje met George heb gezeten kijk ik Leon even aan. "Ik denk dat hij moe is," zeg ik en Leon knikt en pakt George van mij over en brengt hem naar zijn bedje.

"Ik ken het verhaal van Julia en die 6 jaar en ook toen je Chris net had. Wat betreft kinderen ben je erg verandert, niet?" Vraagt Leon wanneer hij terug beneden komt en ik knik.

"Na Tom z'n hulp met Chris was ik echt in staat om van de kinderen te houden en ben toen doorgegroeit," zeg ik en Leon knikt begrijpend.

"Volg mij," zegt Leon dan waarna ik opsta en Leon de kelder in volg.

"Ik heb al in geen maanden geen seks meer gehad," zeg ik dan, wetende dat, dat is wat we gaan doen.

"Niet sinds de bevalling?" Vraagt Leon.

"Ik wil wel, maar Tom niet omdat de tweeling s'nachts telkens wakker is, dus hij wil de slaap pakken die hij pakken kan," zeg ik.

"Ja, okay. Dus seks met mij komt geen eens slecht uit?" Vraag ik.

"Dat zeg ik niet. Het is gewoon, ik hou van seks en meestal wou Tom ook wel, maar nu met de tweeling niet meer," zeg ik.

"Elke keer wanneer ik jou zie wil ik de kleren van jouw lijf scheuren," zegt Leon.

"Maar je krijgt het alleen voor elkaar als wederdienst," zeg ik waarna Leon mij ineens begint te zoenen en ik zoen hem terug en ga met mijn handen onder zijn shirt.

"Je maakt mij echt gek Bill," zegt Leon dan en ik trek zijn shirt over zijn hoofd en trek ook gelijk die van mij uit. Ook onze broeken en boxers gaan uit en Leon duwt mij omhoog. "Mag het zonder condoom?" Vraagt Leon dan.

"Ja, ik ben aan de pil. Tom en ik hebben geen kamers meer over," zeg ik en Leon lacht even waarna hij zijn lippen weer op die van mij drukt om tegelijkertijd in mij te gaan. "Fuck, Leon, dieper, sneller, jaaaa," kreun ik luid en even kijk ik Leon met grote ogen aan. "Doe dat nog eens, dat heb ik nog nooit gevoelt," kreun ik waarna Leon precies hetzelfde doet een aantal keer achter elkaar en een geweldig gevoel trekt door mijn lichaam.

"Oh ja Bill!" kreunt Leon.

"Leon!" Kreun ik luid wanneer ik klaar kom en Leon laat mij voorzichtig op de grond zakken waarna hij naakt naast mij komt zitten en zijn arm om mij heen legt. "Wow, Leon, d.dit was echt geweldig," zeg ik en ik weet dat ik dat niet mag zeggen.

"Ik heb veel seks gehad in mijn leven, maar met jou is ook veruit de beste. Je bent ook gewoon echt lekker," zegt Leon en ik kijk hem aan.

"Jij bent lekker wanneer je in mij zit," zeg ik zonder na te denken en Leon lacht even.

"Straks gaat het niet eens meer alleen om George zien, maar neuken we gewoon zomaar," zegt Leon.

"De seks geeft mij wel het beste gevoel dat ik ooit heb gehad, maar dat is ook alles wat het is," zeg ik.

"Als je hier komt wonen kan je dat beste gevoel dagelijks meerdere keren beleven," zegt Leon en gelijk geef ik hem een zachte stoot.

"Dat nooit," zeg ik waarna ik op Leon ga zitten.

"Wat ben je van plan?" Vraagt Leon.

"Ik wil dat van net weer voelen," zeg ik en zodra Leon geil genoeg is laat ik hem opnieuw in mij glijden en ik kreun. Dit keer doen we het wat rustiger en zelfs dan voelt het geweldig, maar zodra we voor de tweede keer zijn klaargekomen sta ik op en kleed mij snel aan. "Ik haat je," mompel ik.

"Net leek het anders, we hoefden het maar één keer te doen, jij wou nog een tweede keer," zegt Leon.

"Waarom ben je er dan ook zo goed in!?" Roep ik gefrustreerd uit, want ik wil dit niet. Het moet niet meer dan een wederdienst worden. Het is wel de best mogelijke wederdienst wat voor mij tenminste ook lekker is. "Ik ben weg," zeg ik waarna ik boven de kinderwagen pak en gelijk samen met Andrew en Faith vertrek.


Thuis aangekomen geef ik Tom een zoen en ga naast hem zitten terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder leg. "Sorry," zeg ik zacht.

"Waarvoor?" Vraagt Tom verbaasd.

"Niks bijzonders," zeg ik dan.


Die avond in bed probeer ik opnieuw een poging bij Tom te wagen. "Bill, Andrew en Faith liggen mogelijk weer de hele nacht te huilen straks. We kunnen beter slapen. Seks komt wel weer wanneer de kinderen ouder zijn, zo belangrijk is seks niet," zegt Tom.

"Dan kan ik ook net zo goed weer stoppen met de pil, als je toch niet wilt," zeg ik.

"Dan stop je toch schat, over een half jaar zien we wel verder," zegt Tom. Een half jaar? Misschien worden de kinderen wel eerder rustig s'nachts. Dat hoop ik dan toch.

Ik loop dan boos de slaapkamer uit en ga op de bank zitten en bel naar Leon, want ik weet dat hij nog wel op is. "Bill? Mis je mij nu al?" Vraagt hij.

"Ik wil George morgen weer zien," zeg ik dan.

"Hmm, weet je zeker dat het niet om de seks gaat?" Vraagt Leon.

"Ook, maar ook om George, ik wil hem graag zien," zeg ik.

"Waarom wil je George graag zien?" Hoor ik Tom ineens achter mij vragen en ik haal mijn gsm bij mijn oor weg en kijk Tom geschrokken aan. Ik dacht dat hij zo graag wou slapen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Leg dat maar eens even uit 😂
  Bill moet het zeggen en Leon moet stoppen

  1 week geleden
  • syllie1992

   We zullen snel genoeg weten of Bill Tom de waarheid gaat vertellen:P

   1 week geleden
  • Luckey

   😝

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen