Foto bij 89 - I would love you till the end

Dat laat hij zich geen twee keer zeggen en hij drukt je kin naar boven, zodat hij zijn lippen op die van jou kan plaatsen. De zoen wordt overheerst door een soort wanhoop, gevolgd voor een gevoel van zekerheid, dat uiteindelijk plaats moet maken voor pure lust. Als hij je even loslaat, snak je naar adem, terwijl hij je shirt over je hoofd trekt. Je grijpt zijn shirt vast en trekt dat over zijn hoofd. Jullie smijten de kledingstukken op de grond en raken opnieuw in een zoen verwikkeld. Zijn handen schieten over jouw lichaam, alsof hij geen moment verloren wil laten gaan. Jullie strompelen richting het bed, terwijl je zijn broek los probeert te knopen. Uiteindelijk krijg je de knoop los en je trekt zijn broek en boxer hardhandig naar beneden, voordat je hem op het bed duwt. Hij trekt je bovenop zich en drukt verlangend zijn lippen opnieuw op die van jou. Hij probeert bovenop je te draaien, maar je weet hem terug tegen het matras te drukken en kust je een weg naar beneden, totdat je bij zijn erectie aankomt. Die neem je in je mond en een kreun klinkt uit Bills mond. Je maakt de bewegingen waar hij zo naar verlangt en hij boort zijn nagels in je schouders.
“God, I love you,” mompelt hij hees, terwijl hij voorzichtig zijn heupen omhoog drukt. Dan trekt hij je ruw terug naar boven en drukt zijn lippen hard op die van jou. Je begraaft je handen in zijn haar en hij laat zijn handen afdwalen naar jouw broek, waar hij je in no-time uit bevrijdt. Ook je string moet eraan geloven, gevolgd door je BH. Hij pakt je heupen vast en draait zonder moeite bovenop je. Hij drukt zijn heupen naar voren en beweegt ze plagend heen en weer. Een gesmoorde kreun klinkt uit je mond en je laat je nagels over zijn rug gaan. Dan sla je je benen om zijn middel en jullie draaien op jullie zij, nog altijd in een zoen verwikkeld. Minuten strijken voorbij, totdat je de zoen afrondt om opnieuw naar adem te snakken. Hij neemt je hoofd tussen beide handen en laat zijn voorhoofd tegen dat van jou rusten, terwijl hij continue prevelt: “I love you so much. I really do. So, so much.”
“I love you, too. So much. More than you could possibly know.”
Jullie blijven even zo liggen, beide op adem komend, tot hij je zacht op je rug duwt en die sneaky grijns waar je zo dol op bent opnieuw op zijn gezicht verschijnt. “You’re only going to love me more.”
Hij plaatst een kus in je nek, bijt zacht in je tepel en verdwijnt dan met zijn hoofd tussen je benen. Je grijpt het matras vast en bijt op je onderlip, in een poging het gekreun te dempen. Hij kijkt je met een schuin oog aan, als hij zijn tongpiercing over je huid laat gaan en zijn blik verraadt direct dat hij daarmee het gewenste effect bereikt: je begint onder hem te kronkelen van genot. Hij pakt je heupen stevig vast om je op je plek te houden tot hij je tot een hoogtepunt weet te brengen. Hij drukt een kusje op je linkerdijbeen en bijt zacht in je rechterdijbeen, voordat hij terug naar boven krabbelt en je net iets te triomfantelijk aan kijkt. “Don’t you?”
“Huh?” weet je uit te brengen.
“Love me more?”
“Always,” prevel je, waarna je hem naar je toe trekt en je lippen opnieuw op die van hem plaatst. “I’ll always love you more.”
“Good,” mompelt hij en hij duwt voorzichtig je benen uit elkaar, zodat hij ertussen kan kruipen. “So will I. Every day.”
Hij glijdt bij je naar binnen en je klemt je aan hem vast. Hij slaat zijn armen om je heen en trekt je overeind. Je klemt je armen nog steviger om hem heen en weet nog net een luide kreun te smoren door je gezicht in zijn nek te verbergen. Hij boort opnieuw zijn nagels in je huid en je trekt als een soort tegenreactie zacht aan zijn haar. Je hoort hem grommen, voordat hij zijn hoofd draait en zijn lippen de jouwe vinden. Iedere stoot lijkt met meer vaart en diepgang te komen en het duurt niet lang voordat hij schokkend klaarkomt. Hij laat je voorzichtig terug op het matras zakken en drukt dan plots heel zacht en lief zijn lippen op die van jou. Je streelt lang zijn wang en laat je hand daar rusten, ook als hij de kus weer afrondt. Hij kijkt je aan, met die mooie bruine kijkers waar je keer op keer in verdrinkt. Je voelt een brok in je keel, terwijl je je beseft hoe veel beter jullie het samen zouden hebben als jullie altijd samen waren, maar dat je hem hoe dan ook voor geen goud zou willen missen.
“I really love you,” fluister je, bijna onhoorbaar. Een klein glimlachje verschijnt op zijn gezicht.
“I really love you.”

Reacties (1)

  • Luckey

    Liefde ware liefde
    Die halen de verloren tijd even in

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen