Caleb POV.

Ik wil eigenlijk niet bij Bill weg, maar ik wil de geboorte van mijn twee meiden ook niet missen. "G.Ga maar," zegt Bill zachtjes, die toch weer wat besluit te zeggen.

"Michelle, wil jij bij Bill blijven? Ik wil hem niet alleen laten," zeg ik dan en Michelle knikt.

"Natuurlijk," zegt ze waarna ik snel naar Tom ren die al aan het persen is En niet veel later is Seven, onze dochter, al geboren en ik neem haar in mijn armen om 20 minuten later onze tweede dochter te verwelkomen. "Hey Soda," zeg ik zachtjes waarna ik naar Tom kijk. "Je hebt het geweldig gedaan schat. Sorry dat ik zo laat was, maar Bill heeft een vierling gehad," zeg ik.

"Wow, 6 baby's," zegt Tom.

"Ja, ik heb al nanny's geregeld. Hoe graag Bill en ik het wel niet allemaal zelf wouden doen, in plaats van ons aan jouw luxe leven aan te passen. Nu is dat gewoon niet te doen," zeg ik en Tom knikt even.

"Ik moet weer terug naar Bill, het spijt me," zeg ik.

"Nee, het is okay, ga, hij heeft je nu harder nodig dan ik," zegt Tom en ik knik waarna ik Seven naast Soda in zijn armen leg en Tom nog snel een kusje geef om weer terug naar Bill te gaan.

"Waar is Bill?" Vraag ik aan Michelle.

"In de badkamer," zegt ze.

"Hoe lang al?" Vraag ik.

"Tien minuten ofzo. Sorry, ik wou checken of hij okay is, maar deze vier blijven maar huilen," zegt Michelle en ik knik even.

"Ik ga dan even bij Bill checken, daarna kom ik helpen met de kinderen, goed?" zeg ik en Michelle knikt waarna ik snel naar de badkamer loop, maar die zit natuurlijk op slot. "Bill, doe eens open!" Roep ik, maar ik krijg geen reactie. Snel ga ik dan op zoek naar een schroevendraaier en op die manier weet ik de badkamerdeur alsnog te openen en ik stap naar binnen waar Bill onder de douche aan het huilen is en snel zet ik de kraan uit, pak wat handdoeken en leg die om Bill heen. "Je had beter in bed kunnen blijven schat. Bevallen van een vierling is niet, niets," zeg ik en ik veeg zijn tranen weg.

"Ik weet niet meer hoe ik gelukkig moet zijn Caleb. Er was een tijd dat ik bij elke geboorte straalde van geluk en dat had ik toendertijd ook gedaan als het er vier waren geweest, maar nu voel ik mij alleen maar slecht," snikt Bill en ik geef hem een kusje.

"Het spijt mij, ik dacht dat dit alles met mij en Tom samen jou gelukkig kon maken en nu, het doet mij ook pijn om jou zo te zien," zeg ik en Bill kijkt mij even aan waarna hij zijn armen om mij heen slaat.

"Ron en Jackson zijn van jou," zegt Bill dan zachtjes. "Wat betekent dat het twee keer is misgegaan in twee weken tijd, aangezien Lola en Sarah van Tom zijn, die zijn ook net iets kleiner als je goed kijkt," zegt Bill zachtjes. "Ik denk ook te weten wanneer, die ene keer dat ik door blijf gaan totdat ik was gekomen en jij eigenlijk gelijk kwam toen ik eraf ging en met Tom twee weken later op de huwelijksnacht. Hij was niet van plan uit mij te gaan, dus ik duwde hem af, maar ik denk dat het wat te laat was," zegt Bill en ik blijf hem dicht tegen mij aan houden. "Ik wou dat ze alle vier van jou waren. Tom is er amper voor mij geweest. Ik snap niet waarom, Tom houdt toch ook van mij?" Vraagt Bill.

"Natuurlijk houdt hij ook van jou. Wat denk je ervan als wij eens een weekje weg gaan? Alleen jij en ik. Ik denk dat, dat je goed zou doen. Gewoon nog twee nanny's extra erbij en Tom merkt van niets wat betreft de kinderen," zeg ik dan en Bill knikt.

"Misschien is dat wat ik nodig heb," zegt hij en ik hoop echt dat, dat gaat werken om Bill weer te doen ontspannen en ik hoop dat ik hem zelfs weer kan laten lachen, maar eerst moet hij helemaal herstelt zijn van de bevalling.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill gaat instorten
    Dat kan niet anders
    Caleb is zijn enige beetje hou vast

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen