Tom POV.

Hoe kan Susie nu samen met die vreselijke Bushido zijn? Het erge is dat ik zelfs een soort van jaloezie voel. Dat is niet normaal, toch? "Tom, kan ik jou even spreken?" Vraagt Susie ineens en ik kijk even naar Bill die goedkeurend knikt waarna ik achter Susie aan loop en ik zet mij op het bed. "Ik heb gelogen, ik was niet aan de pil," zegt Susie dan en ik kijk haar met grote ogen aan. "De zwangerschapstest vanochtend was positief, maar nu ik met Bushido probeer voor een kindje kan ik doen alsof het zijn kindje is, dan is er voor geen van ons iets aan de hand," zegt Susie.

"Waarom lieg je daar dan over!?" Roep ik uit.

"Sorry," zegt ze en ik zucht even.

"Je moet het uitmaken met Bushido, hij is onvruchtbaar, als hij achter jouw zwangerschap komt loopt het niet goed af," zeg ik.

"Je liegt!" Roept ze uit, maar ik schud mijn hoofd.

"Bill heeft een verleden met hem, hij heeft een aantal jaar bij hem gewoont. Toen hij er achter kwam dat hij nooit in zijn leven vruchtbaar is geweest werd hij woest. Op Bill, op Ava, omdat hij altijd dacht dat zij zijn dochter was. Het liep niet goed af Susie. Luister nou gewoon," zeg ik.

"Als jij met mij verder gaat, dan zal ik het uitmaken met Bushido," zegt ze.

"Sorry Suus, dan is dit het moment waarop ik jou aan je lot over moet laten. Sebastian blijft bij Bill en mij en denk maar niet dat je dat kunt aanvechten. Bushido heeft een strafblad, dus dan weet je al wie er wint," zeg ik en ik loop de kamer in waar Bill ruzie aan het maken is met Bushido. "Kom Bill, we gaan," zeg ik en ik trek Bill met mij mee.

"Wat is er Tomi?" Vraagt Bill terwijl we onderweg zijn naar huis.

"Ze loog over dat ze aan de pil was, ik heb het opgegeven Bill. De enige manier om haar bij Bushido weg te krijgen was om zelf met haar door te gaan, maar dat is natuurlijk geen optie. Nu is het aan haarzelf," zeg ik.

"Bushido vermoord haar als hij erachter komt, Tom, je weet hoe ver Bushido kan gaan," zegt Bill.

"Dat weet ik, maar het is niet onze taak om Susie te beschermen. We horen wel weer van haar als ze het licht heeft gezien," zeg ik.

"En, de zwangerschap, de baby?" Vraagt Bill.

"Ik weet dat die dit niet gaat overleven. Natuurlijk zou ik mijn kind moeten beschermen en als het kind geboren wordt zonder problemen zal ik hem of haar gelijk beschermen, maar zolang het in Susie d'r buik zit is het haar taak. Ik kan dat niet doen en met dat ik zelf ook zwanger ben kan ik ook niet heel veel zonder risico. We zien wel hoe het loopt, maar de beste hoop is echt dat Susie zelf beseft dat Bushido geen goede man is. Daarnaast, 100% zeker dat het kind daadwerkelijk van mij zou zijn is het ook niet, want als hij haar baas is, nja, dan kan ik wel vermoeden wat haar werk is," zeg ik en Bill knikt even waarna we ons huis in lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit gaat niet goed komen
    Susie moet eens leren luisteren
    Gelukkig is Sebastiaan weg al bij der

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen