Bill POV.

"Ik ehm, Andrew en Faith zijn eigenlijk een deel van een drieling, alleen is George van Leon en mij," zeg ik.

"Wat!?" Roept Tom woedend uit en ik slik even.

"Op die manier zou Sofia full time bij ons kunnen blijven," zeg ik, verder vertel ik niks over de seks die ik net nog heb gehad om George te mogen zien.

"Mijn huis uit!" Roept Tom kwaad en ik kijk hem met grote ogen aan. "Nu!" Roept hij en snel kleed ik mij aan waarna ik vertrek. Ik heb Tom echt nog nooit zo woedend gezien. Een eenzame traan verlaat mijn oog terwijl ik richting het huis van Leon loop. Ik besluit hem te bellen en niet aan te bellen.

"Bill, ik heb alles gehoord, sta je voor mijn huis?" Vraagt Leon.

"J.Ja," zeg ik en zodra hij de deur open doet sla ik mijn armen om hem heen en begin te snikken.

"Oh, Bill, dit is mijn schuld," zegt Leon zachtjes, maar ik schud mijn hoofd.

"Je hebt mij niet verkracht ofzo he. Ik had de mogelijkheid om nee te zeggen," zeg ik zachtjes waarna Leon mij binnen laat. "Laat mij alles vergeten," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van Leon waarna hij mij meeneemt naar zijn slaapkamer. We kleden ons in een rap tempo uit en Leon gaat in mij en begint in een rap tempo in mij te bewegen. "Jaa Leon!" Kreun ik luid terwijl hij steeds sneller beweegt totdat ik luid kreunend klaar kom en dicht tegen Leon aankruip.

"Dit was heerlijk Leon. Ik ehm, ik denk dat ik seksverslaafd ben," zeg ik zachtjes waarna Leon mij opnieuw kust en zo gaan we de hele nacht door, en de maand die volgt ook continu."Bill, jij zei een maand geleden dat je seksverslaafd was, ik ehm, ik denk dat ik dat ook ben," zegt Leon.

"Dat heb ik gemerkt Leo," zeg ik waarna ik van het bed afstap om bij George te kijken.

"Bill?" Hoor ik Leon dan vragen en ik draai mij naar hem toe. "Slaapt hij nog?" Vraagt Leon dan en ik knik. Leon pakt dan mijn hand vast en trekt mij terug naar de slaapkamer en duwt mij op het bed. Hij trekt mijn boxer naar beneden waarna hij in mij gaat, voor de zoveelste keer deze maand. Ik ben letterlijk de tel kwijt.

"Leon!" Kreun ik luid.

"Ik hou van je!" Kreunt Leon uit en omdat ik dat niet kan beantwoorden druk ik mijn lippen op die van hem zodat ik niks hoef te zeggen. Wanneer we allebei zijn klaargekomen kijk ik hem even aan.

"Mag het een keer andersom?" Vraag ik dan en ik zie Leon even denken waarna hij knikt en ik leg hem onder mij en zodra we er allebei klaar voor zijn ga ik in hem en begin te bewegen. Wanneer we ook nu allebei zijn klaargekomen kijk ik Leon even aan.

"Dat was geweldig, dat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Hoe deed je dat?" Vraagt Leon.

"Ik heb het van de beste geleerd," zeg ik, doelend op Leon zelf. "Ik ben zwanger," zeg ik dan zachtjes.

"Wat? Je was toch aan de pil?" Vraagt Leon.

"Ja, die lagen nog bij Tom, dus die heb ik sinds ik hier logeer niet meer genomen," zeg ik zachtjes en Leon drukt een kusje op mijn voorhoofd.

"Ik vind het onverwacht, maar geweldig nieuws," zegt hij en ik knik.

"Ik ga even ontbijt maken en een flesje voor George, vanmiddag weer meer van dit," zeg ik, doelend op de seks en Leon knikt waarna ik het bed uitstap.

Wanneer ik bezig ben in de keuken gaat ineens mijn telefoon en ik zie dat het Tom is en neem gelijk op. "Tomi?" Vraag ik.

"Ik hoorde dat je bij Leon logeert," zegt Tom.

"Klopt, ik weet dat ik ook voor mijn opa en oma had kunnen gaan, maar ik wou hen niet lastigvallen met mijn problemen," zeg ik.

"Dat snap ik. Bill, kunnen we ergens afspreken?" Vraagt Tom dan.

"Natuurlijk, op het weiland? Ik denk dat ik je wel zie staan," zeg ik.

"Okay," zegt Tom waarna we ophangen en ik ga door met het maken van het ontbijt en het flesje.

"Leon, kan jij George zijn flesje geven? Ik moet even weg," zeg ik en Leon knikt waarna ik vertrek en zodra ik Tom zie staan begin ik sneller te lopen.

"Ik hou van je Bill, ik had je niet moeten wegsturen. Dat was dom van mij," zegt Tom en gelijk sla ik mijn armen om hem heen en ik voel hoe Tom mij stevig tegen zich aandrukt. "Ik had boos moeten zijn op Leon, niet op jou," zegt Tom zacht en ik knik even. "Je hebt wel een leuk zoontje met George, misschien kan George af en toe bij ons komen?" Stelt Tom voor.

"Het ligt eraan hoe Leon het wilt," zeg ik dan waarna Tom mij loslaat en knikt. Ik leg mijn hand op mijn buik en ik zie Tom mij vragend aankijken. "Ik ga mijn zwangerschap laten afbreken," zeg ik dan, het is niet hoe ik ben, maar nu Tom mij toch terug wilt is het beter.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Leon verdiend ook geen nieuwe
  Gelukkig is Tom terug!!

  1 week geleden
  • syllie1992

   Ja:DTom had mssn een maandje nodig, maar uiteindelijk kan hij niet zonder Bill:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Hihi ja !!

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen