Foto bij 90 - And more

Je wordt de volgende dag wakker van de zon die de slaapkamer in schijnt. Je knijpt je ogen dicht tegen het felle licht en draait je dan met een gelukzalige glimlach om. Je opent je ogen weer en ziet hoe het licht op Bills ontblote bovenlichaam schijnt. Hij ligt echt weer naast je. Je traceert met je vingertoppen de lijnen van de tatoeages op zijn borst en buik. Als hij even beweegt in zijn slaap, houd je geschrokken je hand stil, maar hij slaapt rustig verder. Je volgt de lijnen van de tatoeage in de vorm van een ster op zijn rechterheup en komt tot de ontdekking dat hij nog altijd naakt naast je ligt. Je volgt de lijnen van de ster nog een keer en ziet dan uit je ooghoeken dat hij even zijn ogen opent en ze met een glimlach weer sluit. Dan valt je blik op zijn inmiddels ontwakende trots. Je laat voorzichtig, afwachtend je vingers over zijn erectie glijden, terwijl je zijn gezicht goed in de gaten houdt. Zijn lippen krullen opnieuw in een glimlach. Je ademt diep in en uit en besluit er dan voor te gaan – hij heeft ten slotte al eens eerder benoemd dat een ‘wake up blow job’ hem super hot lijkt. Zodra je zijn erectie in je mond neemt, vliegen zijn open ogen, om vervolgens met een goedkeurende ‘hm’ weer te sluiten. Je gaat voorzichtig en langzaam te werk, je maar al te goed bewust van het feit dat hij amper wakker is. Na een paar minuten hoor je hem prevelen: “God, you’re the best.”
Hij trekt je voorzichtig terug naar boven, zodat jullie op jullie zij naast elkaar komen te liggen en drukt dankbaar zijn lippen op die van jou. Dan streelt hij zacht langs je wang en kijkt je diep in je ogen aan. “How did I ever deserve you?”
Je slaat verlegen je ogen neer en schudt langzaam ‘nee’. “The real question is, how did I deserve you?”
Hij drukt opnieuw zacht zijn lippen op die van jou en je kruipt voor zover mogelijk nog dichter tegen hem aan. Zijn erectie prikt in je dijbeen en je giechelt zacht. “Seems like my job’s not done yet.”
“Hm,” mompelt hij enkel en hij kust je opnieuw. Hij laat zijn hand van je wang, langs je nek, over je zij naar beneden glijden en trekt dan voorzichtig jouw been over dat van hem heen. Je rilt onder zijn zachte aanraking als hij zijn hand over je been terug naar je heup beweegt. Je opent gewillig je mond, als je zijn tong langs je lippen voelt gaan. Je maakt een gesmoord, maar goedkeurend geluid als je hem bij je naar binnen voelt dringen. Je begraaft een hand in zijn haar, terwijl je je andere arm om hem heen slaat, om de afstand tussen jullie, of wat daar nog van over was, zo klein mogelijk te maken. Hij beweegt zijn heupen langzaam heen en weer, terwijl hij zijn hand van jouw heup naar je rug verplaatst en er over streelt. Van al het plagen, bijten, krabben en al het andere wat jullie normaal gesproken doen, is nu weinig te merken. Hij kreunt zacht als je je been een stukje optrekt en duwt je dan voorzichtig op je rug, zonder jullie ineengevlochten lichamen ook maar een millimeter extra van elkaar te verwijderen. Je trekt nu ook je andere been op, zodat je dat om hem heen kan slaan. Hij blijft even rustig en liefdevol te werk gaan, tot jullie uiteindelijk beiden jullie hoogtepunt bereiken. Hij drukt nog een kus op je lippen en rolt dan van je af, jou direct tegen zich aan trekkend.
“Hmm,” verzucht je. “Good morning, honey.”
“Good morning, Pooh-bear.”
De glimlach op je gezicht wordt nog net iets breder, als je hoort dat hij zijn koosnaampje voor jou weer gebruikt. Je streelt afwezig met je vingertoppen over zijn borst en zucht. Kon je maar altijd zo blijven liggen. Hij aait over je rug en drukt een kus op je kruin. Je sluit genietend je ogen.
“What are you thinking about?” fluistert hij.
“How I wish we could stay like this forever.”
Je hoort hem zacht grinniken. “That sounds good.”
“I know.” Het blijft even stil en dan zucht je opnieuw. “We really have to talk, though, don’t we?”

Reacties (1)

  • Luckey

    Goedemorgen😍
    Dat is leuk wakker worden voor iedereen 😂
    Nu komt het praten nog maar daar komen ze samen echt wel uit

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen