Bill POV.

"Bill, nee. Dat zou je jezelf nooit vergeven. Denk er op z'n minst nog goed over na," zegt Tom en hij pakt mijn hand vast.

"Okay, ik zal er nog beter over nadenken," zeg ik en Tom knikt waarna hij mij weer tegen zich aantrekt. "Dan ga ik George maar gedag zeggen en Leon vertellen dat ik weer terug naar jou ga," zeg ik.

"Ik ga mee," zegt Tom.

"Wees dan wel aardig, zin in ruzie heb ik niet," zeg ik.

"Je bent niet verliefd op hem geworden he?" Vraagt Tom dan en ik lach even.

"Nee schat, het was alleen seks. Meer dan dat was het niet," zeg ik en Tom knikt tevreden.

"Dan zal ik mij inhouden," zegt Tom en ik knik tevreden waarna ik hem meeneem naar Leon z'n huis.

"Waarom wou je eigenlijk mee?" Vraag ik dan.

"Ik heb George nog nooit ontmoet als jouw zoon zijnde he," zegt Tom en ik knik waarna ik de deur open.

"Daar is mijn lieve George," zeg ik en ik til hem op waarna ik hem aan Tom geef.

"Tom?" Vraagt Leon, duidelijk verbaasd, wanneer hij Tom hier ziet.

"Tom en ik gaan het weer proberen. Sorry, ik overval je er natuurlijk mee. Ik hou alleen gewoon superveel van Tom," zeg ik.

"Ik snap het Bill. Het is okay," zegt Leon en ik knik even.

"Dank je Leon," zeg ik en Leon knikt en ik pak George van Tom over. "Ik hoop dat ik George mag blijven zien," zeg ik.

"Natuurlijk. Maak je maar geen zorgen Bill. Ik zal je niet vragen voor seks als wederdienst," zegt Leon en ik knik dankbaar en geef George dan aan Leon.

"Tot snel jochie," zeg ik en ik geef George een kus en ik glimlach nog even naar Leon waarna ik Tom zijn hand vastpak zodat we kunnen vertrekken.1 maand later.

Tom POV.

Ik sta voor Leon z'n huis en druk op de bel waarna Leon de deur voor mij opent. "Tom? Wat doe je hier? Zonder Bill?" Vraagt Leon verbaasd.

"Ik weet dat Bill seks met jou lekkerder vond. Wanneer ik seks met hem heb lijkt hij tegenwoordig zelfs teleurgesteld," zeg ik.

"Ik heb iets weten te doen waarvan ik weet dat hij dat nog niet eerder had gevoeld. Misschien mist hij dat? Na die ene keer heb ik hem dat elke keer kunnen laten voelen," zegt Leon en ik bijt even in mijn lip.

"Leer het mij voordat hij het terug bij jou gaat zoeken," zeg ik.

"Ik kan het jou laten ervaren. Het kan altijd dat je het anders ervaart dan Bill, maar als je weet wat hij wilt voelen kan je het hem zelf ook doen ervaren," zegt Leon en ik knik even.

"Maar ik heb geen condooms bij me," zeg ik dan.

"Hoeft ook niet, zonder kan net zo goed," zegt Leon en ik knik even waarna ik hem volg naar de slaapkamer. Leon kleed zich dan uit en ik volg zijn voorbeeld waarna Leon mij begint te zoenen.

"Moet het met zoenen erbij?" Vraag ik dan.

"Voor de beste ervaring? Ja," zegt Leon dan en ik knik even waarna hij mij opnieuw zoent en mij dan op het bed duwt terwijl hij met zijn hand aan mijn lul gaat zitten. Wanneer ik er klaar voor ben gaat hij in mij en ik laat een kreuntje horen waarna Leon steeds sneller begint te bewegen totdat er een geweldig gevoel door mijn lichaam trekt.

"Fuck, Leon, dat was fijn," breng ik kreunend uit waarna hij het nog een paar keer herhaald waarna we allebei klaarkomen. "Wow," zeg ik en Leon glimlacht even waarna hij mij gewoon een kusje geeft.

"Wil je het proberen? Kijken of je nu ook beter bent geworden?" Vraagt Leon en ik knik waarna ik mijn lippen op die van Leon druk en hem onder mij duw en zodra ik opgewonden genoeg ben ga ik in hem en net zoals Leon net voer ik het tempo al snel op en ik hoor Leon onder mij kreunen, terwijl ik zelf ook een kreun laat horen.

Wanneer we dan zijn klaargekomen kijk ik Leon even aan. "En?" Vraag ik onzeker.

"Je deed het geweldig Tom. Zelfs nog beter dan Bill een maand terug. Ik denk dat het je gaat lukken," zegt Leon en ik kijk hem verbaasd aan wanneer hij zijn armen om mij heen legt om zijn lippen daarna op die van mij te drukken. "Wil je het nog één keer doen? Gewoon om te kijken of je het nog een keer kan?" Vraagt Leon dan en ik knik even waarna we nog een laatste keer seks hebben waarna ik op het bedrand ga zitten.

"Dank je voor de hulp," zeg ik en Leon knikt.

"Natuurlijk. Je weet dat ik het liefst zelf één van jullie twee zou daten, maar juist omdat jullie allebei zo belangrijk voor mij zijn bied ik mijn hulp graag aan," zegt hij en ik knik even waarna ik mijn kleding aan doe. "Ik mis je Tom, als beste vriend bedoel ik," zegt Leon en ik kijk hem even aan.

"Je belooft om Bill nooit meer te misleiden?" Vraag ik dan.

"Dat beloof ik. Ik had eerder moeten beseffen dat ik voor onze vriendschap had moeten kiezen," zegt Leon en ik knik even.

"Dan heb je, je beste vriend terug, maar nog één keer een soort streek en je bent mij voorgoed kwijt," zeg ik en Leon knikt en ik kijk toe hoe hij zich ook weer aankleed om mij daarna een knuffel te geven.

"Hoe is het met Bill?" Vraagt Leon dan.

"Hij heeft amper last van de zwangerschap, dus ja, het gaat goed," zeg ik en Leon knikt tevreden.

"Nja, ik ga maar, ik heb werk te doen," zeg ik met een knipoog en Leon lacht even waarna ik vertrek.


Later die dag.

Bill POV.

"Wow, Tom, dat was geweldig," zeg ik en ik kijk Tom even aan.

"Geleerd van Leon," zegt hij en ik zie dat zijn wangen rood worden en ik lach even.

"Tom, heb je seks gehad met Leon hiervoor?" Vraag ik en Tom knikt blozend waarna ik hem een kus geef.

"Maar vanaf nu zal niemand van ons beide meer seks met hem hebben," zegt Tom en ik knik.

"Beloofd," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van hem.


9 maanden later.

"Bill, Christina belde net, er is wat met Leon. Ze weet niet wat," zegt Tom.

"Moeten we erheen?" Vraag ik.

"Gewoon om even te kijken?" Vraagt Tom en ik knik waarna we met de tweeling vertrekken. De andere kinderen zijn op school, dus daar hoeven we nu nog niet aan te denken.


Bij Leon aangekomen laat Christina ons gelijk binnen en Tom en ik gaan naar boven. "Leon, wat is er?" Vraag ik gelijk en ik loop naar hem toe.

"Ik heb af en toe zo'n vreselijke pijn in mijn buik," zegt hij en ik voel gelijk voorzichtig aan zijn buik.

"Waar zijn George en Jamie?" Vraag ik, waarvan Jamie nu één maand oud is en ik ben blij dat ik hem toch heb laten komen. Tom had gelijk, ik zou het mijzelf anders nooit hebben vergeven.

"Die zijn aan het slapen, dus zijn geen probleem," zegt Christina en ik knik even terwijl ik nog steeds goed aan Leon zijn buik voel.

"Ik weet dat je amper bent aangekomen of wat dan ook, maar ik voel een baby zitten," zeg ik dan waarna Tom ineens flauwvalt en ik snel gelijk naar hem toe.

"Tomi?" Vraag ik waarna ik opkijk naar Christina.

"Ik heb handdoeken nodig voor de bevalling," zeg ik dan en Christina knikt.

"Ik heb nooit geweten dat ik zwanger was," zegt Leon vanaf het bed.

"Dat komt soms wel eens voor, maak je geen zorgen, we gaan je helpen," zeg ik dan en Leon knikt waarna ik weer naar Tom kijk en ik zie z'n ogen weer opengaan.

"Ben je okay? Het ziet er naar uit dat we jouw beste vriend moeten helpen zijn kind ter wereld te zetten," zeg ik dan en ik steek mijn hand naar Tom uit zodat ik hem overeind kan helpen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh God 🤣
    Leon is er ook 1
    Tom je hebt nu ook nog een kind met Leon

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen