Bill POV.

Een aantal weken zijn voorbij gegaan en ik ben bij Tom op bezoek om een kopje koffie te doen. Ik denk dat dit de beste manier is om een vriendschap op te starten. "Ik ben verloofd," zeg ik na een tijdje en Tom kijkt mij verbaasd aan.

"Nu al?" Vraagt hij.

"Tom, ik ken hem al best lang en de bruiloft zelf is voorlopig nog niet," zeg ik en Tom zucht. "Geen eens een felicitatie?" Vraag ik.

"Bill, dat kan je gewoon niet van mij vragen," zegt Tom.

"Op deze manier werkt een vriendschap tussen ons niet," zeg ik waarna ik opsta en het huis uit loop. Het heeft duidelijk nog wat meer tijd nodig.Thuis aangekomen til ik gelijk Ruby op en druk een kusje op haar wang. "Ik had verwacht dat je langer bij Tom zou blijven," zegt Adam die er ook aan komt gelopen.

"Hij kon geen eens blij voor mij zijn. Het is duidelijk dat het te vroeg is om een vriendschap met hem te beginnen," zeg ik en Adam legt zijn armen om mij heen.

"Het komt wel goed," zegt Adam en ik knik even. Het is wat ik hoop.


2 jaar later.

Vandaag is de dag dat ik met Adam ga trouwen en ik kijk even naar de kinderen die superleuk gekleed zijn vandaag. "Papa, ikke dit altijd aan," zegt Ruby vrolijk en ik lach even.

"Dat gaat niet liefje," zeg ik en ik druk een kus op haar hoofd. "Dit is een hele speciale dag voor je papa's," zeg ik en Ruby knikt.


Wanneer ik later die dag op het punt sta om mijn jawoord aan Adam te geven slaat de deur open. "Trouw niet met hem Bill!" Roept Tom dan naar mij en even kijk ik naar Adam en dan naar de kinderen.

"Meekomen, nu!" Roep ik kwaad naar Tom en ik trek hem met mij mee en kijk hem woedend aan.

"Hoe durf je om deze dag te verpesten! En niet alleen voor mij en Adam, ook voor de kinderen! Ik heb je de afgelopen twee jaar continu afgewezen en dan kom je hier ook nog eens deze dag verpesten!" Roep ik uit en Tom zucht.

"Ik hou van je Bill! Als je met hem trouwt ben ik je voorgoed kwijt!" Roept hij uit.

"Dit is niet de manier om mij terug te winnen! Als zelfs al die romantische dingen die je probeerde niet genoeg zijn, hoe denk je dan dat ik nu ineens zou denken van hey, laat ik met Tom meegaan en Adam laten stikken! Je denkt echt alleen aan jezelf!" Roep ik uit.

"Waar komt die woede vandaan? Ben je soms weer zwanger?" Vraagt Tom.

"Nee! Ik ben toch aan de pil, sukkel!" Roep ik uit en Tom zucht.

"Trouw alsjeblieft niet met hem Bill," smeekt Tom mij.

"Had gisterenavond een poging gedaan, nu ben je te laat. Volg mij niet terug naar binnen, ik wil graag dat de rest van deze dag verder wel bijzonder is," zeg ik waarna ik terug naar binnen ga om alsnog mijn ja-woord te kunnen geven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik dacht dat Tom iets indekt had dat die daarom riep 🤣

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen