Bill POV.

Al weken hebben Tom en ik niks meer van Susie gehoord. Zelfs als we haar proberen te bellen wordt er niet opgenomen en de laatste dagen krijgen we gelijk haar voicemail.

"Ze heeft Sebastian gewoon in de steek gelaten," zegt Tom boos, maar ik weet ook dat hij ergens bang is dat er wat is gebeurt. Als ze Bushido al heeft verteld over haar zwangerschap, dan heeft ze een groot probleem.

"Misschien mag ze van Bushido verder geen contact met ons hebben? Hij weet dat wij haar tegen hem kunnen opzetten," zeg ik dan.

"Het zou wel het best mogelijke scenario zijn," zegt Tom zachtjes en ik leg mijn arm om hem heen. "Wat als ze echt zwanger is van mij? Ik weet dat ik haar niet meer wou beschermen, maar ik moet toch eigenlijk wel de baby in haar buik beschermen?" Vraagt Tom.

"Niet per se, want je weet dat die baby beschermen ook betekent dat je onze baby in gevaar brengt," zeg ik en Tom bijt in zijn lip.

"Okay, dat is zo, dat wil ik ook niet," zegt Tom en ik sla mijn armen om hem heen.

"Papa, ik moe," zegt Sebastian ineens waarna Tom hem optilt.

"Ik ga hem even naar bed brengen," zegt Tom en ik knik goedkeurend en wanneer Tom weg is probeer ik Susie te bellen, maar opnieuw krijg ik geen gehoor en ik zucht.

Wanneer Tom dan weer terug is sla ik mijn armen om hem heen en Tom houdt mij ook stevig vast.Maanden gaan voorbij en we horen nog steeds niks. Sebastian is inmiddels ook gestopt met naar zijn moeder te vragen en ik betwijfel of hij haar op dit moment zelfs nog maar herinnert. Ik weet hoe snel kinderen die zo jong zijn dingen kunnen vergeten. Tom en ik hebben ook geen herinneringen wat we deden op die leeftijd. "Papa daar vogel!" Roept Sebastian en ik lach even terwijl ik kijk naar de vogel waar Sebastian naar wijst.

"Ja liefje, mooi he," zeg ik en ik probeer voor hem neer te hurken wanneer net de eerste wee door mijn buik trekt.

"Tom!" Roep ik gelijk en Sebastian z'n handje gaat naar mijn buik, net alsof hij aanvoelt dat de baby vandaag, of misschien net morgen geboren gaat worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Susie is dom bezig
    Baby alarm!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen