#Blaine

Brianna en hij werden wel closer maar dat was voor Blaine maar een beetje oppervlakkig. Hij vond haar zeker wel aardiger dan ze deed voorkomen op school. Het toneelspelen dat hij haar leuk vond was wel erg moeilijk.

Wat hij dan weer minder vond was het plan dat zij en James vooral hadden om Kurt in elkaar te slaan. Hij wist meteen dat hij daar een stokje voor moest steken.
Hij had ze verteld dat hij extra training had ‘s middags en het ze afgeraden omdat ze anders grote problemen zouden krijgen met Kurts stiefbroer. Het was niet duidelijk of ze het nu gingen doen of niet. Blaine hoopte maar dat het bluf was.
Hij zou ook weer een briefje schrijven voor Kurt. Ook om hem te waarschuwen maar ook omdat hem toch iets meer van het hart moet.

‘Dag Kurt,

Helaas heb ik nog steeds niet de moed om je in het echt aan te spreken. Het spijt me, ik zou het zo graag willen.
Hopelijk had je ondanks alles een goede dag. Ik weet dat het pijn doet om als enige op school uit de kast te zijn. Ik zou willen dat ik jouw moed had om ook uit de kast te komen en om mezelf te kunnen zijn.
Maar elke dag gaat het beter en accepteer ik mezelf alweer stukje meer. Dat komt allemaal door jou.
Als ik jou zie weet ik gewoon dat het juist mooi is om anders te zijn. Alleen weet jij net zo goed als ik dat onze omgeving er niet zo over denkt. Dat is waarom het ook zo moeilijk blijft.

Blijf vooral wie je bent, Kurt. Verander jezelf alsjeblieft nooit.

Ps. Alsjeblieft, wees voorzichtig. Op de wandelgangen hoorde ik jouw naam vallen bij een paar sporters. Ze willen je misschien iets aandoen.
Zorg dat je niet alleen bent en ga direct naar huis na school.

Wees alsjeblieft voorzichtig.

Liefs, B.’


Blaine kijkt om zich heen en vouwt het briefje dubbel voordat het weer door Kurt’s kluisje heen schuif. Daarna gaat hij alvast naar bokstraining.

#Katja

Vol zenuwen arriveert Katja samen met Sam bij het muzieklokaal. De enthousiaste leraar die Katja ook al kent van Spaans begroet ze.
“Wat leuk dat je auditie komt doen! Je zult direct mogen als iedereen er is” zegt hij veel te vrolijk. Katja knikt beleefd en neemt Sams hand stevig vast. “O Sam, ik ben zo gespannen” zegt ze.
De zenuwen gieren als een malle door haar lichaam heen en het liefst zou ze willen vluchten.
Hoewel ze het ook leuk lijkt om in de Glee club te zijn ziet ze er zo tegen op om auditie te moeten doen in haar eentje.
Ze heeft wel het perfecte lied uitgekozen dat wel geschreven lijkt voor Sam en haar. Summer nights van Grease.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen