Foto bij 92 - Feed me

Jullie brengen wat er nog over is van de zondag samen door in bed. Toen Bill naar beneden ging voor een tweede kop koffie, nam hij ook een ontbijtje mee naar boven. Pas tegen een uur of acht ‘s avonds besluiten jullie beneden te gaan buurten, om te kijken wat het plan is met het eten.
“Well, look at that,” plaagt Tom, zodra jullie de woonkamer in komen. “It’s alive!”
“Hey guys,” zegt Bill, de opmerking van zijn broer negerend, “what’s the plan for dinner?”
“We already ate,” roept Heidi vanaf de bank. “There’s leftovers in the fridge.”
“I’ll have a look.” Je loopt de keuken in en trekt de koelkast open. Op de achtergrond hoor je de tweeling verder praten. Nieuwsgierig kantel je je hoofd een stukje, terwijl je probeert te horen wat ze tegen elkaar zeggen.
“I really thought you weren’t gonna come out of bed, like ever!”
“Oh, like you guys have been up and about all day.”
“At least we’re not a couple of bunnies.”
Je voelt je wangen rood kleuren en verbergt je gezicht in de koelkast.
“Oh, grow up, Tom!” hoor je Heidi zich nu ook in het gesprek mengen.
“What?! I’m just saying, seems like they’ve made up for lost time.”
“You really think we could do that in less than twenty-four hours?” flap je uit, zonder daarbij na te denken. Je hoort Tom in de lach schieten en Heidi zuchten. Je duikt beschaamd nog verder de koelkast in. Bill verschijnt achter je.
“Found the food yet?” vraagt hij, terwijl hij achter je komt staan en over je schouder de koelkast in kijkt, waarbij hij een beetje over je heen buigt. Je voelt zijn lichaam dicht tegen dat van jou, maar herinnert jezelf dan aan het feit dat jullie toch echt iets moeten eten. Hij knijpt plagend in je bil, voordat hij zijn hand uitsteekt en de pizzadoos uit de koelkast pakt. “You had pizza, again?”
“If you want something else, just order something.”
Hij rolt zijn ogen en pakt dan met zijn vrije hand die van jou vast, om je achter hem aan de tuin in te trekken. Jullie gaan aan de tuintafel zitten en hij opent de pizzadoos. Er zit minder dan een halve pizza in de doos, maar heel veel trek heb je toch niet. Je pakt een stukje en neemt een flinke hap. Oké, misschien dat je toch wel iets meer honger had dan je dacht, bedenk je, terwijl je de hap doorslikt en direct de volgende neemt. Bill schudt lachend zijn hoofd.
“You seem rather dangerous, when I forget to feed you.”
Je gromt even, alsof je één of ander roofdier bent, en neemt dan nog een hap van de pizza. Dan vraag je, met volle mond: “Iws twis awll twere iws?”
“What?”
Je slikt de hap door en rolt je ogen. “Is this all there is?”
“I’m afraid so.” Hij kijkt met een teleurgestelde blik naar de pizzadoos. “I’ll order us some more. Or do you want to go out and get some takeaway?”
“We could do that. We have quite a lazy day, after all.”
“Lazy, my ass!” hoor je Tom vanaf binnen roepen en je schiet in de lach.
“Jealous much, Kaulitz?”
Bill schiet nu ook in de lach en klapt de pizzadoos weer dicht. Je kijkt hem verontwaardigd aan. “Oh, come on. We’re going to get something better than cold pizza.”
“Fine.” Je zucht dramatisch. “I guess I’ll get dressed, then.”
Hij werpt een blik op de trainingsbroek en het shirt van hem dat je draagt en haalt zijn schouders op. “We’ll only pick up something to eat. You can wear whatever you want. I’m not changing.”
Je kijkt even naar de trainingsbroek die hij draagt en haalt dan ook je schouders op. “All right, let’s go.”
Jullie stappen de auto in en rijden een hele tijd besluiteloos door de straten van Los Angeles, zonder ook maar enig idee te hebben van wat jullie willen eten. Uiteindelijk zet Bill de auto ergens aan de kant en mompelt dat hij zo terug is. Als hij terug komt met een pizzadoos, schiet je in de lach. “Yeah, really? Pizza?”
“Sst,” grinnikt hij. “I’ll drive up to the lookout point, we can eat there, or in the car. Just don’t tell Tom, okay? We’ll never hear the end of it.”

Reacties (2)

 • Luckey

  Haha 🤣
  Ik ga stuk!
  Zo lief!!

  1 week geleden
 • Shakespeare_

  Hahaha Tom😂😂

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen