Bill POV.

"Bill, we halen niet alleen zijn kind ter wereld, maar ehm, ook de mijne," zegt Tom zachtjes.

"Oh, ik dacht dat hij alleen jou, nja, laat maar, het doet er niet toe," zeg ik en Tom knikt even.

"Sorry," zegt Tom en ik wuif het weg.

"Het geeft niet schat. Niemand wist dat Leon net als ik is," zeg ik geruststellend en Tom knikt even waarna ik even naar Leon kijk die wat stil is. "Het komt goed, Leon," zeg ik en ik zie hem knikken.

"Wat kan ik doen?" Vraagt Tom dan.

"Steun hem, houdt desnoods z'n hand vast. Ik vind het niet erg," zeg ik en Tom knikt waarna hij naast Leon gaat zitten en zijn hand in die van hem neemt. Hun vriendschap is de afgelopen maanden weer terug hechter geworden, dus het zal zeker niet zo zijn dat Tom zich er ongemakkelijk bij voelt om zijn hand vast te hebben.

Na even begint Leon te persen. Niet heel veel later pak ik de baby uit Leon. "Tomi, jij mag de navelstreng doorknippen," zeg ik en hij laat Leon z'n hand los en knipt de navelstreng door en het jongetje begint te huilen. "Gefeliciteerd met jullie zoon," zeg ik en ik leg hem in een handdoek en geef hem dan aan Leon en Tom gaat weer naast hem zitten. Tom schrok in eerste instantie misschien dat hij op het punt stond een kind met Leon te krijgen, maar hij is ook weer gemakkelijk omgeschakeld.

"Ik wil hem Martin noemen," zegt Tom dan tegen Leon en ik moet toch even glimlachen. Je kan nu al zien dat Tom echt gek is op Martin, wat ook logisch is. Ik kijk dan even naar de tijd.

"Martin wordt het dan," zegt Leon en Tom knikt tevreden.

"Ik ga de kinderen wel van school halen. Tom, jij kan wel bij Leon en Martin blijven voor nu," zeg ik en Tom knikt dankbaar en geeft mij zijn auto sleutels.

"Of wacht, je kan beter het busje nemen, anders past het niet," zegt Tom en hij geeft mij de sleutels en ik geef de autosleutels terug.

"Kan ik mee om Lotte te halen, dan neem ik Sandra ook gelijk mee en jij kan beter George en Jamie ook meenemen en Andrew en Faith ook. Dan kunnen Tom en Leon zich alleen op Martin focussen totdat Tom straks weer naar huis gaat," zegt Christina en ik knik even waarna we vertrekken.

Tom POV.

"Hoe voel je, je?" Vraag ik aan Leon.

"Verassend goed, als je kijkt naar dat ik net nog bevallen ben van dit kereltje, zonder ook maar te weten dat ik zwanger was," zegt Leon en ik knik even.

"Voor mij was het ook een behoorlijke schrok," zeg ik en Leon knikt begrijpend. "Mag ik Martin even vasthouden?" Vraag ik dan.

"Natuurlijk mag dat," zegt Leon en ik pak Martin voorzichtig van hem over.

"Hey liefje," zeg ik tegen Martin waarna ik weer naar Leon kijk. "Jij hebt het nu van twee kanten meegemaakt, is het heel anders, vader worden door zelf te bevallen of de andere manier?" Vraag ik dan, want Leon is de enige die, die vergelijking nu kan maken.

"Nja, vader worden zonder zelf te hoeven bevallen is een stuk makkelijker en minder pijnlijk, maar deze manier, het heeft wel wat om zelf te bevallen. In de toekomst wil ik dat nog wel een keer meemaken, maar dan dat ik wel weet dat ik zwanger ben," zegt Leon en ik knik begrijpend.

"Ik had nooit verwacht een kind te krijgen met mijn beste vriend," zeg ik dan en Leon lacht even.

"Ik had het gehoopt, maar zeker niet verwacht," zegt Leon dan.

"Gehoopt?" Vraag ik.

"Ik leg het je nog wel uit wanneer ik niet zo in bed lig," zegt hij en ik knik even.

Wanneer Bill George en Jamie weer hier heeft gebracht vertrekt hij ook weer vrij snel. Zodra het donker begint te worden besluit ik ook te vertrekken en ik zeg Leon en Martin nog gedag waarna ik het huis uitloop.Één maand later.

Ik zit weer bij Leon thuis met Martin in mijn armen. "Hier, ik heb z'n flesje gemaakt," zegt Leon en hij geeft het flesje aan mij zodat ik Martin z'n flesje kan geven. "Ik zal dan Jamie even z'n flesje geven," zegt Leon en ik knik.

Wanneer zowel Jamie als Martin hun flesjes op hebben zet Leon zich naast mij neer. "Je bent hier zelfs vaker dan Bill hier is voor George en Jamie," zegt Leon.

"Valt toch wel mee?" Vraag ik.

"Twee keer per dag en elke week blijf je één keer slapen om in de nacht met Martin te helpen. Het is niet dat ik het erg vindt he, je bent altijd welkom, maar het viel mij gewoon op," zegt Leon.

"Bill is ook graag bij zijn kinderen, maar ik nog net wat grager, denk ik," zeg ik en Leon knikt.

"Het is okay," zegt hij. "Zal ik hem in z'n bedje leggen?" Vraagt Leon dan en ik knik even waarna Leon hem van mij overpakt om even later zonder Martin terug te keren. "Ik wil iets met je delen," zegt Leon dan en ik kijk hem afwachtend aan. "Al vanaf het moment dat ik jou ken ben ik verliefd op je," begint hij.

"Huh, maar ik dacht dat je op Bill verliefd was geworden? Althans, hij zei dat je hem hebt gezegd dat je van hem houdt," zeg ik dan.

"Ja, toen hij hier tijdelijk woonde, maar het was meer dat ik dat wou, want op dat moment leek dat mij de makkelijkste optie en de enige mogelijkheid," zegt Leon.

"Okay, begin bij het begin, want ik snap het niet helemaal," zeg ik.

"Okay. De eerste dag dat jij en ik elkaar ontmoetten was ik gelijk weg van je. Je was knap, vriendelijk en eigenlijk alles wat ik in een man zocht," zegt Leon en hij zucht even. "De eerste keer dat je mij bij jou thuis uitnodigde, toen wou ik jou op date vragen, maar voordat ik de vraag kon stellen kwam Bill binnengelopen. Gelijk zag ik dat je nog, of weer, gevoelens voor Bill had, dus heb ik de vraag nooit gesteld," zegt Leon.

"Ik had ja gezegd toendertijd," zeg ik.

"Ja, maar alleen omdat je nog niet klaar was om weer terug samen te komen met Bill. Eerst wou ik toen de friends with benefits voorstellen voor alleen jou en mij, maar ik was bang dat, dat zou opvallen, dus betrok ik Christina er ook bij," zegt Leon.

"Maar het is niet zo dat jij en ik het ook toendertijd af en toe alleen met z'n tweeën seks hadden. Ook al, nu ik weet wat je kan leek het wel alsof je wat inhield," zeg ik en Leon knikt even.

"Dat deed ik ook. Ik wou absoluut niet dat je het doorkreeg. En ja toen dacht ik er maar aan om jou bij Bill terug te krijgen. Ik flirtte wat met Bill, zoende hem tijdens truth or dare, maar zelfs dat lukte niet. Toen werd het heel makkelijk om seks met hem te hebben. Het was zeker niet de bedoeling om hem zwanger te maken, maar ik hou ook van seks en ja, het liep gewoon uit de hand, maar het werkte uiteindelijk wel. Toen ik er 2 jaar en 9 maanden later achter kwam dat jullie mij niks hadden verteld over mijn dochter deed dat pijn. Daarom heb ik het onhandig aangepakt om Bill haast onder dwang weer seks met mij te hebben voor een baby en daarna ben ik helemaal te ver gegaan, dat hij George alleen mocht zien als hij seks met mij had. Het was lekker en alles, maar fout," zegt Leon en ik knik even.

"Bill en ik hadden gewoon gelijk moeten vertellen dat jij een kind zou krijgen. Ik besef ook wel dat, dat jou pijn heeft gedaan," zeg ik en Leon knikt even.

"Maar, ehm, ben je nog altijd verliefd op mij?" Vraag ik dan en ik zie Leon langzaam knikken waarna zijn wangen rood kleuren.

"Het is okay, jouw gevoelens zullen onze vriendschap niet in de weg staan," zeg ik waarna ik Leon een knuffel geef. "Dank je," zeg ik dan nog.

"Waarvoor?" Vraagt Leon verbaasd.

"Dat ik jou nu beter kan begrijpen," zeg ik en ik laat hem los waarna ik besluit te vertrekken. "Tot morgen," zeg ik waarna ik vertrek, terug naar huis.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah had ik wel veracht die gevoelens

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen