Bill POV.

Op het feest leg ik mijn armen om Adam heen. "Ben je okay?" Vraagt Adam en en ik knik even.

"Uiteindelijk is de dag toch nog geslaagd," zeg ik en Adam zoent mij.

"Ik hou van je Bill," zegt Adam wanneer hij de zoen onderbreekt.

"Ik hou ook van jou," zeg ik waarna ik naar de taart kijk. "Kom," zeg ik waarna ik hem meeneem naar de taart om die dan aan te snijden en natuurlijk een stukje te kunnen eten.Die avond trek ik Adam met mij mee het bed op en begin hem te zoenen. "Onze eerste keer als getrouwd stel, of ehm, nja, je weet wat ik bedoel," zeg ik en Adam knikt.

"Dat weet ik liefje," zegt hij waarna onze lippen elkaar weer vinden en ik zo een tijdje met Adam blijf zoenen totdat we elkaar hebben uitgekleed.


"Dat was weer geweldig," zeg ik wanneer ik na de daad dicht tegen Adam ben aangekropen.

"Die mening deel ik met je," zegt Adam met een knipoog en ik lach even.

"En dan straks nog onze huwelijksreis," zeg ik en Adam knikt. "Ook al ga ik wel de kinderen missen," zeg ik eerlijk.

"Daarom gaan we ook maar een weekje in plaats van 2 en een halve week," zegt Adam en ik knik waarna ik dicht tegen Adam in slaap val.


Wanneer we in ons hotelkamer zijn aangekomen, in Parijs, laat ik mij op het bed vallen. "Adam, wat dacht je er van als we komende week al zouden gaan proberen voor ons laatste kindje?" Vraag ik dan.

"Ik vind alles goed schat, maar aangezien jij eerst sprak over als alle kinderen naar school zijn. Dat is pas over 2 jaar," zegt Adam die zich dan naast mij op het bed zit. "Dus denk er nog goed over na, ja? Want wanneer je eenmaal zwanger bent kunnen we niet meer terug," zegt Adam en hij geeft mij een lief kusje.

"Ja, is goed. Ik maak vaak impulsieve keuzes," zeg ik en Adam knikt.

"Dat weet ik toch," zegt hij en ik lach even. Ik ben blij dat ik Adam rond mij heb, hij zorgt er wel voor dat ik beter nadenk over dat soort dingen.

"Adam, ik ben echt blij dat jij mijn man bent," zeg ik dan waarna ik hem kus, en in plaats van de stad in te gaan brengen we het grootste gedeelte van de huwelijksreis door in de hotelkamer met het don't disturb bordje aan de buitenkant.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha die gaan helemaal los

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen