Bill POV.

Ik lig inmiddels in het ziekenhuis terwijl Tom mijn hand vasthoud, maar helemaal ontspannen ben ik niet. Wat als Tom moet bevallen terwijl ik nog bezig ben? Dan kan ik er geen eens bij zijn. "Relax liefje," zegt Tom en ik knik dan toch maar en leg mij net wat meer ontspannen neer totdat ik eindelijk mag persen.

"Het is een meisje," zegt de dokter na een tijdje en hij geeft haar aan mij en ik kijk even met een glimlach naar Tom.

"Onze Nikki, als je die naam nog steeds goed vindt?" zeg ik en Tom knikt.

"Onze Nikki," bevestigt hij waarna ik weer naar de kleine meid kijk. Ze heeft wat meer haar bij de geboorte dan dat onze andere kinderen hadden, maar zo zie je maar dat elke baby ook gewoon super verschillend is.Het heeft nog twee dagen geduurd voordat Tom ook moest bevallen. Ook dit is een meisje, die we Ellen hebben genoemd. "Ze zal het vast goed met haar zusje kunnen vinden als ze straks oud genoeg zijn om te spelen," zegt Tom zacht.

"Ik hoop het wel ja," zeg ik en ik pak Ellen even over van Tom. "Ze moet namelijk wel een kamertje delen met Nikki en ik vrees voor haar dat ze dat moet doen totdat één van de twee het huis uit is," zeg ik en Tom knikt.

"Het komt wel goed en anders wisselen we qua kamers," zegt Tom en ik knik, dat kan natuurlijk altijd. Als ze het met één van haar oudere broers of zussen beter kan vinden kan ze altijd bij één van hen op de kamer, maar dat is voor latere zorg.


Een paar maanden later.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur, maar zodra ik de deur open zie ik verder niemand staan waarna ik naar beneden kijk en een mandje met een baby erin zie liggen. Ik pak het mandje op en zodra de baby veilig warm binnen staat pak ik het briefje.

Lieve Tom,

Dit is ons dochtertje, Madison. Zorg er alsjeblieft voor dat ze veilig blijft voor Bushido terwijl ik op de vlucht ben. Ik hoop ooit veilig terug te kunnen keren om Madison, maar ook Sebastian, verder te zien opgroeien.

Liefs,

Susie


Ik lees het wel drie keer waarna ik Madison uit het mandje haal en met haar naar boven loop. "Tomi, dit is je dochter, Madison," zeg ik dan en ik geef haar voorzichtig aan Tom en ik zie toch een soort van opluchting op zijn gezicht, maar ik weet dan ook dat hij zich best wel zorgen maakte. Ik laat dan het briefje ook aan Tom zien en hij zucht even.

"Ik zal je veilig houden," zegt hij zachtjes waarna hij naar mij kijkt. "En wanneer Susie terug is ga ik voor de volledige voogdij, over zowel Sebastian als Madison," zegt Tom en ik knik even. "Ik zal ook van Maddy houden," zegt Tom en ik knik.

"Dat weet ik Tomi, ik zal dat ook doen," zeg ik en Tom knikt met een glimlach en ik leg mijn hand op Maddy haar ruggetje waarna ik Nikki en Ellen hoor huilen. "Ik ben zo terug," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Nikki en Ellen toe loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen