Rachel Berry

Met een glimlach om haar lippen loopt Rachel naar de glee les. Ze had er onwijs veel zin in en nu haar vrienden van haar vakantie wisten kon ze het los laten. Ze zag een paar nieuwe gezichten en glimlacht vriendelijk naar hen. Nieuwe stemmen waren goed, voorheen zou ze hen geen blik waardig gegund hebben maar ze beseft zich dat ze niet alles op zich kon nemen en dit samen met anderen moest doen als team. Ze keek even naar Sam die een nieuw gezicht naast zich had, Rachel was haar naam al weer vergeten ondanks dat ze kort even gepraat hadden.
Ze zet zich neer op haar vaste plek naast Kurt. Er wordt wat gekletst en er wordt al snel bekend dat er eerst audities gedaan moeten worden. Sam gaat naar voren en zet de tekst in en Rachel herkent gelijk het deuntje. Het meisje lijkt nu haar moed gevonden te hebben en wat zenuwachtig voegt ze zich bij Sam. Even kijkt ze vertederd naar de twee samen en besluit dan mee te zingen en al snel is het hele lokaal aan het zingen. Sam en het meisje sluiten samen af en Rachel klapt hard met de rest mee. ‘Dat was geweldig’ grijnst Rachel enthousiast.

Novan Dwight
Novan voelde zich na de lessen een beetje verdwaald. Hij had grotendeels lessen gehad met Noah maar precies de laatste niet. Bij één van de lessen had hij wat met James gekletst. Het was allemaal vrij oppervlakkig gebleven, het ging wat over de vakken en over sport. Ergens was hij daar blij mee geweest, James had niet gevraagd over waarom ze verhuisd waren of iets en dat scheelde wat liegen. Toen hij naast hem had gezeten had hij gerealiseerd hoe onwijs knap de jongen was geweest en dat had hem heel de les kippenvel gegeven. Nu de laatste bel was gegaan wist hij dat het tijd was voor keuze vakken. Mensen vertrokken met grote glimlachen naar lokalen waar ze hun favoriete dingen deden.
Novan liep daarin tegen wat verdwaald en zoekend rond op zoek naar de sportlokalen. Hij had verwacht dat hij dat wel makkelijker kon vinden want een gymzaal had je vaak zo. Toen hij had besloten de weg te vragen ontdekte hij dat ze hier dus in de buitenlucht aan sport deden. Iets wat ergens logisch was maar voor Novan ook onwijs raar. Voorheen sportte hij altijd binnen, het was veel te warm met dertig graden om buiten in de zon te sporten. Dat was het enigste nadeel aan het Zuiden waar hij vandaan kwam. Zoekend keek hij rond en herkende de jocks aan hun kleding en liep naar de coach en meldde zich voor de try outs. Hij kreeg de spullen en zocht even kort rond naar iemand die hij zou kennen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen