Twee jaar later.

Bill POV.

"Adam ik ben gestopt met de pil," zeg ik en ik kus hem. "En nu de kinderen op school zijn," zeg ik en ik knipoog even naar Adam die mij dan onder zich duwt.

"Dus we gaan dit echt doen?" Vraagt Adam en ik knik.

"Ik wil het echt graag. Twee jaar terug was inderdaad te vroeg, maar nu is het moment," zeg ik en Adam knikt waarna hij mij uitkleed en ook zichzelf en na even te hebben gezoend gaat hij in mij. Hij begint te bewegen en ik laat een kreun horen. "Sneller Adam," kreun ik waarna Adam gelijk het tempo opvoert en ik kreun nog wat luider terwijl Adam ook steeds luider kreunt.

Wanneer we allebei zijn klaargekomen leg ik mij gelijk dicht tegen Adam aan. Ons huwelijk is tot nu toe echt geweldig. Ik hoop echt dat het zo kan blijven tot onze dood, maar dat denk ik wel. We houden dan ook vreselijk veel van elkaar en dat gaat niet van de ene op de andere dag veranderen.Tom en ik zijn inmiddels ook weer vrienden geworden en hij heeft beloofd om op geen enkele manier te stoken tussen mij en Adam. Of om mij op een andere manier terug proberen te winnen en ik hoop dat hij zich daaraan houdt. Ik druk bij Tom op de bel waarna de deur opengaat. "Hey Bill, kom binnen," zegt Tom waarna ik naar binnen stap. "Wil je een biertje?" Vraagt Tom.

"Ehm, Adam en ik proberen voor een kindje, dus ik weet niet of dat heel handig is," zeg ik.

"Zolang je nog niet officieel zwanger bent kan je best nog wel een keer dronken worden, de kinderen zijn uit logeren namelijk," zegt Tom.

"Hmm, echt goed kunnen zuipen is al lang geleden en wanneer ik zwanger ben zal dat er ook niet van komen," zeg ik en Tom knikt waarna hij het eerste biertje geef.


Later die avond lach ik om een grapje van Tom en ik weet niet hoe het gebeurt is, maar ineens lig ik onder Tom en is hij in mij aan het stoten. "Ja, Tom, precies daar!" Kreun ik luid waarna Tom het tempo nog verder opvoert.

"Oh ja Bill! Ik heb dit gemist!" Kreunt Tom luid en ik laat opnieuw een luide kreun horen.

"Tomi, ja, ja, ja!" Kreun ik luid wanneer ik klaarkom en ook Tom komt met een luide kreun klaar waarna ik bijna gelijk in slaap val.


"Hmm, Adam," mompel ik wanneer ik wakker word, maar zodra ik doorheb dat het Adam niet is duw ik Tom van mij af die met een luide plof op de grond valt.

"Auw, Bill! Waar was dat goed voor!?" Roept Tom uit terwijl ik opsta om mijn kleding aan te trekken.

"Je hebt mij doelbewust dronken gevoerd!" Roep ik naar hem.

"Nee, Bill, echt niet! Dit was niet gepland, je moet mij geloven," Zegt Tom terwijl ik hem woedend aan blijf kijken.

"Ik haat je Tom!" roep ik naar hem waarna ik met tranen in mijn ogen het huis verlaat.

Zodra ik weer wat rustiger ben keer ik naar huis terug en zodra ik de deur open maak voel ik gelijk Adam zijn armen om mij heen. "Ik maakte mij zo'n zorgen," zegt hij waarna hij een kus op mijn wang drukt.

"Sorry, ik was tijdens een film in slaap gevallen en die sukkel besloot om mij gewoon te laten slapen," zeg ik en Adam knikt waarna hij mij een nieuw kusje geeft. Mijn schuldgevoel maakt mij kapot. Ik kan vannacht geen eens meer herinneren, maar met dat Tom en ik beide naakt waren en Tom bovenop mij lag geeft wel aan wat er gebeurt is. Ik had nooit moeten instemmen om dronken te worden, ik denk niet na wanneer ik onder invloed ben. "Zijn de kinderen op school?" Vraag ik dan aan Adam en ik zie hem knikken waarna ik zijn hand pak en hem mee naar boven neem. Misschien kan mijn tijd met Adam doen vergeten wat voor een slecht mens ik ben, alweer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahahah
    Had je kunnen verwachten toen je dronken wilde worden Bill 🤣

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen