Caleb POV.

Wanneer Bill slaapt besluit ik naar Tom toe te gaan en ik zie dat hij met Seven en Soda in zijn armen zit. "Tom, kunnen we even praten?" Vraag ik dan en ik zie Tom knikken.

"Kijk je wel eens om naar Lola en Sarah?" Vraag ik dan.

"Natuurlijk, maar het is logisch dat ik voornamelijk naar Seven en Soda omkijk," zegt Tom.

"Tom, wat is daar logisch aan? Ik heb sinds hun geboorte haast meer voor Lola en Sarah gezorgd dan dat jij hebt gedaan, dat hoort niet Tom, het zijn ook jouw dochters," zeg ik streng. "Daarnaast heb je, je excuses naar Bill toe gemaakt, dus begin dan ook met te laten zien dat je ook kan laten zien dat je, je hebt verbetert," zeg ik en Tom knikt.

"Ik weet het, maar aandacht goed verdelen is zo moeilijk," zegt Tom.

"Dat weet ik Tom, maar desnoods doe je de ene dag wat meer met Seven en Soda en de andere dag wat meer met Lola en Sarah en tussendoor spendeer je dan de tijd met de andere kinderen. Juist zodat we zelf ook onze tijd over de kinderen kunnen verdelen hebben we de nanny's aangenomen. Het is niet de bedoeling om je dan telkens met dezelfde kinderen bezig te houden. Je kan het Tom, de enige reden waarom ik niet veel naar Seven en Soda heb kunnen omkijken is omdat ze toch al aandacht kregen van jou en daarom ben ik de andere kinderen aandacht gaan geven," zeg ik en Tom zucht.

"Okay, ik zal mij morgen wat meer met Lola en Sarah," zegt Tom en ik knik tevreden waarna ik Tom een kusje op zijn wang druk en ook Seven en Soda krijgen een kusje waarna ik terugloop naar Bill zijn huis, want vannacht slaap ik in ieder geval nog bij hem.De volgende dag.

Bill POV.

Ik ben de vaat aan het doen wanneer ik vanuit het raam Michelle aan zie komen lopen. Ik droog snel mijn handen af waarna ik naar buiten loop. "Hey Michelle, kom je gezellig op bezoek?" Vraag ik dan aan haar.

"Ik moet met je spreken. Als je weer okay bent dan?" Vraagt ze.

"Ik voel mij alweer een stuk beter," zeg ik tegen haar. Ik weet niet hoe lang ik mij weer beter blijf voelen, want vannacht werd ik toch weer wat wanhopig toen de vierling telkens maar bleef huilen, aangezien die in mijn huis sliepen vannacht, maar gelukkig was Caleb er waardoor ik toch weer wat kon ontspannen.

"Gelukkig maar, is er iemand in jouw huis?" Vraagt ze dan.

"Alleen de vierling. Caleb komt straks pas weer terug, want die is boodschappen doen en Tom is in het grote huis, als ik het goed heb," zeg ik en Michelle knikt.

"Hoe lang hebben we denk je?" Vraagt ze.

"Een half uur toch wel minstens, hij is pas net weg," zeg ik en Michelle knikt waarna ze samen met mij mijn huis in loopt en ik gebaar haar om op de bank te gaan zitten. "Wat is er aan de hand lieverd?" Vraag ik dan aan haar.

"Ik ben overtijd, ik weet dat ik wel eens onregelmatig kan zijn en alles, maar twee maanden overtijd? Dat is te lang Bill. Mijn vader vermoord mij als ik zwanger ben," zegt Michelle en ik geef haar een knuffel.

"De enige manier om erachter te komen is om een zwangerschapstest te doen. Als ik Caleb nu vraag om niks aan Tom te zeggen, mag ik hem dan bellen om even bij de drogist langs te gaan?" Vraag ik dan aan Michelle die even knikt waarna ik Caleb snel bel. "Caleb, kan je beloven om wat ik nu ga zeggen niet met Tom te delen?" Vraag ik dan.

"Ja, natuurlijk schat, wat is er?" Vraagt hij.

"Kan je drie zwangerschapstesten meenemen voor Michelle, bij de drogist?" Vraag ik.

"Ja, is goed, ga ik doen. Tot zo schat," zegt hij.

"Tot zo. Ik hou van je."

"Ik ook van jou," zegt Caleb lief waarna ik ophang.

"Waarom drie?" Vraagt Michelle.

"Dat weten we het in ieder geval zeker, he schat," zeg ik en Michelle knikt terwijl ze nerveus heen en weer beweegt. "Het komt goed, okay?" zeg ik en Michelle knikt.


Wanneer Caleb terug thuis is geeft hij Michelle een knuffel waarna hij mij de drie zwangerschapstesten geeft. "Okay, begin er maar met één," zeg ik en ik geef haar die aan en ze leest even de gebruiksaanwijzing waarna ze naar de wc gaat. Wanneer Caleb de boodschappen heeft weggezet komt hij bij mij zitten.

"Hij is negatief," zegt Michelle wanneer ze de badkamer uit komt en ze legt de test op tafel. "Wat als er iets serieus mis is? Dat ik nu nog geen kinderen wil betekent niet dat ik ze nooit wil," zegt ze.

"Doe zo de tweede test, goed?" zeg ik en Michelle knikt en ik pak wat water en zet dat bij d'r neer.


Wanneer ze uiteindelijk de tweede test heeft gedaan komt ze weer de wc uitgelopen. "Deze is positief," zegt ze.

"Dan denk ik dat de derde doorslaggevend gaat zijn," zeg ik en ik geef die aan haar. "Doe hem maar zodra je voelt dat het kan," zeg ik en Michelle knikt waarna ik naar Caleb kijk. "Kan jij in de gaten houden dat Tom er niet aankomt, we zitten hier inmiddels al best lang," zeg ik dan en Caleb knikt.

"En als hij er aan komt?" Vraagt Caleb.

"Zorg er dan voor dat hij hier niet binnenkomt. Als hij voor Lola en Sarah komt, zeg dan dat je ze wel even haalt zodat jullie met z'n vieren een wandelingetje kunnen maken, de kinderwagen staat toch in het halletje klaar. En als hij daar niet voor komt leidt hem dan desnoods af met seks ofzo, maar ik weet zeker dat je wel iets kunt verzinnen," zeg ik en Caleb knikt waarna hij voor het huis gaat zitten. "Het komt goed Michelle, of de test nu negatief of positief is, bij negatief ga ik met je mee naar de dokter om de oorzaak te achterhalen en bij positief om te kijken of alles goed is, tenzij je in dat geval natuurlijk je lief mee wilt nemen, dan mag dat ook," zeg ik.

"Dank je Bill," zegt ze en ze geeft mij een stevige knuffel. Tom is eigenlijk de strengste van ons drieën als ouder zijnde. Dat resulteert wel in het feit dat de kinderen in dit soort gevallen sneller bij mij en/of Caleb aankloppen dan dat ze bij Tom zouden aankloppen, maar dat is okay, dat zorgt in ieder geval voor een goede band met Michelle. "Ik ga hem nu doen," zegt ze en ik knik waarna ze weer naar de WC loopt en ik wacht gespannen totdat mijn stiefdochter van de WC terugkeert.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nieuwsgierig wat de uitslag gaat zijn!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen